شنبه 27 اردیبهشت 1404

برگزاری نمایشگاه تخصصی پوشش‌های اسلامی در کرج افتخار بزرگی است

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
برگزاری نمایشگاه تخصصی پوشش‌های اسلامی در کرج افتخار بزرگی است

زهرا ملکی گفت: باید برگزاری نمایشگاه های پوشش های اسلامی در البرز فصلی شود تا طراحان مد بومی بتوانند تولیدات خود را در استان عرضه کنند و ایران کوچک از منفعت اقتصادی آن بهره مند شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یکی از طراحان مد در البرز در گفت‌وگو با خبرنگار "تیتریک" گفت: برگزاری نمایشگاه تخصصی پوشش های اسلامی در کرج افتخاری است که باید در تاریخ استان ثبت شود.

زهرا ملکی ادامه داد: استان البرز طراحان مد و لباس بسیار خوب و توانمندی دارد که هنر خود را در تهران به نمایش می گذارند.

وی افزود: اگر زیرساخت های هنری در البرز فراهم شود، هنرمندان می توانند تولیدات خود را در استان عرضه کنند و منفعت اقتصادی آن شامل ایران کوچک نیز می شود.

این مسئول تصریح کرد: برگزاری نمایشگاه های محدود صنایع دستی در البرز نشان داد که این استان در زمینه این هنر پتانسیل های بسیار خوبی دارد که تاکنون بی بهره بوده و این جشنواره ها توانست تا حدودی این ظرفیت را نشان دهد.

ملکی گفت: در زمینه پوشش های اسلامی همانند هنر صنایع دستی پتانسیل های بسیار خوبی در البرز وجود دارد که تاکنون در سایه بی توجهی مسئولین مغفول مانده است.

وی ادامه داد: نوع پوشش هرانسانی نشان دهنده فرهنگ، شخصیت، مذهب و ملیت اوست.

این مسئول افزود: مد پدیده ای که کمابیش در میان همه اقشار جوامع اسلامی وجود دارد، اما جوانان و نوجوانان بیش از هر قشر دیگری به مد اهمیت می دهند.

ملکی بیان کرد: تنوع طلبی جوانان به خودی خود گرایشی مفید و سازنده است و چنانچه در راهی درست به کار گرفته شود، آثار و ثمرات مثبت و موثری دارد.

وی تاکید کرد: در این بین زنان و دختران بیش از دیگران به مد توجه و اهمیت خاصی نشان می دهند. پوشش و طرح جدید لباس اگر با ارزش ها و هنجارهای جامعه هماهنگ باشد حتی اگر در قالب مد قرار گیرد استفاده از آن موردی ندارد، چرا که انسان طالب زیبایی بوده و بخشی از زیبایی با تنوع در لباس محقق می شود.

این مسئول گفت: اما مشکل زمانی بروز می نماید که تنوع طلبی جوانان با خیلی از ارزش های دیگر تقابل پیدا می کند و به یک عامل مخرب مبدل می گردد. در این حالت جوان نه تنها شخصیت وجودی خود بلکه بافت فرهنگی و اجتماعی جامعه را نیز دچار مشکل می سازد.

ملکی افزود: استفاده بی رویه و ناآگاهانه افراد به ویژه بانوان از مدهای غربی، بی مهری به پوشش سنتی به عنوان یکی از مولفه های هویت است که می تواند اثرات نامطلوبی در اقتصاد و فرهنگ جامعه بگذارد.

وی ادامه داد: بخشی از این معضل به مسئولان امر بر می گردد زیرا نتوانسته ایم بازار را با تولیدات متنوع بومی، سنتی و اسلامی پر کنیم و چون نیاز افراد از لباس سنتی فراهم نشد، به سمت مدهای غربی گرایش پیدا کردند.

این مسئول تصریح کرد: نمایشگاه های پوشش های اسلامی باید به طور مداوم در هر استانی برگزار شود تا هنرمندان بومی، هنر خود را عرضه کنند و مخاطبان نیز بتوانند نیازشان را از تولیدات داخلی تامین کنند.

ملکی در خاتمه خاطرنشان کرد: امیدوارم برگزاری نمایشگاه های پوشش های اسلامی در البرز فصلی شود تا طراحان مد بومی بتوانند تولیدات خود را در استان عرضه کنند و از طرفی چرخ اقتصادی ایران کوچک رونق گیرد.

انتهای پیام /