بحران بیاعتمادی به توان داخلی در عرصه فرهنگ رسوخ داشته است / وزیر پیشنهادی برای جلوگیری از این اوضاع اسفناک برنامه داشته باشد
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشکدگان الهیات و معارف اسلامی دانشگاههای تهران و علامه طباطبایی پیرامون انتخاب وزیر فرهنگ و ارشاد خطاب به مجلس شورای اسلامی نامه نوشتند. متن این نامه به شرح زیر است: امر فرهنگی ذاتا مقولهی پیچیدهای است و نهادهای گوناگونی خود را داعیه دار امر فرهنگی معرفی مینمایند، اما باور ما این است که در کشور ما وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی...
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشکدگان الهیات و معارف اسلامی دانشگاههای تهران و علامه طباطبایی پیرامون انتخاب وزیر فرهنگ و ارشاد خطاب به مجلس شورای اسلامی نامه نوشتند.
متن این نامه به شرح زیر است:
امر فرهنگی ذاتا مقولهی پیچیدهای است و نهادهای گوناگونی خود را داعیه دار امر فرهنگی معرفی مینمایند، اما باور ما این است که در کشور ما وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راس امورات اجرایی فرهنگی است. منتهی همانطور که اشاره شد کثرت متولیان این امر و عدم تقسیم کار مشخص گاهی وزارت ارشاد را به تعلل و سستی کشانده است.
بحران بیاعتمادی به توان و ظرفیت داخلی متاسفانه در عرصه فرهنگ نیز رسوخاتی داشته و لازم است کاندید محترم در برنامه هایشان برای جلوگیری از این اوضاع اسفناک توان ارتباط کارآمد و اثرگذار با نهادهای پشتیبان و منابع تغذیه محتوایی در کشور خصوصا حوزه و دانشگاه را داشته باشند تا دیگر برای ریلگذاری فرهنگی کشور نیازمند اسنادی مانند 2030 نباشیم!
آیا جناب آقای صالحی برنامهی مدون و منظمی برای نسل زد دارد؟ همسو بودن با تمایلات و علایق این نسل تا چه اندازهای در این وزارتخانه انجام میشود؟