برترین های جشنواره و جایزه ادبی "خلیل شعر انقلاب" معرفی شدند
بوشهر - ایرنا - نخستین جشنواره و جایزه ادبی نکوداشت فقید "خلیل عمرانی" شاعر آیینی انقلاب با معرفی و تجلیل برترینها در بندر دیر استان بوشهر به کار خود پایان داد.
به گزارش ایرنا، دبیر این جشنواره روز چهارشنبه به ایرنا گفت: 350 اثر از 120 شاعر و 16 استان کشور به دبیر خانه این جایثزه ارسال شد که مورد ارزیابی و داوری قرار گرفت.
حیدر منصوری افزود: این جشنواره در 2 بخش عمومی ویژه استان بوشهر با موضوع بسیج و بخش کشوری با موضوع خلیل شعر انقلاب و شهید شاخص خلیل فخرایی فراخوان شد که در بخش عمومی استان بوشهر از اثر حسین عاشوری از بندر دیر تقدیر تقدیر شد و هاجر احمدی از شهر دوراهک مقام نخست و فرشید ابراهیمی از عالی شهر و راضیه راستی نسب از برازجان به ترتیب رتبه های دوم و سوم را کسب کردند.
وی گفت: در بخش کشوری با موضوع خلیل شعر انقلاب و شهید خلیل فخرایی شهید شاخص استان بوشهر، آثار حسین پروند از بوشهر و هادی فردوسی از شیراز قابل تقدیر شناخته شد و غلامرضا ابراهیمی از بوشهر، اسماعیل سکاک از قزوین و سمیرا یکه تازی از زرندیه به ترتیب مقامهای اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.
فرمانده سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر درآیین اختتامیه این جشنواره گفت: هنرمندان و شاعران در قالب هنر و شعر عقاید و ایمان و باورهای دینی و انقلابی را برای جامعه به نمایش می گذارند.
سردار علی رزمجو افزود: اشعار حماسی شاعران و هنرمندان در تقویت نیروهای خودی و تخریب روحیه دشمنان بسیار موثر است.
وی گفت: شاعر همچون شادروان خلیل عمرانی مخاطب را به پایداری در مقابل دشمن فرا می خواند و وی دلی پر از معرفت به خدا داشت و در فطرت ایشان ریشه دوانیده بود و با جان و دل شعر می سرایید.
فرمانده سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر با شااره به 9 دی گفت: فتنه سال 88 امنیت ملی ما را هدف قرار داد و حضور قدرتمندانه، آگاهانه، هدفمند، با بصیرت ملت قهرمان و ولایت مدار در صحنه دفاع از انقلاب اسلامی در 9 دی نقشه های استکبار جهانی و متحدان آنان در درون کشور خنثی کرد.
وی با یادآوری سالروز شهادت سردار دل ها اظهار داشت: شهید سردار سپهد حاج قاسم سلیمانی جهاد اکبر و اصغر را با هم انجام داد و وجودش محصور هر دو جهاد بود.
سردار رزمجو اضافه کرد: حاج قاسم عطر و طعم وفاداری به ولایت و امت و برخاسته از متن مردم بود، هیچ وقت میدان جهاد را ترک نکرد و ملت ایران را بارها از سختی ها عبور داد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر گفت: مرحوم خلیل عمرانی در نبرد با دشمن در جببه ها جانانه جنگید و با شعر آیینی خود از انقلاب و نظام اسلامی دفاع کرد.
عبد الرحیم افروغ افزود: شهرستان دیر شاعران گرانقدری دارد که یکی از آنان مرحون خلیل عمرانی است که اکنون این گوهر پاک در این شهرستان آرمیده است.
وی گفت: رسالت داریم که بعد از 10 سال از درگذشت مرحوم عمرانی نباید لنگ آثار این شاعر فقید باشیم و در نکوداشت سال آینده شرمنده انتشار آثار ایشان نباشیم.
افروغ افزود: آثار عمرانی باید در تربیت شعرای جوان خودش را نشان دهد و در این راستا نگارخانه ارشاد دیر را به نام این شاعر فقید نامگذاری خواهیم کرد.
در این آیین، رضا اسماعیلی، هاجر احمدی، مصطفی محدث خراسانی و غلامرضا ابراهیمی در وصف شهیدان و مرحوم خلیل عمرانی اشعاری سرودند.
آیین اختتامیه نخستین جشنواره و جایزه ادبی نکوداشت مرحوم خلیل عمرانی شاعر آیینی انقلاب با حضور فرمانده سپاه امام صادق (ع) و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر و شماری از شاعران کشوری، استانی، شهرستانی و با حضور اقشار مختلف مردم در شهر دیر برگزار شد.
*س_برچسبها_س*