چهارشنبه 15 اسفند 1403

باید از مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی حمایت شود

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
باید از مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی حمایت شود

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: توانایی پاسخگویی برای جامعه مخاطب یقینا بیش از حد حاضر است، اما باید حمایت‌های بیشتری صورت بگیرد تا سایر توانایی‌ها نیز شکوفا شود و این مجموعه با نشاط بیشتری به راه خود ادامه دهد.

اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی به منظور آشنایی با فعالیت های مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در این مرکز حضور یافتند.

حجت الاسلام والمسلمین اصغری، رئیس مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی، و حجت الاسلام والمسلمین مخدوم، مدیر کل حوزه ریاست دفتر تبلیغات اسلامی، در این بازدید به معرفی مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی، چشم انداز و ظرفیت ها پرداختند.

اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس نیز در این بازدید با اشاره به ضرورت پاسخگویی به سوالات دینی جامعه، بر توسعه فعالیت‌های مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی و ضرورت حمایت از این مرکز تاکید کردند.

حجت الاسلام والمسلمین سیدصادق طباطبایی‌نژاد، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، در حاشیه این بازدید، عملکرد مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی را مثبت ارزیابی کرد و عنوان کرد: عملکرد این مرکز در راستای مجموعه نیازهای فرهنگی کشور است.

وی با تقدیر از دفتر تبلیغات اسلامی بخاطر راه اندازی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی گفت: توانایی پاسخگویی برای جامعه مخاطب یقینا بیش از حد حاضر است، اما باید حمایت‌های بیشتری صورت بگیرد تا سایر توانایی‌ها نیز شکوفا شود و این مجموعه با نشاط بیشتری به راه خود ادامه دهد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امروز با توجه به متغیرهای زیادی که در جامعه ما وجود دارد، سؤالات زیادی در ذهن جوانان ایجاد می شود که یکی از مراکزی که می تواند پاسخگوی مخاطب باشد مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی دفتر تبلیغات اسلامی است.

وی بیان کرد: مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی رویکرد و زیرساخت های بسیار خوبی دارد، اما بدون شک کافی نیست و باید توسعه پیدا کند.

ضرورت پاسخگویی به سوالات مردم

زهره سادات لاجوردی، دبیر کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، عنوان کرد: بازدیدی که از مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی داشتیم، نشان دهنده این است که فعالیت‌های بسیار مؤثری در حال انجام است و این پاسخگویی‌ها دسترسی مردم را به سؤالاتی که در زمینه‌های مختلف در ذهنشان است، تسهیل می کند.

وی گفت: جا دارد که چنین مراکزی از لحاظ وضعیت و حجم کاری‌شان بیشتر شوند و دسترسی مردم راحت‌تر گردد، به این جهت که هیچ فردی در صف انتظار دریافت پاسخ شبهه خود نمانند.

دبیر کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: با توجه به آشنایی که نسبت به مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی پیدا کردم، جای امیدواری دارد که اگر مجلس شورای اسلامی در زمینه بودجه‌ای بتواند کاری انجام دهد و مسؤولیتی بر عهده ما باشد که مطمئنا این مسؤولیت در راستای توسعه و گسترش این گونه مراکز بر عهده ما است و در مجلس خدمتگزار خواهیم بود.

پیش از این بازدید نیز، حجت الاسلام والمسلمین آقاتهرانی بطور جداگانه از این مرکز بازدید کرده و با فعالیت‌های آن آشنا شده بود.

انتهای پیام