تاکید محمود پاک نیت بر حمایت از هنرمندان شهرستانی
محمود پاک نیت در نشست رسانهای سریال «دخترم نرگس» با تاکید بر لزوم حمایت بیشتر از هنرمندان شهرستانی، تولید آثار ماندگار و جلوگیری از مهاجرت به تهران را از نتایج مثبت این رویکرد برشمرد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی معاونت امور استانهای سازمان صداوسیما، نشست رسانهای سریال «دخترم نرگس» پیش از ظهر یکشنبه با حضور سید حسن فرخی و داوود سلیمانپور تهیهکنندگان، باقر پیران کارگردان این سریال و برخی بازیگران در سالن کوثر صداوسیما برگزار شد.
از جمله هنرمندان حاضر در این نشست، محمود پاک نیت، رحیم نوروزی، مریم خدارحمی، مریم بارسنجی و جمال ذوالقدر بودند.
در ابتدای نشست، سلیمانپور یکی از تهیهکنندگان سریال با بیان اینکه «دخترم نرگس» در 27 قسمت و به سفارش مرکز سیمای استانهای صداوسیما در مرکز آذربایجان غربی تولید شده است، اظهار کرد: نگارش فیلمنامه در نیمه دوم سال 97 به انجام رسید و از مهرماه پارسال هم فیلمبرداری سریال شروع شد و به موازات، دیگر کارهای فنی همچون ساخت موسیقی و تدوین هم پیش رفت.
وی با اشاره به نتایج نظرسنجی های اخیر درباره این سریال گفت: رضایت مخاطبان بزرگ ترین سرمایه برای تولیدکنندگان این سریال است.
باقر پیران، کارگردان مجموعه «دخترم نرگس» هم در این نشست با اشاره به محورهای اصلی داستانی این سریال اظهار کرد: سوژه اصلی و قصههای فرعی، همگی برگرفته از فرهنگ و ظرفیتهای گوناگون موجود در استان آذربایجان غربی بودند؛ البته تم پلیسی و ماجرایی داستان هم در جذب مخاطب تاثیر فراوانی داشت.
وی افزود: استقبال مخاطبان و نتایج نظرسنجی ها درباره این سریال انگیزه هایم را برای کار در مراکز استانی و شهرستان ها بیشتر کرد.
در ادامه بازیگران سریال به سوالات خبرنگاران پاسخ گفتند.
محمود پاکنیت، بازیگر با اشاره به ظرفیتهای گوناگون موجود در استانها اظهار کرد: من خودم شهرستانی هستم و حالا هم خیلی خوشحالم که سریالی ساخته شده در مرکز یک استان، توانسته است پر مخاطبترین اثر نمایشی تلویزیون در یک بازه زمانی لقب بگیرد.
وی افزود: تمرکز امکانات در تهران، موجب نادیده گرفته شدن ظرفیتهای فنی و انسانی در استانها شده است؛ در حالیکه می توان با تکیه بر پتانسیلهای قوی در مراکز، دست به تولید آثار ماندگار زد.
پاکنیت با بیان اینکه حدود 400 بازیگر در سریال «دخترم نرگس» حضور داشتند گفت: از مسئولان صداوسیما که شهرستانها را تحت حمایت خود گرفتهاند تشکر می کنم.
وی خاطرنشان کرد: مشکلات مالی در شهرستانها به نسبت تهران بیشتر است بنابراین مسئولان صدا و سیما باید حمایتهای بیشتری از تهیهکنندگان و فیلمسازان شهرستانی داشته باشند تا از مهاجرت اجباری آنها به تهران جلوگیری شود.
دیگر بازیگر این سریال که در نشست رسانهای به گفتوگو با خبرنگاران پرداخت، رحیم نوروزی بود.
وی با اشاره به اینکه در چند سال گذشته همه کارهایی که انجام داده در شهرستان بوده است، گفت: یکی از علایق همیشگی من، ایرانگردی بوده؛ بنابراین هر کاری از شهرستان پیشنهاد شود استقبال می کنم.
وی افزود: برای تولید سریال «دخترم نرگس» پنج ماه در شهر ارومیه بودیم و امیدوارم باز هم چنین اتفاقاتی رخ دهد.
مریم خدارحمی، دیگر بازیگر این سریال هم ابراز کرد: تعداد بالای مخاطبان «دخترم نرگس» موجب خوشحالی ام شد، وقتی سریالی با این ظرفیتها تولید می شود و مخاطبان شبکههای سراسری هم از آن استقبال می کنند، گویای کیفیت بالای کار است.
وی با اشاره به اینکه اگر بودجه بهتری اختصاص داده می شد استقبال بیشتری را هم شاهد بودیم، عنوان کرد: چنانچه فشار مالی از روی گروهها برداشته شود و زمان بیشتری در اختیارشان قرار بگیرد تا مجبور به اتمام فیلمبرداری در مدت زمان پنج ماه نباشند، به یقین به کیفیت بالاتری هم خواهند رسید.
بارسنجی دیگر هنرمند حاضر در این نشست هم گفت: این سریال برای من فرصت بسیار خوبی فراهم کرد تا در کنار بزرگان به ایفای نقش بپردازم و تجربه کسب کنم.
عوامل سریال «دخترم نرگس» پیش از حضور در این نشست، در واحد ارتباط با مخاطبان روابط عمومی سازمان صدا و سیما هم حضور یافتند و به صورت مستقیم با مخاطبان رسانه ملی به گفتوگو نشستند.
انتهای پیام