ایجاد انبار استراتژیک دارو در این استان
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان از ایجاد انبار استراتژیک دارو در این استان خبر داد.
سازمان غذا و دارو یک سازمان دولتی زیرمجموعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است که در 15 اسفند 1389 در شورایعالی اداری تصویب و در سراسر کشور از جمله کردستان تشکیل شد.
بر اساس مصوبه شورای عالی اداری، وظائف این سازمان عبارت از تدوین و ارائه سیاستها، برنامهها و خطمشیهای دارویی، غذایی، آشامیدنی، آرایشی، بهداشتی، بیولوژیک، شیر خشک، تجهیزات، اقلام و ملزومات پزشکی مصرفی و غیر مصرفی و اقلام بستهبندی است.
یکی از وظایف حوزه معاونت غذا و دارو، نظارت مستمر بر نحوه توزیع دارو، مبارزه با قاچاق دارو و کیفیت و سلامت فرآوردههای غذایی در سطح عرضه است که مرتب در حال انجام است.
خبر مرتبط الزام جدید برای داروخانه ها / برخورد قاطع با متخلفینسرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فرآوردههای سلامت سازمان غذا و دارو، از نظارت بر حضور مستمر و فعال مسئول فنی داروخانهها خبر داد.
هومن قصری، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان در اینباره از ایجاد انبار استراتژیک دارو در سال گذشته در استان خبر داد و اظهار داشت: در همین راستا انباری ویژه تأمین داروهای نایاب و کمیاب که نیاز به مصرف آنها در موارد خاص پیدا میشود، در نظر گرفته شده است.
وی از ساماندهی قراردادهای داروخانههای بیمارستانی در کردستان در سال گذشته خبر داد و افزود: تجهیزات و ملزومات پزشکی اصالتسنجی یک تا 4 برابر دستور معاونت غذا و دارو انجام شده و فاز پنجم نیز در دستور کار قرار خواهد گرفت، با اجرای این کار بخش بزرگی از کالاهای پزشکی و سلامتمحور قاچاق کنترل و مردم به خدمات مطمئن و سالم دسترسی پیدا میکنند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به نظارت صددرصدی از تمام کارگاهها و کارخانجات تولید مواد غذایی گفت: تمام کارگاههای تولیدی لوازم آرایشی و بهداشتی نیز مورد بازدید قرار گرفته و استانداردهای خوبی برای کارگاهها در نظر گرفته شده است.
وی در حوزه آزمایشگاه کنترل غذا و دارو، تمام ارجاعاتی که از دستگاه قضایی، سازمان غذا و دارو و معاونت بهداشتی دانشگاه به این مرکز ارجاع داده شده بود، به خوبی انجام شد. در بحث مکمل و فرآوردههای سنتی نیز همزمان با سراسر کشور طرح عرضه شیرخشک در استان ساماندهی شد.
قصری بیان کرد: در طول سال گذشته 530 بازدید از داروخانههای سطح استان انجام شده و این روند نظارتی همچنان ادامه خواهد داشت.
اهمیت این حوزه به حدی مهم است که رئیسجمهور در جلسه «شورایعالی سلامت و امنیت غذایی» اسفندماه سال گذشته تاکید کرده که سوداگری و سوءاستفاده در حوزه غذا و دارو قابل اغماض نیست و لازم است سوداگرانی که به خاطر سودجویی با جان مردم بازی میکنند، به دست قانون سپرده شوند تا برخورد سختی با آنها شود.
--> اخبار مرتبط- الزام جدید برای داروخانه ها / برخورد قاطع با متخلفین
- تداوم ارائه خدمات پس از فروش
- نهایی شدن اساسنامه دارورسانی درب منزل
- مراقب باشید؛ این 3 نشانه یعنی آجیل نامرغوبی می خرید
- عوارض خطرناک یک آمپول پرطرفدار
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.