بیمارستانها از میزان بالای مرگ و میر غیرعادی در مبتلایان به کووید19 خبر دادند
برخی از بیمارستان ها میزان بالای مرگ و میر غیر عادی در بیماران مبتلا به کووید19 که از ونتیلاتور استفاده می کردند را گزارش داده اند و برخی از پزشکان نگران این هستند که این دستگاه ها به بیماران خاص آسیب برساند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "تیتریک"؛ به گفته trt، در حالی که مقامات بهداشتی سراسر جهان به منظور دستیابی به ونتیلاتورهای بیشتر برای درمان مبتلایان به کروناویروس تلاش می کنند، برخی از پزشکان در صورت امکان از این دستگاه های تنفسی استفاده نمی کنند.
دلیل این است که برخی از بیمارستان ها میزان بالای مرگ و میر غیر عادی در بیماران مبتلا به کووید19 که از ونتیلاتور استفاده می کردند را گزارش داده اند و برخی از پزشکان نگران این هستند که این دستگاه ها به بیماران خاص آسیب برساند.
درمان های در حال پیشرفت این واقعیت را برجسته می سازد که پزشکان هنوز در حال یادگیری بهترین راه برای مدیریت ویروسی که چند ماه پیش پدید آمد، هستند. آنها در میان انبوهی از بیمار و کمبود منابع اولیه بر داده های به موقع تکیه می کنند.
ونتیلاتورهای مکانیکی، اکسیژن را به بیمارانی که ریه های آنها از کار افتاده انتقال می دهند. استفاده از این دستگاه ها شامل تسکین بیمار و چسبیدن یک لوله به گلو است. مرگ و میرها در چنین بیمارانی بدون توجه به دلیل نیاز آنها به کمک در تنفس، شایع است.
به گفته کارشناسان، به طور کلی 40 تا 50 درصد از بیماران با مشکلات تنفسی شدید با استفاده از ونتیلاتورها می میرند. اما مقامات ایالتی و شهری گفتند که 80 درصد یا بیشتر از بیماران کرونایی در نیویورکسیتی که از این دستگاه ها استفاده کردند فوت شده اند.
دکتر "آلبرت ریزو" رئیس ارشد پزشکی انجمن ریه آمریکا گفت: "میزان مرگ و میر بالاتر از حد معمول در جاهای دیگر آمریکا نیز گزارش شده است."
گزارش های مشابهی از چین و انگلستان منتشر شده است. آمار این مرگ و میر در یکی از گزارش های انگلیس 66 درصد بود. این رقم در یک بررسی بسیار مختصر در ووهان، شهری در چین که این بیماری ابتدا در آنجا شروع شد، 86 درصد بود.
دلیل این امر مشخص نیست. به گفته برخی از متخصصان، ممکن است مربوط به این باشد که شرایط بیماران قبل از آلوده شدن چگونه بوده و یا چطور با استفاده از این دستگاه ها بیمار شده اند.
اما برخی از متخصصان بهداشتی به این می اندیشند که شاید ونتیلاتورها با بدتر کردن واکنش مضر سیستم ایمنی، مشکلات بیماران خاص را وخیم تر کند.
این گمانه زنی است. اما کارشناسان می گویند که ونتیلاتورها می توانند با گذشت زمان به بیمار صدمه بزنند، زیرا اکسیژن با فشار بالا وارد کیسه هوای باریک در ریه های بیمار می شود.
ونتیلاتورهای مکانیکی آسیب ریوی را تشدید می کنند
دکتر "ادی فن" متخصص درمان مشکلات تنفسی در بیمارستان عمومی تورنتو گفت: "ما می دانیم که تنفس مصنوعی بی خطر نیست. یکی از مهم ترین یافته ها در دهه های اخیر این است که تنفس مصنوعی پزشکی می تواند آسیب ریوی را تشدید کند، بنابراین ما باید در استفاده از آن مراقب باشیم."
فن افزود که این خطرها می تواند با محدودسازی میزان فشار و اندازه نفس های کشیده شده توسط دستگاه کاسته شود.
اما برخی پزشکان می گویند سعی می کنند تا جایی که ممکن است بیماران را از ونتیلاتورها دور کرده و به جای آن از تکنیک های دیگر استفاده کنند.
دکتر "ژوزف هابوشه" پزشک فوریت های پزشکی که در بیمارستان های منهتن کار می کند گفت که چند هفته گذشته در نیویورکسیتی مبتلایان به کروناویروس که کاملا بیمار بودند برای تنفس طبق روال عادی از ونتیلاتورها استفاده کردند.
اما پزشکان ابتدا اقدامات دیگر را انجام می دهند. یکی از این اقدامات، دراز کشیدن بیمار در موقعیت های متفاوت از جمله؛ روی شکم است تا بخش های مختلف ریه اجازه فعالیت بهتر داشته باشند.
اقدام دیگر، دادن اکسیژن بیشتر به بیماران از طریق لوله گذاری در بینی یا دستگاه های دیگر است. برخی از پزشکان به منظور کمک به بهبود جریان خون و اکسیژن برای به حداقل رساندن آسیب بخش هایی از ریه ها، افزودن نیتریک اکسید به مخلوط را آزمایش می کنند.
هابوشه گفت: "به عقیده من اگر ما بدون لوله گذاری قادر به بهبود بیمار شویم، احتمالا نتیجه بهتری خواهند گرفت."
او افزود که این تصمیمات جدای از نگرانی های ناشی از کمبود ونتیلاتورها است. اما این نیز یک نگرانی است.
دکتر "ویلیام شافنر" متخصص بیماری های عفونی در دانشگاه وندربیلت گفت: "گزارش های گسترده ای وجود دارد که بیماران کرونایی نسبت به سایر بیماران تمایل استفاده طولانی تر از ونتیلاتورها را دارند."
به گفته کارشناسان، به طور مثال؛ بیماران مبتلا به ذات الریه باکتریایی (یکی از عفونت های رایج ریه) بیشتر از 1 تا 2 روز از دستگاه تنفس مصنوعی استفاده نمی کنند. اما "اندرو کوئومو" فرماندار ایالت نیویورک طی نشست خبری در پاسخ به میزان مرگ و میر ناشی از ونتیلاتور گفت که استفاده 7، 10 و 15 روزه در بیماران مبتلا به کووید19 رایج شده است.
دکتر "هوارد زاکر" عضو هیئت بهداشت ایالت نیویورک گفت که مقامات به دنبال روش های درمانی دیگر هستند که زودتر انجام شود، اما تمام آن آزمایشی است.
این ویروس جدید عضو خانواده کروناویروس است که می تواند باعث سرماخوردگی و نیز بیماری های جدی تر شود. مقامات بهداشتی می گویند که این ویروس عمدتا از طریق قطرات سرفه و عطسه فرد آلوده منتشر می شود.
هیچ دارو یا واکسن اثبات شده ای علیه این بیماری وجود ندارد.
دکتر "راجر آلوارز" متخصص ریه در دانشگاه میامی که رئیس استفاده از نیتریک اکسید برای دور نگهداشتن بیماران از ونتیلاتورها است گفت: "ونتیلاتور درمانی نیست. این دستگاه یک اقدام حمایتی است که برای بهبود بدن بیمار استفاده می شود."
انتهای پیام /