برآورد خسارت بارشها به جادههای کشور بعد از فروکش کردن آب / انسداد 12 راه شریانی و غیرشریانی
مدیرکل دفتر مدیریت بحران و تجهیز ماشینآلات سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای گفت: بعد از فروکش کردن آب تیمهای ارزیاب به مسیرهای اسیب دیده اعزام میشوند تا گزارش خرابیها اعلام شود.
فرهاد مهریاری در گفتوگو با میزان در خصوص آخرین وضعیت جادهها در پی سیلاب اخیر در برخی از استانها گفت: در روزهای اخیر میزان بارشهای باران و برف قابل ملاحظه بوده و در این بین بخشی از استانهای خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد، اصفهان، فارس، بوشهر، هرمزگان، جنوب کرمان و جنوب سیستان و بلوچستان با بارش باران و ارتفاعات استانهای اصفهان، فارس، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویر احمد به صورت برف بوده است.
وی بیان کرد: بارشهای باران در استانهای ساحل خلیج فارس و دریای عمان بیش از متوسط 150 تا 200 میلی متر بوده است باعث بالا آمدن آب دریا، سرریزی سدهای میناب و پارسیان و طغیان رودخانهها و ورود آن به سطح برخی از راهها شده بود که آبگرفتگی معابر و تخریب چند پل و آبنما را به همراه داشته است.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران و تجهیز ماشینآلات سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای در ادامه به وضعیت راههای مسدود اشاره کرد و گفت: 7 محور شریانی و 5 محور غیر شریانی در استانهای جنوب سیستان و بلوچستان جنوب کرمان وهرمزگان مسدود شدند که به محض فروکش کردن آب نسبت به عملیات پاکسازی، احداث میان گذر یا کنار گذر پلها و نصب پلهای اضطراری و بازگشایی در نقاهط حادثه دیده اقدام خواهد شد.
مهریاری گفت: در چند نقطه ریز کوه رخ داده بود که با عملیات پاکسازی بعد از فروکش کردن روان آب کمسیرها بازگشایی خواهد شد.
وی در ادامه افزود: در کهکیلویه و بویر احمد در مسیر یاسوج به دهدشت در اثر بارش برف مسدود بود که روز گذشته بازگشایی شد.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران و تجهیز ماشینآلات سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای تاکید کرد: بعد از فروکش کردن آب تیمهای ارزیاب به مسیرهای اسیب دیده اعزام میشوند تا گزارش خرابیها اعلام شود.
مهریازی در خصوص میزان خسارات وارده به راههای کشور دراثر بارشهای اخیر گفت: باتوجه به اقدامات صورت گرفته از قبیل رفع موانع در پلها و آبراههای زیر گذر و همچنین پاکسازی مسیلهای خشکی که نخالههای ساختمانی در آن ریخته شده بود پیش بینی میشود بارشهای اخیر خسارت زیادی ایجاد نشود.