برایان هوک
برایان هوک
محمدی گفت: بخش مهمی از اینکه ایرانیان امروز به مردمی پرخاشگر، کم تحمل و غمگین تبدیل شدهاند ریشه در فضای کلی جامعه و مشکلاتی دارد که روزانه با آنها دست و پنجه نرم میکنیم و تا وقتی شرایط حاکم بر جامعه بهبود نیابد نمیتوان به تغییر شرایط موجود امیدوار بود.
گرچه اعتراضات کشاورزان پایان یافت؛ مسئولان قول همکاری دادند و مردم آگاه اصفهان و نیروی انتظامی مانع پیشروی آشوبگران شدند اما وقایع روز جمعه زایندهرود نشان داد که پیادهنظامهای آمریکا در آستانه مذاکرات وین مأموریت یافتهاند تا بار دیگر آشوب بکارند و تحریم درو کنند.
این مقاله به بررسی واکنشهای رسانهها و شخصیتهای غربی به وقایع آبان 98 در ایران میپردازد؛ آنها چگونه به مسئله ورود کردند و چه حقایقی را پوشاندند؟
گرچه از اعتراف BBC مبنی بر اینکه «از دو سه سال قبل اعتراضات سازماندهی شده بود!» میتوان فهمید که چه کسانی پشت پرده اغتشاشات در ایران هستند اما مرور بخشهایی از حوادث آن ایام خالی از لطف نیست.
تحریف و شایعه دو ابزار مهم رسانههای دشمن در زمان ناآرامیهای ایران است؛ در ماجرای آشوبهای آبان 98 نیز جریان معاند با استفاده از این حربه، بنزینی روی آتش اعتراضات مردمی ریختند.
جلسه رسیدگی علنی به پرونده دعوای حقوقی بیماران پروانهای علیه 30 تن از اشخاص حقیقی و حقوقی از جمله دولت آمریکا به دلیل تحریمهای ظالمانه دارویی علیه این بیماران به ریاست قاضی پورمریدی برگزار شد.
جلسه رسیدگی علنی به پرونده دعوای حقوقی بیماران پروانهای علیه 30 تن از اشخاص حقیقی و حقوقی از جمله دولت آمریکا به دلیل تحریمهای ظالمانه دارویی علیه این بیماران به ریاست قاضی پورمریدی برگزار شد.
رهبران امارات متحده عربی به یک سود بادآورده اقتصادی چشم در سایهی موفقیت تلاش دولت بایدن برای بازگشت به توافق هستهای 2015 ایران چشم دوختهاند، اما آنها منتظر لغو تحریمها نبودند.
علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی نوشت: رژیم صهیونیستی به جای اختصاص بودجه 1.5 میلیارد دلاری برای شرارت علیه ایران به فکر تامین دهها هزار میلیارد دلار بودجه برای بازسازی خسارتهای ناشی از پاسخ کوبنده ایران باشد.
کارشناس اقتصادی گفت: یکی از مسائل جدی تحریمها اثرگذاری آن ها بر روی سیستم مالی و تراکنش های کشور است و اگر بتوانیم سیستم بانکی کشور را از نظارت های امریکا رها کنیم تحریم ها خنثی می شود.
موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی یازدهمین روز تیر ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.
آمریکاییها سالها مدعی بودند ایران تحت تحریم دارویی و غذایی نیست. با این حال چند روز قبل وزارت دارایی آمریکا اعلام کرد تحریم دارویی ایران لغو شد.
بر اساس گزارشی جدید، ترامپ آنقدر نگران امنیت جانی پمپئو و برایان هوک، فرستاده ارشد وزارت خارجه او در امور ایران و ترور آنها بعد از کنار رفتن از وزارت خارجه بوده که در آخرین روزهای کارش در کاخ سفید 15 میلیون پوند بودجه برای محافظت از آنها در نظر گرفت.
عملیات ترور سردار سلیمانی به گفته کریس میلر، سرپرست وقت وزارت دفاع آمریکا پیچیدهترین آمادهسازی وزارت دفاع بود که برای یک عملیات انجام داده است.