بررسی ادعای جعل مدرک 100 متقاضی نمایندگی مجلس در دادستانی
رئیس سازمان امور دانشجویان درباره بررسی ادعای جعل مدرک 100 متقاضی نمایندگی مجلس شورای اسلامی در نشست با دادستانی توضیحاتی را مطرح کرد.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، در پی انتشار خبری مبنی بر جعلی بودن مدارک بیش از صد متقاضی نمایندگی در انتخابات مجلس اخیر از سوی مدیرکل امور دانشآموختگان سازمان امور دانشجویان، دادستانی تهران به اداره کل امور دانشآموختگان دستور داده بود تا طی چند روز اسامی و اسناد مربوط به این موضوع را در اختیار دادستانی تهران قرار دهد.
حبیبا، رئیس سازمان امور دانشجویان درباره این جلسه و این موضوع توضیحاتی را به تسنیم ارائه کرد.
وی با بیان اینکه مدیرکل دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان در پی این مسئله به دادستانی رفته و توضیحات لازم را در این خصوص ارائه کردند، گفت: بر اساس قانون 5 ساله برنامه هفتم توسعه، سازمان امور دانشجویان تنها مرجعی است که باید مدارک فارغ التحصیلان را تایید کند.
رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: در انتخابات اخیر مجلس در پی درخواست استعلامی که وزارت کشور درباره مدارک داوطلبان از سازمان امور دانشجویان کرده بود بررسیها انجام و پاسخ لازم به این وزارتخانه داده شده بود.
وی خاطرنشان کرد: در مصاحبه اخیر مدیرکل امور دانشجویان سازمان با رسانهها باید در به کار بردن برخی واژهها دقت بیشتری میشد تا این سوئ برداشت ایجاد نشود. اشتباهی که شده بود این بود که آن 100 نفر در جایگاه نماینده نبودند و نماینده نشدند بلکه داوطلب نمایندگی بودند و پاسخ لازم درباره مدارک تحصیلیشان به وزارت کشور داده شده بود.
حبیبا خاطرنشان کرد: یکی از ویژگیهای قانون مذکور واگذاری تایید صلاحیت مدارک به سازمان امور دانشجویان به عنوان تنها مرجع قانونی و رسمی در این زمینه است. قبلا مراجع تایید مدارک پراکنده بود و مشکلاتی ایجاد می شد اما الان تنها مرجع موجود در این رابطه سازمان امور دانشجویان است و مدارک فارغ التحصیلان دانشگاههای آزاد، دولتی، غیرانتفاعی و حتی فارغ التحصیلان خارج از کشور را باید تایید کند.