یک‌شنبه 26 مرداد 1404

بسته‌های سرمایه‌گذاری منطقه آزاد اروند رونمایی شدند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
بسته‌های سرمایه‌گذاری منطقه آزاد اروند رونمایی شدند

آبادان - ایرنا - 35 طرح سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد اروند روز دوشنبه با حضور مشاور رییس جمهوری و دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور رونمایی شدند.

به گزارش ایرنا معاون سرمایه گذاری و امور اقتصادی سازمان منطقه آزاد اروند در این رونمایی از طرح‌های پیشنهادی سرمایه‌گذاری منطقه آزاد اروند اظهار داشت: بسته‌های پیشنهادی سرمایه‌گذاری از بین 100 طرح رسیده و پس از بررسی و مطالعه و با در نظر گرفتن پتانسیل‌های منطقه، انتخاب شدند.

سیدعلی موسوی افزود: بسته‌های سرمایه‌گذاری به اساس امکان سنجی و پیش امکان سنجی بر اساس مطالعات بازار بررسی و انتخاب و در بخش های صنعت، تجارت، خدمات و گردشگری تعریف شده اند.

وی احداث بازارچه ماهی و میگو مدرن و بدون بو، طرح تولید عطر و ادکلن، طرح تولید ورق و درب چوبی پلاست، طرح تولید کاغذ از کربنات کلسیم، مجتمع چاپ و بسته بندی، احداث پارک آبی روباز و سرپوشیده، طرح تولید شیشه سکوریت، احداث مجتمع چند منظوره، خدمات مسافری و مجتمع تولید فلزات گرانبها، سنگ و جواهرات قیمتی از جمله طرح‌های پیشنهادی در بسته‌های سرمایه‌گذاری منطقه آزاد اروند می باشند.

به گزارش ایرنا در سومین روز از دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی دستگاه ایکس‌ری کامیونی با حضور دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور در مرز بین‌المللی شلمچه راه‌اندازی شد.

این دستگاه با ظرفیت اسکن یکهزار و 500 دستگاه کامیون در روز با صرف 200 میلیارد ریال با همت و تلاش کارشناسان داخلی کشور ساخته شده است.

منطقه آزاد اروند با مساحت 37 هزار و 400 هکتار در شمال غربی خلیج فارس شامل شهرهای آبادان، خرمشهر و مینوشهر (جزیره مینو) می باشد که در محل تلاقی دو رودخانه اروند و کارون واقع است. این منطقه در همجواری با کشورهای عراق و کویت با داشتن ظرفیت های مناسب نظیر حمل و نقل جاده ای، ریلی، دریایی و هوایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

*س_برچسب‌ها_س*