سه‌شنبه 10 شهریور 1405

اجتماعی خبرگزاری تسنیم

اجتماعی خبرگزاری تسنیم

معاون شهردار تهران گفت: مشارکت شهروندان تهرانی در "من شهردارم" از یک میلیون نفر گذشت و با توجه به استقبال شهروندان از این طرح، تا پایان هفته جاری تمدید شد.

پاویون شرکت‌های دانش‌بنیان در هفتمین نمایشگاه بین‌المللی تلکام 1402 تهران از امروز شنبه 2 دی ماه با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی در تهران آغاز به کار کرد.

شهردار منطقه 4 از کاشت بیش از 150 هزار نهال و درخت در مسیر بزرگراه‌های شهید صیاد شیرازی و شهید بابایی از سال گذشته تاکنون خبر داد.

رییس سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: به طور متوسط سالانه 400 هزار بیمار از محصولات فراوری بافت استفاده می‌کنند و سازمان تلاش دارد تا با ورود به این حوزه، کشور را به خودکفایی در این بخش برساند.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری و انهدام باند سارقین مسلح در سطح شهر تهران خبر داد.

رئیس سازمان ثبت احوال کشور از الکترونیکی شدن گواهی‌های ولادت و وفات خبر داد.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران از نوسازی ناوگان گشت آسیب‌های اجتماعی در شهرداری تهران خبر داد.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: بخش از پساب کارخانه کانسار خزر به مقدار 240 لیتر بر ثانیه همچنان به تالاب اینچه وارد می‌شود که باید هرچه سریعتر در یک بازه زمانی مشخص ساماندهی شود.

لایروبی خلیج گرگان که پس از 20 سال اتفاق افتاد، ثمرات متعددی از جمله تأمین معیشت جوامع محلی، جلوگیری از طوفان‌های گرد و غبار، احیای گونه‌های آبزی و پرنده و... را در پی داشته است.

موشک فالکون 9 متعلق به شرکت اسپیس‌ایکس توانست نوزدهمین ماموریت این شرکت را با پرتاب موفقیت‌آمیز 23 ماهواره با موفقیت انجام دهد.

معاون علمی رئیس‌جمهور گفت: اقتصاد دیجیتال در دنیا 15 درصد تولید ناخالص را به خود اختصاص داده است، به این معنا که یک‌هفتم اقتصاد جهان، اقتصاد دیجیتال است. در ایران این عدد 6 درصد و یک‌پانزدهم است؛ بنابراین اگر بخواهیم فرصت توسعه را اندازه‌گیری کنیم‌.

رئیس پلیس راه‌آهن با بیان اینکه "کوپه‌" فضای شخصی مسافر است، گفت: البته حقوقدان‌ها باید این موضوع را بررسی کنند، چراکه گاهی نیاز می‌شود پلیس به عنوان مثال برای دستگیری متهمی وارد کوپه شوند.

رییس سازمان سوادآموزی گفت: در گام دوم فعالیت‌های این سازمان شاهد تعریف جدیدی از سواد با نگاه توسعه، تعمیق و سواد جدید هستیم.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران گفت: براساس برنامه چهارم توسعه شهر تهران احداث 28 کیلومتر بزرگراه به معاونت فنی و عمرانی تکلیف شده است.

سرپرست سازمان مهندسی و عمران شهر تهران از آسفالت‌ریزی یک میلیون و 400 هزار تنی در طی 9 ماهه گذشته در سطح معابر و بزرگراه‌های پایتخت خبر داد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف بیش از 10 هزار قلم انواع کالای قاچاق خبر داد و گفت: کارشناسان ارزش کالاهای قاچاق کشف شده را بیش از 30 میلیارد ریال برآورد کرده‌اند.