سه‌شنبه 10 شهریور 1405

اجتماعی خبرگزاری تسنیم

اجتماعی خبرگزاری تسنیم

مدیرکل آموزش‌وپرورش شهر تهران با اشاره به اینکه 27 درصد موفقیت تحصیلی دانش‌آموزان به عملکرد مدیر مدرسه مربوط است، گفت: برخی مدیران مدارس و مناطق از امکانات موجود استفاده نمی‌کنند به امید روز مبادا!

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فاتب از عملیات موفق این پلیس در دستگیری چهار نفر از قاچاقچیان مواد مخدر در جنوب غرب پایتخت خبر داد و اعلام کرد: در این عملیات 13کیلوگرم انواع مواد روانگردان صنعتی کشف شد.

رئیس بنیاد مستضعفان بر استفاده از مجموعه‌های دانش‌بنیان در حوزه‌های اجتماعی و ماموریت‌های بنیاد در توانمندسازی محرومان تاکید کرد.

با اصلاحاتی که در مجوز ارزیابی طرح "طبیعت‌گردی آشوراده" انجام شده، بسیاری از دغدغه‌های دوستداران محیط زیست ازجمله موضوع نظارت بر سرمایه‌گذار، تفرج گسترده و حفظ پناهگاه حیات وحش برطرف شده و حفظ محیط زیست در اولویت قرار گرفته است

شهردار تهران از افزایش ظرفیت مراکز پذیرش معتادان متجاهر تا پایان سال 1402 خبر داد.

طراح ارشد نرم‌افزار شبیه‌سازی رانندگی ایرانی از ساخت این شبیه‌ساز و راه‌اندازی آن در راهداری خبر داد و گفت: از این سامانه برای آموزش رانندگی اتوبوس‌های بین‌شهری و به صورت کلی رانندگانی که در بین‌شهری تردد دارند، استفاده می‌شود.

شیوع سویه جدید ویروس کرونا در چندین کشور جهان، باعث ایجاد نگرانی شده و سازمان جهانی بهداشت نیز آن را سویه قابل توجه طبقه‌بندی کرده اما از این سویه چه می‌دانیم؟

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: نظام آموزشی ویژه دانش‌آموزان مبتلا به بیماری اوتیسم طراحی خواهد شد اما فعلاً در کنار برنامه‌های درسی موجود چند واحد درسی متناسب با ویژگی‌های دانش‌آموزان اوتیسم اضافه خواهد شد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از رونمایی تولیدات مقابله با بحران با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان خبر داد.

موشک فالکون 9 شرکت اسپیس‌ایکس، دو ماهواره شناسایی رادار متعلق به ارتش آلمان را به فضا پرتاب کرد؛ آلمان سرمایه‌گذاری چندانی در عرصه فضایی انجام نداده لذا برای پرتاب ماهواره همچنان وابسته به سایر کشورهاست!

هوای امروز شهر تهران در شرایط "قابل قبول" قرار دارد.

مدیرکل دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت‌محور سازمان غذا و دارو نسبت به مسمومیت غذایی موسوم به " بوتولیسم " از کشنده‌ترین انواع مسمومیت‌ها هشدار داد؛ در سال گذشته حدود 213 مورد مشکوک و مبتلا به بوتولیسم در کشور شناسایی شده است.

"برآورد اثرات بهداشتی و اقتصادی آلاینده کربن سیاه هوای آزاد در کلان‌شهر تهران" عنوان طرح پژوهشی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران است که با حمایت بنیاد ملی علم ایران به انجام رسیده است.

رئیس شورای شهر تهران گفت: درخواست احداث مجموعه ورزشی ویژه معلولان در شورای شهر بررسی می‌شود.

در راستای بهبود خدمترسانی به شهروندان در غرب تهران، مخازن جدید زباله نصب شد.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه داوطلبانی که قبلاً برای ترمیم نمره اقدام کرده‌اند در امتحانات نهایی خرداد می‌توانند مجدد متقاضی شوند، گفت: اُفت نمرات امتحانات نهایی امسال به دلیل سؤالات مفهومی بود.