بزرگترین چالش مراسم اربعین، نبود مرکز کنترل ساماندهی امکانات است
به گزارش گروه سلامت خبرگزای فارس، مدیر بهداری رزم ستاد نیروهای مسلح در اولین نشست تخصصی " درس آموختههای نظام سلامت در مدیریت تجمعات انبوه با تاکید بر مراسم اربعین " که در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد، گفت: ستاد نیروهای مسلح در اربعین حسینی (ع) با عضویت در دو کمیته بهداشت و درمان و کمیته امداد و نجات هلال احمر، پشتیبان متولیان بهداشت و درمان است.
سرهنگ پاسدار حسینی، مدیر بهداری رزم ستاد نیروهای مسلح طی سخنانی تحت عنوان " نقش ستاد کل نیروهای مسلح در برگزاری مراسم اربعین "، گفت: نیروهای مسلح بر اساس تدبیر مقام معظم رهبری، پشتیبان دولت هستند.
وی با اشاره به نقش نیروهای مسلح در اربعین حسینی (ع) اظهار داشت: از 17 کمیته ستاد اربعین، ستاد نیروهای مسلح در دو کمیته بهداشت و درمان و کمیته امداد و نجات هلال احمر، عضویت و مشارکت دارد.
حسینی گفت: سیاست و راهبردهای کمیته بهداشت و درمان اربعین برای نیروهای مسلح، اولویت دارد و بر اساس تدبیر مقام معظم رهبری، پشتیبان هستیم.
وی با اشاره به حضور در جلسات کمیته 17گانه اربعین حسینی افزود: دو کمیته بهداشت و درمان و کمیته امداد و نجات هلال احمر با نیروهای مسلح، ارتش، فراجا، وزارت دفاع و سپاه تعامل دارند و با تقسیم بندی وظایف بر اساس چالشهای مطرح شده، کار پیش میرود.
وی همچنین از احداث دو بیمارستان صحرایی مجهز به انواع تجهیزات پزشکی پیشرفته در مرز مهران که بزرگترین و پرترددترین مرز است، خبر داد و گفت: در همین راستا، 8 بیمارستان صحرایی در 4 مرز اصلی و پست امدادی در میرجاوه، اختصاص امکانات در ریمدان، اعطای دو فروند هواپیما از سوی سپاه و ارتش که توسط ستاد نیروهای مسلح در اختیار اورژانس قرار داده شد، ضمن آنکه در ارائه خدمات سلامت و اختصاص بالگرد تلاش شد که خوشبختانه مورد تایید و تقدیر اورژانس کشور قرار گرفت.
حسینی، اعطای 5 فروند بالگرد کنترل عملیاتی هلال احمر و اورژانس کشور و دو باب بیمارستان که بنابر تقاضای کمیته امداد و نجات احداث شده را از دیگر خدمات ستاد نیروهای مسلح عنوان کرد.
مدیر بهداری رزم ستاد نیروهای مسلح کشور تصریح کرد: ستاد نیروهای مسلح در زمان جنگ، فرمانده است و در زمان صلح، پشتیبانی خواهد داشت.
وی در ادامه به برخی چالشهای مراسم اربعین و اقدامات ستاد نیروهای مسلح در راستای رفع آنها پرداخت و افزود: اولین و بزرگترین چالش، نبود مرکز کنترل واحد جهت ساماندهی امکانات و نیازهاست، ضمن آنکه مکان یابی مناسب جهت احداث امکانات، آموزش جهت ارتقای سطح آگاهی زائران بیمار بلحاظ همراه داشتن داروها و...، مدیریت بهداشت محیط و حفط محیط زیست، مدیریت مصرف غذا و حذف دور ریزها از دیگر چالش هاست که امیدواریم با نشست تخصصی مدیریت تجمعات انبوه با تاکید بر مراسم اربعین، شاهد رفع چالشها و ارتقای خدمت رسانی به زائران باشیم.
پایان پیام /