جمعه 23 مرداد 1405

تلاش اپل برای شناسایی بیماران مبتلا به کرونا

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
تلاش اپل برای شناسایی بیماران مبتلا به کرونا

با شیوع ویروس کرونا در کشورهای غربی و افزایش مبتلایان به این بیماری در امریکا، اپل هم برای شناسایی بیماران مبتلا به کرونا سایت راه‌اندازی کرد.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ با شیوع ویروس کرونا در کشورهای غربی و افزایش مبتلایان به این بیماری در امریکا شرکتهای امریکایی دغدغه بیشتری برای کمک به درمان و تشخیص بیماری در خود دیدند و به دنبال این مشکلات شرکت اپل هم برای شناسایی بیماران مبتلا به کرونا اقدام به راه‌اندازی یک سایت کرده است.

در پی فقدان کیت تشخیص ویروس به اندازه کافی، این شرکت امریکایی سایت خود را به گونه ای طراحی کرده است تا مردم با مراجعه به آن و پاسخ به سوالات تعیین شده بفهمند که آیا به این ویروس مبتلا هستند یا خیر؟

این سایت به نشانی «apple.com/covid19» اطلاعاتی چون علائم بیماری، راه‌های کنترل و مقابله با آن را در اختیار کاربران قرار می دهد؛ کاربر با پاسخ دادن به سوالات متوجه می شود که آیا لازم است به مراکز درمانی مراجعه کند یا خیر.

راه‌اندازی 16 سایت اینترنتی برای خرید غیرحضوری در قم مبارزه مردمی با کرونا به کمک سایت "همیارانه" کرمانشاه | شناسایی 43 سایت در زمینه شایعه‌سازی برای کرونا

انتهای پیام /