برنامه آموزش و پرورش برای معلمان و دانشجو معلمان زن
مشاور امور زنان وزیر آموزش و پرورش گفت: ما متولی توسعه فردی و اجتماعی و پیشرفت بیش از هفت میلیون دانش آموز دختر، 50 هزار دانشجومعلم و بیش از 500 هزار معلم زن هستیم
مشاور امور زنان وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه ما متولی توسعه فردی و اجتماعی و پیشرفت بیش از هفت میلیون دانش آموز دختر، 50 هزار دانشجومعلم و بیش از 500 هزار معلم زن هستیم گفت: از دیگر اهداف حوزه کاری ما میتوان به اجرایی سازی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت بخصوص مواد 33 و 34 به عنوان وظایف اختصاصی آموزش و پرورش اشاره کرد.
به گزارش ایسنا، رابعه امامی رضوی در همایش بانوی فرزانه (گرامیداشت روز زن و مقام مادر) که در کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد گفت: سیره حضرت زهرا (س)، نقشه راهی بی بدیلی برای رسیدن به اوج شایستگی برای همه انسان ها در هر زمان و مکانی است.
وی افزود: قانون اساسی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تصویب و به موجب آن زمینه حضور زنان در عرصه های مختلف اجتماعی، فرهنگی و سیاسی فراهم شد.
مشاور امور زنان وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه با نگاه تحولی دولت سیزدهم و تاکید بر اجرایی شدن سندتحول بنیادین، ضرورت نیل به آرمانهای متعالی اسلام بیش از پیش نمایان شد گفت: لازم بود در حوزه زنان نیز نگاه تحولی مندرج در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش محقق شود.
امامی رضوی ادامه داد: شکوفایی دختران و زنان فرهنگی تراز جمهوری اسلامی راهبرد مهم ماست که در دست انجام است. تلاش داریم با تقویت هویت دختران، حفظ کرامت معلمان زن و دانشجومعلمان به زنان قوی، الگو و آینده نگر با محوریت خانواده برسیم. در راستای تربیت دختران تراز جمهوری اسلامی ایران در نقش مادری، همسری و فعال متعهد اجتماعی از هیچ تلاشی فروگذار نمیکنیم.
وی با اشاره به اینکه تربیت دختران و زنان فرهنگی فرزانه، کارآمد، مسئولیت پذیر، آینده نگر، آگاه، بصیر، بانشاط، متعهد به آرمان ها و ملتزم به قوانین کشور از اهم راهبردهای این حوزه به شمار میرود گفت: ما متولی توسعه فردی و اجتماعی و پیشرفت بیش از هفت میلیون دانش آموز دختر، 50 هزار دانشجومعلم و بیش از 500 هزار معلم زن هستیم.
مشاور امور زنان وزیر آموزش و پرورش ادامهداد: از دیگر اهداف این حوزه میتوان به اجرایی سازی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت بخصوص مواد 33 و 34 به عنوان وظایف اختصاصی آموزش و پرورش اشاره کرد.
به گزارش ایسنا، علیرضا کریمیان، مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه موضوع الگو و الگوپذیری یکی از نیازهای طبیعی بشر است گفت: همه ما انسان ها نیازمند آن هستیم که الگویی برای زندگی خود داشته باشیم. داشتن الگو یک موقعیت تربیتی برای هر فرد محسوب میشود و نقطه عطفی در محور رشد اخلاقی و معنوی هر فرد است.
وی افزود: یکی از الگوهایی که در قرآنکریم برای ما به عنوان یک نقطه عطف معرفی میشود وجود ذی قیمت پیامبر گرامی اسلامی (ص) است. ما میتوانیم از این وجود با برکت نهایت بهره برداری را داشته و در تمام شئون زندگی به آن توجه کنیم. پیامبر اسلام حضرت زهرا را پاره تن و از وجود خودشان دانستهاند. شاید به علت خلق و خو و ویژگیهای زنانه که در بین بانوان وجود دارد لازم باشد الگویی از میان خود داشتهباشند. وجود حضرت زهرا موقعیت ممتازی برای بانوان است که ایشان را در تمام شئون زندگی به عنوان الگو درنظر داشته باشند.
کریمیان به حضور و ایفای نقش حضرت زهرا در عرصههای سیاسی و اجتماعی اشاره و اظهارکرد: امید است به ایشان تاسی کرده و بتوانیم در این عرصهها بیش از گذشته ایفای نقش کنیم.
منبع: ایسنا هم اکنون دیگران می خوانند-
«ع. پ»: تجاوز در مشهد، کار آمریکاییهاست!
-
مثلا روم زوم کنی بومبوم کنه قلبم 650 هزار تومان!
-
هشدار! موج جدید سرما و یخبندان از راه رسید
-
روایت یک خبرگزاری از درگیری برخی هواداران پهلوی با خاله نیکا
-
ماجرای عجیب و جنجالی گم شدن 70 هزار دلار در فدراسیون چیست؟
-
فیلم بدون حجاب مایا صباغ در رستوران تهران | این دختر لبنانی کیست؟
-
هشدار | سفر به مشهد ممنوع!