دوشنبه 1 بهمن 1403

برای نابودی فساد باید به سمت تحقق عدالت برویم

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
برای نابودی فساد باید به سمت تحقق عدالت برویم

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، محمد دهقان معاون حقوقی رئیس جمهور، صبح امروز پنجشنبه در همایش مقابله با فساد موسسه دیده بان شفافیت عدالت، اظهار داشت: اگر می خواهیم در حکمرانی فساد نباشد باید به سمت شفافیت برویم، فلسفه هر حکومت اسلامی عدالت است و باید به سمت تحقق عدالت حرکت کنیم.

وی افزود: فاصله مسئولین با شعارهای انقلاب و حکومت اسلامی زیاد است زیرا شعار اولیه حکومت اسلامی مردم است، از این رو نیازمند مبارزه همه جانبه با فساد هستیم.

معاون حقوقی رئیس جمهور با بیان اینکه قوانین خوبی برای مبارزه با فساد وجود دارد، گفت: متاسفانه برخی از این قوانین هنوز به مرحله اجرا در نیامده به عنوان مثال می توان به اصل 49 قانون اساسی اشاره کرد که به دلیل اصلاحیه ای که در سال 63 بر روی آن صورت گرفت این قانون محصور گردید.

دهقان تصریح کرد: نتیجه سال ها مبازره تصویب قانون اصل 49 بود در این اصل آمده است نهادهای امنیتی باید گزارش هر شخصی که دارای اموال نامشروع است را به دادستان کل کشور بدهند تا اقدامات لازم انجام شود.

وی با بیان اینکه شکاف طبقاتی بسیار زیاد شده، گفت: بیش از 80 درصد تولید نقدینگی کشور برعهده بانک هاست و این امر باعث گشته تا جیب فقرا خالی شده و جیب اغنیا پرتر گردد، عامل اصلی این شکاف طبقاتی بانک ها هستند.

معاون حقوقی رئیس جمهور ادامه داد: همچنین اقدامات دولت های قبل باعث ایجاد شکاف طبقاتی شده است مثلا دولت قبل 650 هزار میلیارد تومان بدهی به بانک مرکزی ایجاد کرده، یعنی خلق پول بدون پشتوانه که باعث ایجاد فقر و فلاکت در کشور شده است.

دهقان تاکید کرد: بانک ها امروزه تبدیل به بنگاه داری شده اند که حتی در این زمینه رهبری تاکید کردند که بانک ها غلط می کنند دست به بنگاه داری می زنند، تا زمانی که ساختار بانک ها درست نشود فساد ریشه کن نمی گردد.

معاون حقوقی رئیس جمهور بیان داشت: برخی از بدبختی هایی که کشور دچار آن شده این است که بعضی از مسئولین فریب افراد مفسد را می خورند باید این مسئولان را روشن کرد، اکنون دولتی در راس کار قرار دارد که شعار اصلی آن شفافیت و مبارزه با فساد است که این امر به همکاری و همراهی همگان نیاز دارد.

دهقان با بیان اینکه شفافیت باید در کشور پرچمدار داشته باشد، تاکید کرد: دوران «چه باید کرد» ها گذشته باید به سمت چه کار شده است برویم حتی در روزهای پایانی دولت قبل هم می شنیدیم که باز بیان می کردند «باید بشود» طوری این کلمه جا افتاده است که دیگر مردم به آن اعتماد ندارند.

معاون حقوقی رئیس جمهور گفت: باید کلمه چه کرده ایم در کشور رواج پیدا کند، باید تبدیل به یک الگو شود زمان کم است باید اقداماتی در جهت رفع نقایص صورت گیرد.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید عدالت رئیس‌جمهور حکمرانی فساد این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است