دوشنبه 8 بهمن 1403

تاکید فعالان سیاسی بر مشارکت حداکثری در انتخابات / مردم پای صندوق‌های رای می‌آیند

وب‌گاه تابناک مشاهده در مرجع

عده‌ای از سیاسیون، علت نبود تمایل برای رای دادن را عملکرد چند سال اخیر و فساد‌ها می‌دانند که در مقابل تاکید قاطبه فعالان سیاسی شرکت در انتخابات برای تغییر وضع موجود و گذار از فشار‌های خارجی است.

عده ای از سیاسیون علت نبود تمایل برای رای دادن را عملکرد چند سال اخیر و فسادها می دانند که در مقابل تاکید قاطبه فعالان سیاسی شرکت در انتخابات برای تغییر وضع موجود و گذار از فشارهای خارجی است.

به گزارش تابناک یک روز تا موعد برگزاری انتخابات تاریخی و سرنوشت ساز یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی باقی مانده است، انتخاباتی که باید فارغ از همه گلایه‌ها و نارضایتی‌ها برای ساختن آینده ی بهتر در آن شرکت کرد تا امیدی برای عبور از تنگناها باشد.

در چند روز گذشته مقام‌های و شخصیت‌های کشوری و گروه‌های مختلف سیاسی مردم را برای حضور در انتخابات دعوت کردند؛ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی تصریح کردند: هرچه حضور مردم در پای صندوق‌ها بیشتر باشد، مجلس قوی‌تر است.

حجت الاسلام حسن روحانی رییس جمهوری نیز اظهار کرد: روز دوم اسفند و پای صندوق آراء روزی است که مردم باید افتخار بیافرینند؛ اگر می‌خواهیم در برابر آمریکا بایستیم همه باید پای صندوق آراء بیاییم.

علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی هم با بیان اینکه آمریکایی‌ها به دنبال حضور کمرنگ مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی هستند، تصریح کرد: آنها می‌خواهند از این موضوع برای افزایش فشار به مردم در بعد تحریم استفاده ابزاری کنند و همچنین کارآمدی کشور را کاهش دهند؛ مردم باید با حضور پرشورتر و انتخاب صحیح، کارآمدی نهاد مجلس را افزایش دهند و همچنین با پیام قدرتمندی از این طریق آمریکایی‌هایی را خم کنند تا آنها مجبور شوند مسیر خود را تغییر دهند.

آیت الله ابراهیم رئیسی رییس قوه قضائیه با تاکید بر اینکه انتخابات مساله مهمی است، افزود: همه کسانی که دل در گرو این نظام و کشور و عزت این ملت دارند و هرکس که به عزت این کشور فکر می‌کند، باید وظیفه‌اش را در این عرصه خوب انجام دهد. هرکس هم با هر انگیزه‌ای جریان انتخابات را زیر سئوال ببرد، بداند یا نداند، بخواهد یا نخواهد، با تضعیف جریان انتخابات در جبهه دشمن قرار می‌گیرد.

اعضای هیات دولت هم هر کدام در مصاحبه های جداگانه ای مردم را برای مشارکت د رانتخابات دعوت کردند که از جمله آن می توان به صحبت های معاون اول رییس جمهور، وزرای خارجه، اطلاعات، دفاع و ارتباطات اشاره کرد.

در بین افراد با سابقه سیاسی حجت الاسلام ناطق نوری در بیانیه ای با دعوت از مردم برای شرکت در انتخابات گفت: در این شرایط حساس، تکیه بر عقلانیت و انتخاب نمایندگان شایسته، علاوه بر اینکه دست نااهلان را از تصدی امور کوتاه خواهدکرد، نشان دهنده انتقاد از تکروی ها، تعصبها و جناح‌بندی های پوچ است.

آیت‌الله حسن ممدوحی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم نیزگفت: حضور پرشور مردم پای صندوق‌های رای، دشمنان را از بسیاری از توطئه‌ها مایوس و ناامید می‌کند.

تعداد زیادی از اعضای تشکل ها و احزاب سیاسی نیز در گفت و گو هایی خواستار حضور حداکثری مردم در انتخابات شدند.

غلامعلی حداد عادل رییس شورای ائتلاف انقلاب اسلامی از جمله این فعالان سیاسی است که گفت: هر چه مشارکت در انتخابات بیشتر باشد بر عزت ملی افزوده می‌شود.

عزت الله ضرغامی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی مشارکت داغ و انقلابی در انتخابات دوم اسفند را تیری بر چشم دشمنان این انقلاب و نظام اسلامی دانست و تاکید کرد: آمریکا بداند مردم ایران اسلامی این انقلاب را از خود می‌دانند، پس تصور نابودی و براندازی نظام اسلامی را باید از ذهن تاریک خود بیرون کند.

حسین قربان زاده عضو جمعیت پیشرفت و عدالت و فعال سیاسی اصولگرا گفت: کشورمان در حال حاضر با تحریم‌های ظالمانه خارجی و سوءمدیریت‌هایی در داخل مواجه است. در چنین شرایطی باید خون تازه‌ای به رگ‌های مدیریتی کشور وارد شود تا جریان انقلاب کارش را پیش ببرد و برای رسیدن به چنین حرکت تازه‌ای نیازمند مشارکت مردم در انتخابات و برگزیدن چهره‌های تازه برای بهبود اوضاع هستیم.

در جناح اصلاح طلب محمد هاشمی عضو سابق مجمع تشخص مصلحت نظام تاکید کرد که مشارکت گسترده بازدارنده است.

محسن هاشمی رییس شورای مرکزی حزب کارگزارن نیز گفت: باید بدانیم که با انفعال، تحریم و عدم مشارکت، صدای دیگران اعم از افراطیون داخلی و براندازان خارجی، بجای صدای اکثریت جامعه که خواهان بهبود شرایط زندگی و توسعه کشورند، شنیده می شود.

صادق خرازی دبیر کل حزب ندای ایرانیان شرکت در انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی را لازم دانست و با ابراز امیدواری از مشارکت خوب در انتخابات گفت: تحریم انتخابات حرف و بحث قابل قبولی نیست، باید در انتخابات شرکت کرد چرا که عدم شرکت در انتخابات موجب تحلیل های نادرست برای دشمن می شود.

بیانیه های شخصیت ها، مراجع اعظام تقلید، تشکل ها و احزاب هم مملو از دعوت مردم به انتخابات بوده که از جمله آن می توان به بیانیه مجلس خبرگان رهبری، جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی، انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه ها، جامعه روحانیت مبارز، جامعه اسلامی مهندسین، حزب ندای ایرانیان، حزب رفاه ملت ایران و حزب توسعه و عدالت ایران اسلامی اشاره کرد. کما اینکه تا زمان برگزاری انتخابات تعداد این دعوتنامه ها افزایش می یابد.

امیدواریم پاسخ مردم به این دعوتنامه ها مثبت بوده تا بتوانیم کشور را از شرایط سخت کنونی عبور دهیم.