شنبه 3 آذر 1403

تحسین فعالیت‌های دفتر ادبیات و هنر مقاومت توسط رهبر انقلاب

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
تحسین فعالیت‌های دفتر ادبیات و هنر مقاومت توسط رهبر انقلاب

رهبر انقلاب در بازدید از غرفه انتشارات سوره مهر در نمایشگاه کتاب، خطاب به مرتضی سرهنگی گفتند: کارهایی را که برکات فعالیت شماست، می‌بینیم. در واقع منشأ خاطراتی که چاپ می‌شود شما هستید.

رهبر انقلاب در بازدید از غرفه انتشارات سوره مهر در نمایشگاه کتاب، خطاب به مرتضی سرهنگی گفتند: کارهایی را که برکات فعالیت شماست، می‌بینیم. در واقع منشأ خاطراتی که چاپ می‌شود شما هستید.

به گزارش خبرنگار مهر، رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز یکشنبه 24 اردیبهشت در بازید از سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از غرفه انتشارات سوره مهر بازدید کردند.

رهبر انقلاب در ابتدای این بازدید در گفتگو با مرتضی سرهنگی نویسنده ادبیات پایداری گفتند: کارهایی را که برکات فعالیت شماست، به تدریج می‌بینیم. در واقع منشأ خاطراتی که چاپ می‌شود شما هستید.

ایشان همچنین جویای احوال هدایت الله بهبودی از مرتضی سرهنگی شدند؛ سرهنگی در این باره گفت آقای بهبودی خوب هستند و رهبری در ادامه این گپ و گفت به وی سلام رساند. در ادامه نیز کتاب سیطره توسط مرتضی سرهنگی به رهبر معظم انقلاب اسلامی توضیحاتی ارائه شد.

کتاب «به جرم خمینی» نیز در ادامه این بازدید به رهبر معظم انقلاب اسلامی معرفی شد؛ همچنین تفاوت کتاب «خاتون و قوماندان» مورد پرسش رهبری قرار گرفت که مسئولان این غرفه اعلام کردند این کتاب روایت داستانی به زبان همسر شهید ابوحامد است.

رهبری در ادامه بازدید از این غرفه درباره میزان فروش کتاب «یک محسن عزیز» سوال کردند که مسئولان غرفه در این زمینه پاسخ دادند فروش این کتاب خوب بوده و به چاپ چهارم رسیده است؛ همچنین رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با فائضه غفار حدادی نویسنده این کتاب گفتند: در این شهید چیزهایی بود که جز یک نویسنده زن نمی‌توانست آنها را بیان کند.

همچنین در رابطه با کتاب «طوفان آمد و مرا با خود برد» توضیحاتی به رهبر انقلاب ارائه شد؛ «تلخی رهایی» نیز با موضوع مجاهدین خلق نیز در این دیدار معرفی شد؛ همچنین کتاب «پاییز آمد» را به خاطر داشتند.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در برخورد با کتاب «ماموستا» اثر ملاقادر بیان کردند: ملاقادر از قدیم دوست خوب من است.

رهبر انقلاب اسلامی در ادامه این بازدید درباره کتاب‌هایی با عنوان «شخصیت های مانا» که توسط این انتشارات به چاپ رسیده است بیان کردند: این کتاب‌ها چه مدت است که به چاپ رسیده است؟ مسئولان غرفه در این باره گفتند: هر سال سه تا چهار کار آماده می‌کنیم.

کتاب «انقلاب نا اندیشیدنی در ایران» نوشته چارلز کرز نیز مورد پرسش رهبر معظم انقلاب اسلامی قرار گرفته است؛ ایشان پرسیدند که این نویسنده یهودی است یا خیر؟ مسئول غرفه در اینباره اظهار بی اطلاعی کردند و رهبر انقلاب در پاسخ گفتند: هر یهودی که «من» در فامیلی آن باشد اکثراً یهودی هستند.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در برخورد با کتاب‌های «میلاد عرفان پور» نیز با لبخند گفتند: همه این کتاب‌ها برای میلاد است؟

در ادامه این بازدید کتاب «خطبه اصغر» نوشته علی محمد مؤدب معرفی شده است. همچنین رهبر معظم انقلاب اسلامی در مورد «رمان های خرمشهر» سوال کردند و با دقت بیشتری وضعیت رمان را پرسیدند؛ مسئولان غرفه در این باره گفتند عمدتاً کتاب‌های دفاع مقدس مورد استقبال قرار می‌گیرد اما به طور کلی اوضاع رمان نیز خوب است.

کتاب‌های «ادبیات حماسی» و «سرگذشت استعمار» نیز در این بازدید به رهبر معظم انقلاب اسلامی معرفی شده است و رهبری اعلام کردند: ادبیات کودک مهم است.

همچنین رهبر معظم انقلاب اسلامی کتاب «جاده جنگ» و استقبال از آن را مورد پرسش قرار داده‌اند؛ همچنین در مورد سفرنامه‌ها توضیح داده شده است و کتاب «این ترک پارسی گو» نیز معرفی شده است.

رهبر معظم انقلاب در پایان بازدید از این غرفه با نویسنده کتاب «استانبولچی» نیز گپ و گفت کردند.