جمعه 13 شهریور 1405

اجتماعی خبرگزاری تسنیم

اجتماعی خبرگزاری تسنیم

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با تأکید بر اینکه هم‌اکنون بیش از 250 هزار کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش وجود دارد، گفت: یکی از آشکارترین اثرات کمبود معلم، افزایش جمعیت دانش‌آموزان در کلاس‌های درس است.

با تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی، سهم بیمه‌گذار در بستری مددجویان تحت حمایت کمیته امداد، سازمان بهزیستی و زنان سرپرست خانوار نیازمند، رایگان شد.

رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا آخرین جزییات مربوط به طرح کاهش خدمت سربازی را تشریح کرد.

سفر شهردار تهران به همراه هیئت همراه به چین را می توان یکی از اتفاقات خوب این روزهای پایتخت دانست، سفری که در تاریخ حمل‌ونقل پایتخت ثبت خواهد شد و می‌توان امیدوار بود وضعیت حمل‌ونقل عمومی تهران با ورود واگن‌های جدید شرایط مطلوبی را پیدا کند.

معاون فنی و مهندسی شرکت راه‌آهن شهری تهران و حومه ضمن پاسخ به این پرسش که آیا راه‌اندازی تراموا در تهران ضروری است یا خیر؟ گفت: 3 محور به عنوان گزینه‌های برتر برای اجرای تراموا شناسایی شده‌اند اما بعد از تکمیل مطالعات تصمیم نهایی اخذ می‌شود.

مجری خط 7 متروی تهران گفت: اگر در هفته نخست آبان ماه پول مورد نیاز تأمین شود، امکان افتتاح ایستگاه متروی "ورزشگاه تختی" در سال جاری وجود دارد، در غیر این صورت بهره‌برداری از آن به سال آینده موکول خواهد شد.

کنکور امسال بر اساس مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد؛ اما آیا این "شیوه جدید کنکور" به نفع دانش‌آموزان مناطق محروم و اقشار آسیب‌پذیر و به عدالت آموزشی نزدیکتر است؟ این مسئله را با رئیس مرکز ارزشیابی آموزش و پرورش به بحث گذاشتیم.

نتایج مرحله تکمیل ظرفیت آزمون استخدام آموزگار اعلام شد.

سازمان وظیفه عمومی فراجا طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با پیشنهاد ستاد کل نیروهای مسلح و تصویب فرمانده کل قوا مدت خدمت دوره ضرورت تمامی سربازان حین خدمت و مشمولانی که از این پس به خدمت اعزام می‌شوند به مدت 3 ماه کاهش یافت.

به گفته شهردار منطقه 10، سرانه فضای سبز منطقه به ازای هر نفر 2.88 مترمربع است خرید و تملک چند ملک در دستورکار قرار گرفته است و امیدواریم تا پایان سال 9 هزار مترمربع به سرانه فضای سبز منطقه افزوده شود.

مدیران عامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی در 10 کلانشهر کشور با امضاء بیانیه‌ای مشترک جنایات رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کردند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در کنار پیوست‌رسانه‌ای پوشش اتفاقات غزه، خبرنگاران نیز قرار است اعزام شوند که تعداد گروه اول که به هلال احمر معرفی شدند 10 نفر است که به وسیله کشتی به غزه می‌روند.

با به قتل رسیدن مرد جوانی در اطراف زمین‌های کشاورزی مرتضی‌گرد، یک سناریوی جنایی مقابل کارآگاهان پلیس قرار گرفت.

رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به همکاری تهران و چین گفت: این همکاری می‌تواند در بخش‌های توسعه شبکه مترو، احدات هتل و مجموعه‌های تفریحی... باشد.

نحوه دریافت کمک‌های نقدی مردم به اهالی غزه توسط جمعیت هلال احمر اعلام شد.

رئیس اورژانس استان تهران از مصدوم شدن 6 نفر و فوت یک نفر بر اثر انفجار گاز در نیروگاه برق پرند خبر داد.