سه‌شنبه 10 شهریور 1405

اجتماعی خبرگزاری تسنیم

اجتماعی خبرگزاری تسنیم

معاون وزارت آموزش و پرورش گفت:: عوامل مدرسه باید سپردن کار به دانش‌آموزان را مدنظر قرار دهند، این اقدام در حوزه پرورشی باید رخ دهد، همچنین از ظرفیت والدین بهره برد.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر گفت: در مجموعه صندوق اعتباری هنر این آمادگی وجود دارد تا با شناسایی جوانان هنرمند و مستعد کرمان، از آنها حمایت لازم را به‌عمل آوریم.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی کشور با بیان این‌که مشکل عدم وضع تعرفه‌های واقعی برای خدمات سلامت، نبود مدیریت صحیح منابع است، گفت: قرارداد بستن پزشکان با بیمه، باید یک قرارداد دوسویه باشد اما این قرارداد به صورت یکطرفه به پزشکان تحمیل می‌شود.

رئیس قوه قضاییه گفت: وقتی مقام قضایی، پرونده‌ای را با قید دستور مشخص و دقیق به ضابط ارجاع می‌دهد، پیگیری‌های لازم را به عمل آورد که ضابط در وقت مقتضی، اقدامات لازم را در قبال آن پرونده ترتیب دهد و در این امر هیچگونه تأخیر و تعللی وجود نداشته باشد.

مدیرکل فرهنگی، هنری، اردوها و فضای پرورشی گفت: مدارسی که اعتکاف را به عنوان نقطه تربیتی و محور شدن در فعالیت‌های مدرسه، قرار می‌دهند، تشویق می‌شوند.

عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با برشمردن برخی فواید و خواص نان کامل برای سلامتی انسان تاکید کرد: فیبر موجود در نان‌های کامل باعث کاهش سرعت جذب قند در بدن و در نتیجه کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 می‌شود.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران درباره تخصیص بودجه 700 میلیارد تومانی شهرداری به موتورسیکلت‌های برقی گفت: تاکنون شهرداری تهران برای این امر اقدام نکرده است اما در اصلاحیه بودجه پیشنهاداتی برای این ردیف در نظر دارند.

با اجرای طرح ویژه مراقبت سلامت جسمانی، 1500 نفر از زنان سرپرست خانوار و کم‌برخوردار با هزینه سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی تحت چکاپ سلامت قرار گرفتند.

همزمان با فرارسیدن روز ملی ثبت احوال، سازمان ثبت احوال کشور با برپایی میز خدمت، چند ساعته و یک روزه شناسنامه شهروندان را تعویض و به متقاضیان تحویل می‌دهد.

وزیر کشور گفت: ساماندهی حمل و نقل درون‌شهری یکی از تکالیف شهرداری‌هاست و تعیین تعرفه تاکسی‌های اینترنتی نیز به عهده شهرداری‌ها قرار دارد.

معاون صندوق بازنشستگی کشوری از پرداخت معوقات رتبه‌بندی معلمان تا پایان سال 1402 خبر داد.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه از کاهش سرفاصله حرکت قطارهای خط 3 مترو از 6 به 5 دقیقه در پیک عصرگاهی خبر داد.

وزیر کشور با اشاره به پایین آمدن سطح آب دریای خزر گفت: این موضوع باعث نگرانی برای کشورهای حاشیه دریای خزر شده و اگر شرایط به همین منوال باشد تا چند دهه آینده دریای خزر خشک می‌شود و به همین جهت باید چاره‌ای اندیشیده شود.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی با اشاره به تاخیر در ابلاغ تعرفه خدمات تشخیصی و درمانی سال 1403 گفت: اگر به دلیل تاخیر در ابلاغ تعرفه‌های خدمات سلامت، بی‌نظمی و آنارشی در ارائه خدمات سلامت رخ دهد، مقصر چه کسی خواهد بود؟

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: نسخه جدید و نهایی آیین نامه اجرایی مدارس شهریور سال آینده ابلاغ خواهیم شد و مدیران مدارس اشکالات نسخه آزمایشی را به ما اعلام کنند.

رئیس شورای عالی سازمان نظام پزشکی با بیان این‌که گرفتاری‌های معیشتی، سختی کار و آینده مبهم، دستیاران پزشکی را آزار می‌دهد، نسبت به کمبود پزشک متخصص و افت کیفیت خدمات سلامت در آینده هشدار داد.