دوشنبه 9 شهریور 1405

اجتماعی خبرگزاری تسنیم

اجتماعی خبرگزاری تسنیم

بر اساس فیلمی که از جلسه شورای اداری هیئت دولت در استان زنجان منتشر شده، به نظر می‌رسد که در دو موضوع ساخت سد مشمپا و صدور مجوز برای 10 معدنی که در مناطق حفاظت شده وجود دارد، مجوزهای ارزیابی سازمان حفاظت محیط زیست به طور کامل نادیده گرفته شده است!

دادستان تهران از اعلام جرم علیه 7 چهره شناخته‌شده در رابطه با جنایت کرمان خبر داد.

رئیس قوه قضاییه گفت: کسانی پس از حادثه تروریستی کرمان با دشمن همصدایی کردند و در زمین دشمن بازی کردند؛ اینها افرادی هستند که دادستان‌های ما نباید از اقدامات آنها رد شوند و این اقدامات را نادیده بگیرند.

هیئت منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی، مدیر مسئول روزنامه شرق را به اتهام انتشار مطالب خلاف واقع در خصوص کنکور با شکایت سازمان سنجش آموزش کشور به اکثریت مطلق آراء مجرم شناخته است و مستحق تخفیف ندانست.

سخنگوی سازمان آتش نشانی از وقوع حادثه تخریب یک ساختمان در محله یافت آباد تهران خبر داد.

شهردار تهران از احداث مجتمع ورزشی بزرگ در پایتخت با مشارکت دولت و شهرداری تهران خبر داد و گفت: این مجموعه در کشور نمونه ندارد.

معاون سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: یکی از ابزارهایی که به موضوع مردمی‌سازی اقتصاد کمک می‌کند، بحث تأمین مالی جمعی است و در همین راستا مسابقه تلویزیونی شکوفا با مشارکت 80 شرکت دانش‌بنیان آغاز به کار کرد.

رئیس پلیس راهور گفت: اگر ترافیک یا همان ترددها منظم شود دو منفعت دارد، نخست اینکه شاهد کاهش 30 درصدی ترافیک می‌شویم، ضمن آنکه تصادفات هم کاهش پیدا می‌کند.

استاد و پژوهشگر تاریخ گفت: اشتباه محاسباتی نظام سلطه در ترور شهید سلیمانی را تحقیر بزرگ‌ترین ارتش دنیا در حد یک گروه تروریستی منفعل دانست.

جانشین رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات گفت: تاریخ نشان داده که ایرانی‌ها از سالیان قبل در بازسازی و توسعه اعتاب مقدسه نقش داشته‌اند و اکنون هم ستاد توسعه به نمایندگی از مردم ایران پیگیر این امر است.

رئیس پلیس راهور گفت: سعی داریم تا به‌زودی یک ابر پروژه‌ای با عنوان "طراحی مدل حکمرانی راه" را آغاز کنیم، این مدل مبتنی بر معماری آینده فراجا است.

حادثه تروریستی کرمان، تمام ملت ایران را داغدار کرد اما تصمیم ارزشمند خانواده "شهیده فاطمه دهقان" یکی از مجروحین این حادثه، مانع داغدار شدن خانواده‌هایی شد که عزیزانشان در بستر بیماری قرار دارند.

فرمانده کل انتظامی گفت: این میزان جرائم بازدارنده نیست و باید تلاش کنیم تا قوانین و مقررات بازدارندگی داشته باشد.

در راستای نیاز کشور به خودکفایی در زمینه سل‌های باتری لیتیوم یون با قابلیت استفاده در خودروهای برقی، پژوهشگاه فضایی ایران موفق به طراحی و ساخت اولین سل باتری با کاربرد فوق در کشور شده است.

فائزه رحیمی؛ دانشجومعلم 20 ساله از تهران، در نخستین سفرش به کرمان، به جمع شهدا ملحق شد.

شرکت دانش‌بنیان ایرانی کف‌پوش‌های نانویی تولید کرده که متناسب با کاربری‌های متنوع در بخش‌های مختلف فرودگاهی همچون آشیانه‌ها، ساختمان‌های تعمیر و نگهداری، پارکینگ خودرو‌های سبک و سنگین، مسیر‌های عبوری خودرو‌ها، انبار‌ها و مکان‌های لجستیک کاربرد دارد.