تأمین ماسک چالش ملی / قطع زنجیره کرونا موضوعی چند وجهی است
محمدی درباره آخرین اقدامهای مدیریت شهری برای قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا توضیحاتی داد.
غلامحسین محمدی رئیس مرکز ارتباطات و امرو بین الملل شهرداری تهران در گفتوگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در واکنش به برخی از مباحث مطرح شده مبنی بر اینکه تجهیزات و خدمات شهرداری تهران برای مقابله با کرونا متمرکز نیست، گفت: شهرداری در سازمان مدیریت بحران ستادی را دایر کرده است که پیروز حناچی شهردار تهران ریاست آن را بر عهده دارد و در آن کارگروهها تمامی مباحث مورد نیاز برای مقابله با شیوع کرونا را دنبال میکنند.
رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران افزود: یکی از کاگروههای تشکیل شده برای مقابله با شیوع کرونا کارگروه تأمین اقلام، بهداشت محیط و پشتیبانی است که تأمین موضوعات مورد نیاز برای مقابله با کرونا از سوی پشتیبانی انجام میشود و به شکل متمرکز اقلام بهداشتی در اختیار سازمانها و ارگانها قرار میگیرد.
محمدی با اشاره به کمبودها در حوزه اقلام بهداشتی گفت: تأمین اقلام بهداشتی مانند ماسک به یک موضوع ملی تبدیل شده است و شهروندان باید بدانند اگر بخواهیم تمام ناوگان و پرسنل شهرداری را به ماسک و دستکش مجهز کنیم، روزانه نزدیک به 2 تا 3 میلیون عدد ماسک نیاز است که تأمین این تعداد اقلام بهداشتی در حال حاضر امکان پذیر نیست.
بیشتر بخوانید: رفتار نوروزی متفاوت مردم با اپیدمی کرونا / مدیریت شهری پای کار ضد عفونی شهر
او بیان کرد: شهرداری تهران یکی از هماهنگترین دستگاههاست که خدمات مورد نیاز برای مقابله با ویروس کرونا را به شکل متمرکز انجام میدهد.
رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران تأکید کرد: نظارت بر روی تمامی اضلاع سازمان برای قطع زنجیره کرونا امری چند وجهی و پیچیده است و ما از شهروندان میخواهیم که ما را یاری کنند تا خطای پیمانکاران در حوزههای مختلف شهری مانند زباله گردی را به ما اعلام کنند.
انتهای پیام /