بیانیه گام دوم انقلاب، راهگشای فصل جدید زندگی جمهوری اسلامی است / با باور و نگاه به داخل مشکلات حل می شود
حسین دوست محمدی گفت: بیانیهی گام دوم انقلاب تجدید مطلعی خطاب به ملت ایران و بهویژه جوانان است و همچون منشوری برای دومین مرحلهی خودسازی، جامعهپردازی و تمدنسازی خواهد بود و فصل جدید زندگی جمهوری اسلامی را رقم خواهد زد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین دوست محمدی، کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار عصراترک با اشاره به اینکه در آستانه 43 سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران قرار داریم، اظهار داشت: قدم گذاشتن به دههی پنجم حیات انقلاب با وجود اینکه دشمنان گمانهای باطلی را در سر داشتندف برکت بزرگی برای این کشور بوده است.
وی ادامه داد: بیانیهی گام دوم انقلاب برای ادامه این راه روشن، به تبیین دستاوردهای شگرف چهار دههی گذشته پرداخته و توصیههایی اساسی بهمنظورجهاد بزرگ برای ساختن ایران اسلامی بزرگ ارائه داده است.
وی تصریح کرد: با نگاهی گذرا به صنایع برتر ایران همچون صنایع موشکی، حوزه نانو، پیشرفت های پزشکی و سلول های بنیادی و دیگر پیشرفت هایی که در طول این چند سال ایران را در لیست چند کشور برتر دنیا قرار داده است، به لحاظ دانش، بسیار پیچیده و پیشرفته است و از ظرفیت و توان دانشمندان و دانشگاهیان داخلی ما استفاده شده است.
وی با بیان اینکه چرا از توان علمی جوانان در خودروسازی استفاده نمیکنیم؟ چرا باید جوان طراح درجهی یک دانشگاه شریف، دانشگاه تهران و دانشگاه امیرکبیر ما برود طراح کارخانهی کرهای بشود؟ گفت: علت این است که «مدیریت کارمندی» در این حوزه ها حاکم بوده، نه مدیریت جهادی.
این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه مدیریت این بخش غیر علمی و غیرانقلابی بوده نه مدیریت علمی و انقلابی که غفلت، ضعف و اشکال است، تاکید کرد: اگر مدیریت انقلابی و مدیریت توأم با دانش باشد مشکلات حل میشود.
دوست محمدی ادامه داد: به عنوان مثال جهاد دانشگاهی دکل نفتی میسازد، ولی دکل نفتی آن را نمیخرند و میروند دکل چینی میخرند، متهی حفاریای که جهاد دانشگاهی ساخته به مراتب از متههایی که از چین وارد میکنند، قویتر، دقیقتر و مستحکمتر است، اما ما نمیخریم، دانشمندی که در داروسازی، نفت و انرژی کشور کار میکند همین مشکل را دارد. ما نمیتوانیم پنلهای خورشیدی تولید کنیم؟ چرا باید پنل خورشیدی را از چین وارد بکنیم؟
این کارشناس مسائل سیاسی اضافه کرد: بهترین تحولات دانشی این کشور را جوانان دانشمندِ متعهد انقلابی رقم زدهاند و به طول مثال در دانش سلول بنیادی نه فقط دانش، بلکه فناوریاش هم بنیانگذارش بچههای جهادی بودند.
وی خاطرنشان کرد: شرط تحقق موفقیت این است که اول خودمان و دانشمندان داخل کشورمان را باور داشته باشیم و اینکه نگاهمان از بیرون به داخل برگردد.
انتهای پیام /