یک‌شنبه 4 آذر 1403

بازدید 3 میلیون نفری از امکان گردشگری پایتخت

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
بازدید 3 میلیون نفری از امکان گردشگری پایتخت

رئیس کمیته گردشگری شورای شهر تهران با اشاره به تقارن ایام نوروز با ماه مبارک رمضان گفت: در این ایام بنا بر آمار اعلام شده، 3 میلیون نفر از اماکن فرهنگی، گردشگری و موزه‌ها بازدید کردند که این میزان بازدید طی 15 روز یک رکورد محسوب می‌شود.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سید احمد علوی؛ رئیس کمیته گردشگری شورای شهر تهران در جریان دویست و بیست و پنجمین جلسه شورای شهر تهران به ترمیم حقوق شهرداری تهران اشاره و اظهار کرد: سال گذشته در این خصوص چندین باره تذکراتی از سوی اعضا مطرح شد و در نهایت این ترمیم صورت گرفت که کار بسیار خوبی است و ان‌شاءالله پس از طی مراحل اداری به نحوی اجرا شود که رضایت پرسنل را به همراه داشته باشد.

وی با اشاره به تقارن ایام نوروز با ماه مبارک رمضان گفت: امسال برنامه‌های خوبی در حوزه‌های گردشگری، فرهنگی در نقاط مختلف پایتخت انجام گرفت و بنا بر آمار 3 میلیون نفر از اماکن گردشگری از موزه‌ها بازدید کرده‌اند که این میزان بازدید طی 15 روز یک رکورد محسوب می‌شود.

علوی بازدید از مجموعه فرهنگی گردشگری عباس آباد برج میلاد حضور در ویژه‌برنامه افطارخانه در بلوار کشاورز با همکاری سازمان زیباسازی و موکب‌داران و همچنین ویژه برنامه طراحی شده در بوستان لاله توسط معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری تهران از برنامه‌هایی است که در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز اجرا و مورد استقبال خانواده‌ها قرار گرفت.

رئیس کمیته گردشگری شورای شهر تهران به لایحه سازمان گردشگری اشاره کرد و گفت: علی رغم اینکه دو سال و نیم است که این موضوع به شهرداری تهران تاکید شده است اما هنوز این لایحه به شورا ارسال نشده و این مطالبه شورا از شهرداری است که همچنان بر زمین مانده است و امیدواریم هر چه سریع‌تر این لایحه به شورا ارسال شود.

به گزارش تسنیم، ناصر امانی؛ عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران نیز ترمیم حقوق پرسنل شهرداری تهران اشاره کرد و افزود: با اجرای این مسئله حقوق پرسنل در ماه 3 میلیون تومان افزایش پیدا خواهد کرد.

وی در ادامه به جابجایی درختان در اجرای پروژه‌های عمرانی اشاره کرد و گفت: بنده سه چهار ماه پیش تذکری در خصوص نحوه جابجایی درختان در طرح‌های عمرانی مطرح کردم و در آن قید کردم که در جابجایی درختان نمی‌توان به پیمانکاران اعتماد کرد و باید این مسئله با نظارت کمیسیون ماده 7 و شهرداری پیگیری و اجرا شود.

امانی با اشاره به جابجایی بیش از 2 هزار درخت در فرآیند پروژه عمرانی در مقابل بوستان بسیج در منطقه 14 گفت: بنا بر برنامه‌ریزی قرار است پلی مقابل بوستان بسیج در این منطقه ایجاد شود که این درختان جابجا شدند که بنده این مسئله را از شهردار منطقه پیگیری کردم و شهردار منطقه عنوان کرد که جابجایی درختان توسط پیمانکار انجام شده است اما هیچ کس هنوز از محل جدید درختانی که کاشته شده‌اند مطلع نیست و بنده تاکید دارم که در جابجایی درختان کمیسیون ماده 7 نظارت ویژه‌ای را به همراه شهرداری تهران داشته باشد.

مهدی پیرهادی؛ رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران نیز با اشاره به 7 آوریل (19 فروردین ماه) به عنوان روز جهانی بهداشت اظهار کرد‌: شعار جهانی 2024، سلامت من، حق من است نامگذاری شده است و سمن‌ها در ارتقای سلامت شهروندان و بهداشت آنها بسیار موثر هستند.

وی با اشاره به ارتقای سطح بهداشت و سلامت پس از انقلاب تصریح کرد: پس از انقلاب شاهد افزایش تعداد پزشکان و پرستاران و همچنین افزایش طول عمر بوده‌ایم که این مسئله قابل قیاس با پیش از انقلاب نیست.

پیرهادی به مسئله مدیریت پسماند و تحولات آن در سطح کشور اشاره کرد و افزود: متاسفانه برخی از سرطان‌ها ناشی از سمومی است که در برخی از میوه‌جات و سبزیجات وجود دارد و باید به این مسئله توجه شود.

گشایش گره‌های گردشگری با مشارکت شهروندان

مهدی عباسی؛ رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران نیز به موضوع جابجایی درختان اشاره کرد و گفت: مجوز جابجایی درختان در کمیسیون ماده 7 تا 15 اسفندماه هر سال انجام می‌شود و چنانچه هر درختی پس از این زمان جابجا شود تخلف است و احتمال آسیب‌دیدگی برای درخت و عدم احیای آن وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه در کمیسیون شهرسازی و معماری به صورت ویژه به موضوع جابجایی درختان توجه می‌شود گفت: چنانچه شرایطی وجود داشته باشد سعی می‌شود این درختان جابجا نشوند. به عنوان مثال اگر پروژه‌ای بخواهد بدون جابجایی درختان اجرا شود تاکید ما این است که این مسئله عملیاتی و اجرا شود.

عباسی گفت: توجه به نوع درخت و محیط بن آن از دیگر موضوعاتی است که باید در اجرای پروژه‌های عمرانی و جابجایی درختان به آن توجه شود.