چهارشنبه 26 شهریور 1404

لاریجانی: همکاری‌های اقتصادی و امنیتی ایران و عربستان گسترش می‌یابد

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
لاریجانی: همکاری‌های اقتصادی و امنیتی ایران و عربستان گسترش می‌یابد

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان، در سفر به ریاض با مقامات سعودی دیدار و درباره همکاری‌های دفاعی دوجانبه گفتگو کرد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران، در سفر به ریاض با مقامات سعودی دیدار و درباره همکاری‌های دفاعی دوجانبه گفت‌وگو کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی لاریجانی در جریان سفر اخیر خود به ریاض، ضمن دیدار با مقامات عالی‌رتبه عربستان سعودی، از جمله وزیر دفاع این کشور، به بررسی زمینه‌های گسترش همکاری‌های دفاعی و نظامی میان ایران و عربستان پرداخت. لاریجانی اظهار داشت: «قبل از حمله رژیم صهیونیستی به قطر، دوستان عربستانی دید نسبتاً روشنی نسبت به تحولات منطقه‌ای داشتند و اکنون این دیدگاه بسیار واضح‌تر شده است.»

وی افزود: کشورهای منطقه به‌تدریج به این درک مشترک رسیده‌اند که وجود یک عنصر ماجراجو، مانند رژیم صهیونیستی، مانع از ایجاد ثبات پایدار در منطقه می‌شود. این دیدگاه که ایران از مدت‌ها پیش بر آن تأکید داشته، اکنون به شکلی عینی‌تر برای کشورهای منطقه ملموس شده است.

این سفر که در ادامه رایزنی‌های دوجانبه و در چارچوب سفر پیشین خالد بن سلمان، وزیر دفاع عربستان، به تهران در فروردین 1404 انجام شد، نشان‌دهنده عزم دو کشور برای تقویت همکاری‌های مشترک در حوزه‌های دفاعی و منطقه‌ای است.