بازگشت وبا به شهرهای مرزی کشور
به گفته معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان با توجه شیوع بیماری وبا در کشور عراق، مرزهای ورودی این کشور به ایران اقدامات لازم برای پیشگیری از ورود این بیماری به کشور در حال انجام است.
به گفته معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان با توجه شیوع بیماری وبا در کشور عراق، مرزهای ورودی این کشور به ایران اقدامات لازم برای پیشگیری از ورود این بیماری به کشور در حال انجام است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان از واکنش و پیگیری سریع دانشگاه علوم پزشکی در پی نشر خبر مشاهده مورد مشکوک وبا در مریوان خبر داد.
فرزام بیدارپور، در جلسه هم افزایی و هماهنگی بین بخشی جهت اقدامات کنترلی و پیشگیری از بیماری وبا با اشاره به ابعاد مختلف بیماری «وبای التور» و با تشریح و توضیحاتی درباره خطرات آن، مسئولین شهرستان مریوان را نسبت به حساسیت موضوع آگاه کرده و از آنان خواست تا همکاری لازم را با شبکه و مرکز بهداشت این شهرستان جهت جلوگیری از شیوع بیماری وبا داشته باشند.
بیدارپور با اشاره به نقش ویژه مرز باشماق و اثرات آن از طریق ترانزیت و ورود و خروج مسافرین، افزود: کنترل بیماری در این مرز با غربالگری به موقع، سرعت عمل و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به افراد مبتلا بسیار مهم و تاثیرگذار است.
وی در ادامه بر اطلاع رسانی اقدامات آموزشی از قبیل آموزش فردی و عمومی، جوشاندن آب و ضدعفونی کردن میوه ها و سبزیجات از طریق تهیه و توزیع پمفلت و بروشور تاکید کرد و افزود: مهمترین اصل در مراقبت این بیماری، تامین آب آشامیدنی سالم، تهیه و توزیع مواد غذایی سالم و رعایت موازین بهداشتی در بحث فاضلاب های خانگی است.
مرزهای ایران تحت کنترل است
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان اظهار امیدواری کرد: با هوشیاری، اقدام سریع و به موقع بتوانیم اقدامات کنترل کننده در این خصوص را به نحو احسن انجام دهیم.
فرزام بیدارپور عنوان کرد: با حضور در مرز بین المللی باشماق شهرستان مریوان به صورت میدانی وضعیت موجود از نزدیک بررسی شده است.
بیدارپور با بیان اینکه، غربالگری صحیح مسافران در نقطه صفر مرزی تاثیر بسیار مهمی در کنترل بیماری ها دارد، اعلام کرد: بررسی مبادی ورودی و خروجی مسافران،
محل ترانزیت و حمل و نقل کامیون ها، راهکارهای مناسب به منظور اجرای دقیق دستورالعمل های بهداشتی و ارتقاء ارائه خدمات ارائه شده است.
منصور فیضی، مدیر شبکه بهداشت و درمان مریوان نیز در ادامه، با اشاره به شیوع گسترده این بیماری در کشور همسایه، عراق، گزارشی از شاخص ها و وضعیت موجود و اقدامات صورت گرفته در خصوص پیشگیری از شیوع بیماری وبا را بیان کرد.
در پایان اسماعیل احمدی، فرماندار شهرستان مریوان، ضمن قدردانی از تلاش های شبانه روزی همه ارگان های دست اندرکار، با تاکید بر اجرای مصوبات جلسه، خواستار توجه بیشتر ادارات و دستگاه های ذیربط به تهیه و توزیع آب و مواد غذایی سالم در سطح شهرستان مریوان شد.
لازم به ذکر است، گفتنی است تهیه نمونه آزمایشگاهی از چهار مورد مشکوک و ارسال آن به آزمایشگاه مرجع کشوری انجام شده است که به محض حصول نتیجه آزمایشات مراتب جهت آگاهی عموم اطلاع رسانی خواهد گردید.
منبع: ایسنا
منبع: ایسنا هم اکنون دیگران می خوانند-
اختصاص سهام عدالت به جاماندگان به خط پایان رسید | جزییات مهم برای مدجویان بهزیستی
-
قتل رقیب عشقی در جدال گروهی
-
پیشبینی احمدینژاد از فرجام مذاکره ایران با امریکا
-
دستگیری هکر و کلاهبردار 15 ساله اکانت شاد معلمان و مدیران مدارس | همدست 16 ساله هکر نوجوان اعتراف کرد
-
چند خبر خوش برای مستاجران | جزئیات بسته حمایت از مستاجران، طرح مسکن استیجاری و وام اجاره مسکن | تمدید خودکار قراردادهای اجاره سال 1401
-
فرجام تلخ زن جوانی که صندوق اماناتش را خالی کرد | سارقان هشت میلیارد از داخل بالشت و فریزر دزدیدند!