ایرانیان از گذشته پای ثابت بازسازی و توسعه "اعتاب مقدسه" بودهاند
جانشین رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات گفت: تاریخ نشان داده که ایرانیها از سالیان قبل در بازسازی و توسعه اعتاب مقدسه نقش داشتهاند و اکنون هم ستاد توسعه به نمایندگی از مردم ایران پیگیر این امر است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مجید نامجو در همایش معنوی «نشان ارادت» که صبح امروز با حضور جمعی از مسئولان کشوری، هنرمندان و فرهیختگان عرصه فرهنگ در سالن الغدیر وزارت کشور برگزار شد، با گرامیداشت یاد شهید سلیمانی و با اشاره به شهادت جمعی از هموطنانمان در حادثه تروریستی کرمان که در 13 دی ماه رخ داد، اظهار کرد: داعش کارش به جایی رسیده که زنان و کودکان را قتلعام میکند؛ امیدواریم که با تدابیر مسئولان سزای اعمال خود را ببینند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: جمع کثیر حاضرین در این مراسم نشان میدهد که باید بیش از پیش تلاش کنیم و افراد را با اهداف ستاد بازسازی عتبات عالیات آشنا کنیم؛ در یک مقطعی سردار سلیمانی اعلام کرد که برنامه 20 سالهای با استفاده از حمایتهای مردمی و دریافت نذورات آنها، برای ستاد بازسازی عتبات عالیات تعیین کنیم.
جانشین رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات تصریح کرد: در گذشته کار این ستاد، ترمیم و بازسازی بخشهایی از حرمها بود، زمانی که مهندسان ما در حال بازسازی طلاکاری گنبد حرم امام علی (ع) در نجف اشرف بودند، پشت خشتها و کاشیهای طلا، مهر نادرشاه افشار حک شده بود؛ در آینده نیز هنگام بازسازی کاشیها، از اقدمات افراد فعلی به عنوان یک یادگار یاد خواهند کرد.
وی افزود: این امر پسندیده از گذشته در ایران زمین بوده و ادامه خواهد داشت؛ تاریخ نشان داده که ایرانیها از سالیان قبل در بازسازی و توسعه اعتاب مقدسه نقش داشتهاند و اکنون هم ستاد توسعه به نمایندگی از مردم ایران پیگیر این امر است.
افزایش 123 درصدی نذورات مردمی برای توسعه و بازسازی عتبات عالیاتنامجو با بیان اینکه امیدواریم بتوانیم اهداف و نیات ستاد بازسازی را بهتر از گذشته بیان کنیم و افراد بیشتری را در امور مربوط به آن مشارکت دهیم، گفت: طبق برخی احادیث و روایات، انسان باید زندگی خود را به سه بخش معاش، عبادت و پرداختن به کاری که دل و وجدان را راضی کند، تقسیم کند؛ به افراد حاضر در این همایش توصیه میکنم که بخش سوم را در زندگی مردم هدفگذاری کنیم.
وی ادامه داد: چه چیزی بهتر از اینکه کاری انجام شود که روحیات و انگیزههای فرد را برای پرداختن به معاش و عبادت، تقویت کند. اگر فردی به مورد آخر نپردازد، به مورد دیگر یعنی معاش و عبادت نیز به خوبی نخواهد پرداخت بنابراین باید برای مورد سوم یعنی انجام کارهایی که دل و وجدان را راضی میکند هدفگذاری کنیم تا با افزایش مشارکت مردم در این بخش بتوانیم برنامههای 20 سالهای که شهید سلیمانی به آن اشاره داشت را با کمک مردم و نذوراتشان بری اعتاب مقدسه، به سرانجام برسانیم.