بخشدار کهریزک: شکلگیری ابر متان در آرادکوه امکانپذیر نیست
بخشدار کهریزک گفت: سایت آرادکوه به تازگی راه اندازی نشده که منشا تولید گاز و ابر متان باشد، اما اینکه اکنون سایت ناسا با چنین اعتبار علمی، ادعایی را به اتکای تصویری مطرح کند، جای تعجب است. سایت آرادکوه از سال 54 راه اندازی و اکنون با وجود انبوه پسماندهای دپو شده در آن، نسبت به 10 سال قبل وضعیت بهتری دارد، این در حالی است که ناسا طی سالهای گذشته در خصوص وجود ابر متان در این منطقه ادعایی...
بخشدار کهریزک گفت: سایت آرادکوه از سال 54 راه اندازی و اکنون با وجود انبوه پسماندهای دپو شده در آن، نسبت به 10 سال قبل وضعیت بهتری دارد، این در حالی است که ناسا طی سالهای گذشته در خصوص وجود ابر متان در این منطقه ادعایی نکرده بود.
به گزارش ایرنا، امین بابایی بخشدار کهریزک گفت: پسماندهای خشک وتر به صورت طبیعی به علت وجود فعل و انفعلات شیمیایی در فرآیند تخمیر و پوسیدگی، گاز متان تولید میکنند، اما اینکه غلظت و سطح آن چه میزان میتواند باشد، پرسشی است که باید کارشناسان حوزه محیط زیست پاسخ دهند.
او یادآور شد: مساله تولید گاز متان در سایت آرادکوه که بزرگترین سایت جمع آوری، دپو امحای پسماند کشور است، امکان پذیر و حتی دور از ذهن نیست.
بابایی اظهار داشت: سایت آرادکوه به تازگی راه اندازی نشده که منشا تولید گاز و ابر متان باشد، اما اینکه اکنون سایت ناسا با چنین اعتبار علمی، ادعایی را به اتکای تصویری مطرح کند، جای تعجب است. سایت آرادکوه از سال 54 راه اندازی و اکنون با وجود انبوه پسماندهای دپو شده در آن، نسبت به 10 سال قبل وضعیت بهتری دارد، این در حالی است که ناسا طی سالهای گذشته در خصوص وجود ابر متان در این منطقه ادعایی نکرده بود.
بخشدار کهریزک تأکید کرد: از سوی دیگر اداره کل محیط زیست با اتکا با دستگاههای آنالیزور هوایی که دارد، میتواند گازهای متصاعد شده در سایت آرادکوه را تجزیه و تحلیل و حجم، غلظت و نوع هر گازی را مشخص و اعلام کند. مسئله تولید گاز متان در تمام سایتهای دپو امحای پسماند مطرح است، اما بسیاری از چنین سایتهایی با بهره گیری از فناوری نوین در مسیر بازیافت و امحای زباله، اقدام به هدایت گازهای تولیدی میکنند.
طی هفتههای گذشته سایت ناسا با انتشار تصویری مدعی وجود ابر گاز متان بر فراز سایت آرادکوه شد که بازخوردهای خبری بسیاری به دنبال داشت.
از میان اخبار