تصویب طرح شفاف سازی یارانه شهرداری تهران تا ضرورت کمک به مدارس

تهران - ایرنا - اعضای شورای اسلامی شهر تهران در دویست و سی و چهارمین جلسه خود را با ارایه 3 نطق، 6 تذکر و تصویب 3 مصوبه به پایان رساندند.
به گزارش ایرنا اعضای شورای اسلامی شهر تهران روز یکشنبه دویست و سی و چهارمین جلسه خود را به دلیل حضور در جلسه هم اندیشی درباره برنامه های تهران 1400 با تاخیر آغاز کردند.
بر اساس این گزارش مرتضی آوینی سید محمود میرلوحی و حجت نظری در این جلسه به ارائه پیش از دستور پرداختند.
نطق «مرتضی الویری» عضو شورای اسلامی شهر تهران و رئیس شورای عالی استانها در انتقاد از طرح برق رایگان به 30 میلیون خانوار ایرانی ارائه شد.
وی گفت: اخیرا دولت اعلام کرده است بنا دارد برق 30 میلیون نفر را رایگان کند که این صحبتها پوپولیستی است و جای نقد و انتقاد دارد.
همچنین حجت نظری عضو دیگر شورای اسلامی شهر تهران در نطق پیش از دستور نسبت به سیاستهای دولت انتقاد داشت.
تذکر اعضا به گزارش ایرنا؛ اعضای شورای اسلامی شهر پس از استماع پیش از دستور وارد بخش تذکرات شدند که در این میان «زهرا نژادبهرام»، «ناهید خداکرمی»، «مجید فراهانی»، «احمد مسجد جامعی»، «مرتضی الویری» و «محمدسالاری» نسبت به برخی مسائل شهر تهران تذکراتی را ارائه دادند.
«زهرا نژاد بهرام» عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر تهران روند تامین پارکینگ های محلی را روندی معیوب توصیف کرد و خواست شهرداری تهران گزارش دقیقی از پرونده های واجد کسر پارکینگ که موجب درآمد 355 میلیارد تومانی در چهار ماه نخست سال جاری برای شهرداری شده، ارائه دهد.
«مجید فراهانی»، عضو دیگر شورای شهر تهران گفت: شورای اسلامی شهر تهران در بودجه مصوب سال 1399 شهرداری را مکلف به هزینه 467 میلیارد ریال برای «حمایت از توسعه و تجهیز مدارس» کرده است که لازم است این اعتبارات با جهت دهی هزینه کرد به تامین تجهیزات و امکانات لازم برای ضد عفونی و ارتقاء سلامت و بهداشت دانش آموزان در مدارس برای پیشگیری از شیوع کرونا و صیانت از حق حیات دانش آموزان هزینه شود.
«ناهید خداکرمی» عضو دیگر شورای اسلامی شهر تهران در سخنانی که خواستار اصلاح وضعیت تابلوهای تجاری و صنفی در پایتخت شد؛ گفت: نمیشود از فضایی که متعلق به مردم است هر طور که دلخواه است برای تبلیغات استفاده کرد.
وی خواست که شهرداری تهران، ضمن جلوگیری از آشفتگی بصری برای سلامت روح و روان شهروندان و نظم بخشی به المان های بصری بر اساس ضوابط طراحی شهری اقدام عاجل انجام دهد.
«احمد مسجد جامعی» عضو شورای اسلامی شهر تهران هم خواستار کمک شهرداری به مدارس جنوب تهران شد و گفت: برخی از خانوادههای مناطق کم برخوردار حتی امکان خرید ماسک ندارند.
وی تاکید کرد: شهرداری تهران براساس مصوبه شورای شهر سند همکاری و کمک به مدارس دارد و براساس این سند، اعتباراتی برای کمک به مدارس، برای مناطق مختلف پیش بینی شده است.
«مرتضی الویری» رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران هم با بیان تذکری گفت: با توجه به اینکه در سالهای 98 و 99 در هر سال 10 میلیارد تومان به عنوان بودجه برای ایجاد زیرساخت فضاهای گردشگری اطراف تهران اختصاص داده شد و قرار شد فضاهایی در اطراف تهران برای شهروندان تهرانی ایجاد شود اما در سالهای 98 و 99 شهرداری تهران در خصوص ایجاد فضاهای گردشگری اطراف تهران، هیچ اقدامی انجام نداده است.
