یک‌شنبه 4 آذر 1403

ایجاد 4 شهرک صنعتی جدید در اصفهان، سمنان، کردستان و مرکزی

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
ایجاد 4 شهرک صنعتی جدید در اصفهان، سمنان، کردستان و مرکزی

طبق اعلام سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، ایجاد 4 شهرک صنعتی جدید در استان‌های اصفهان، سمنان، کردستان و مرکزی در جلسه هیات دولت تصویب شد.

طبق اعلام سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، ایجاد 4 شهرک صنعتی جدید در استان‌های اصفهان، سمنان، کردستان و مرکزی در جلسه هیات دولت تصویب شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس اطلاعات منتشر شده از سوی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، شهرک صنعتی تبدیلات گازی در شهرضای استان اصفهان با 98 هکتار مساحت و شهرک صنعتی شماره 2 شاهرود در استان سمنان با 500 هکتار مساحت ایجاد خواهند شد. همچنین، شهرک صنعتی بزرگ کردستان در دیواندره استان کردستان به مساحت 713 هکتار و شهرک صنعتی شهید سلیمانی در زرندیه استان مرکزی نیز با 2000 هکتار مساحت ایجاد می‌شوند.

در حال حاضر با تهیه و ارسال گزارش ضرورت ایجاد و مکان‌یابی شهرک یا ناحیه صنعتی به لحاظ فنی و اقتصادی توسط شرکت شهرک‌های صنعتی هر استان و پس از بررسی و بازدید میدانی کارشناسان معاونت فنی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، گزارش اظهارنظر کارشناسی به هیئت مدیره ارائه و در صورت تأیید مورد تصویب قرار می‌گیرد.

مطابق ضوابط و مقررات قانونی و مفاد بند 8 قانون راجع به تأسیس شرکت شهرک‌های صنعتی ایران، مجمع عمومی شرکت شهرک‌های صنعتی ایران موظف است با توجه به سیاست‌های دولت و با تصویب هیئت دولت برای افزایش تعداد شهرک‌های صنعتی اقدامات لازم را انجام دهد. همچنین مجمع عمومی شرکت‌های تابعه (هیأت مدیره سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران) می‌تواند با توجه به نیاز و ضرورت نسبت به توسعه شهرک‌ها و نواحی صنعتی مصوب اقدام کند.

از طرف دیگر به استناد مفاد قانون حمایت از ایجاد نواحی صنعتی روستایی، مصوبه هیئت مدیره سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران به‌عنوان مجمع عمومی شرکت‌های استانی تابعه، شرط لازم برای تصویب نواحی صنعتی جدید با وسعت زیر 50 هکتار و تصویب نهایی آن مشروط به تأیید و اخذ مصوبه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان است.

گفتنی است، سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و شرکت‌های استانی تابعه آن اکنون با دارا بودن 510 شهرک و 341 ناحیه صنعتی و پنج منطقه ویژه اقتصادی در حال بهره برداری، 86 شهرک و ناحیه صنعتی تخصصی، شش شهرک فناوری، 40 مرکز خدمات فناوری و کسب و کار، دو مجتمع فناوری اطلاعات و خدمات نرم افزاری، 100 هزار و 58 قرارداد منعقد شده و بهره برداری از 49 هزار و 882 واحد صنعتی و 3270 واحد کارگاهی، زمینه اشتغال مستقیم 998 هزار و 595 نفر را در سراسر کشور فراهم کرده است.