«محمدسالاری» رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران هم با انتقاد از عدم شفاف سازی در خصوص وضعیت املاک واگذار شده شهرداری، خواستار مواخذه مدیران مربوط در این خصوص شد. وی گفت: برای عدم شفاف سازی حوزه املاک به شدت مورد انتقاد افکار عمومی هستیم.
به گزارش ایرنا؛ اعضای شورای اسلامی شهر تهران پس از ارائه تذکراتی وارد دستور جلسه امروز شورای شهر شدند.
تصویب طرح هوشمندسازی یارانه های شهرداری تهران «بهاره آروین» عضو شورای اسلامی شهر تهران در این خصوص گفت: ما در شهرداری یارانههای مختلفی پرداخت میکنیم؛ مثلا در حوزه حمل و نقل عمومی یا حوزههای اجتماعی و فرهنگی به درستی یارانههایی را پرداخت می کنیم اما این یارانهها لزوما به دست اقشار هدف نمیرسد و این منجر به هدررفت منابع میشود.
وی افزود: متاسفانه اکنون شرایط به گونهای است که یارانه کسی که هرروز از مترو استفاده می کند در قیاس با کسی که اگر سالی یک بار ماشینش خراب شود مجبور به استفاده از مترو میشود یکسان است.
این عضو شورا تاکید کرد: در صورت هوشمندسازی و هدفمندسازی این حوزه میتوانیم یارانهها را به دست اقشار آسیبپذیر جامعه برسانیم.
در نهایت یک فوریت طرحهوشمندسازییارانه های شهرداری تهران با 16 موافق از مجموع 19 نفر از حاضران به تصویب رسید.
تصویب کلیات نظام نامه نظارت بر عملکرد ذیحساب شهرداری بر اساس این گزارش؛ در این جلسه شورای شهر کلیات نظامنامه انتخاب، ارزیابی و نظارت بر عملکرد ذیحساب و قائممقامان ذیحساب شهرداری تهران با 18 رای موافق به تصویب رسید.
«مجید فراهانی» عضو دیگر شورای شهر تهران در این خصوص گفت: در فرآیند تدوین نظام نامه جدید از تجربیات خزانه داری کل کشور و دستورالعمل های آن در حوزه تعیین و نظارت بر عملکرد ذیحسابان استفاده شده است و بابهره گیری از نظرات خبرگان و متخصصان ذیحسابی کشور طرح تکمیل و متناسب با شرایط شهرداری تغییر یافته است.
اعضای کمیسیون های تخصصی شورای شهر ابقا شدند
همچنین اعضای شورای اسلامی شهر تهران، تعیین اعضای کمیسیونهای شورای اسلامی شهر تهران برای سال چهارم در راستای اجرای تبصره دوم ماده دو دستورالعمل شرح وظایف، تعداد و چگونگی اداره کمیسیونهای اسلامی شهر تهران را در دستور کار قرار دادند که «محسن هاشمی» رئیس شورای اسلامی شهر تهران در این خصوص گفت: با توجه به آغاز کار سال چهارم شورای شهر پنجم، لازم است هر چه سریعتر اعضای شورا درخواستهای خود را برای جابجایی در کمیسیونها اعلام کنند.
وی افزود: تاکنون هیچ درخواستی مبنی بر جابجایی در کمیسیونها و یا تغییر در ساختار کمیسیونها به هیات رئیسه ارائه نشدهاست.
در نهایت بدون ارائه درخواستی به ابقای ساختار فعلی کمیسیونهای تخصصی رای دادند.
کاهش 33 درصدی درآمد شهرداری
اعضای شورای اسلامی شهر تهران در ادامه این جلسه، گزارش خزانهدار شورای شهر در خصوص درآمدهای شهرداری تهران را در دستور کار قرار دادند. «سید حسن رسولی» خزانهدار شورای اسلامی شهر تهران اعلام کرد: کسب درآمد شهرداری تهران طی چهارماهه ابتدایی امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش 33 درصدی داشت.
وی تأکید کرد: هزینههای چهارماهه 7.99 درصد نقدی است و از 20 درصد بودجه غیرنقدی فقط سه دهم درصدتحقق یافتهاست. به عبارتی فرآیند تامین منابع غیرنقدی از طریق تهاتر املاک عملا تعطیل است که بر این اساس برطرف کردن موانع موجود و عملیاتی شدن کل 20 درصد منابع غیرنقدی را در هشت دوازدهم سال انتظار دارم.
*س_برچسبها_س*