تمرین آمادگی در برابر زمین لرزه / تحریمهای آزاردهنده برای تأمین تجهیزات مدیریت بحران
به گزارش خبرنگار رفاه خبرگزاری فارس، نشست تمرین آمادگی در برابر زمین لرزه با همکاری دفتر هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل در ایران و سازمان مدیریت بحران و مشارکت سازمان مدیریت بحران برگزار شد.
در مراسم افتتاحیه این تمرین، شبستری مسئول هماهنگی کمکهای بشر دوستانه سازمان ملل اوچا از همکاری های چند ماهه سازمان مدیریت بحران قدردانی کرد و بر لزوم توجه به همکاری ها بشر دوستانه در زمان بحران تاکید کرد. آقای پریزنر نماینده هماهنگ کننده دفتر سازمان ملل با بیان اهمیت هماهنگی پاسخ به بحران در 7روز اول هر سانحه مثل زلزله به تقویت ظرفیت های امداد رسانی کمک های بشر دوستانه و بین المللی بعد پاسخ و مدیریت بحران ها و پشتیبانی روحی بازماندگان تاکید کرد.
وی با بیان ظرفیت های مطلوب کشور ایران در مقابله در مخاطرات طبیعی، اعلام کرد: سازمان ملل از تمامی ظرفیت ها و توانمندی های خود برای کمک به کشور ایران انجام خواهد داد، ما در این راستا می توانیم با افزایش عملکرد عملیاتی و ارتقا ایمینی دربخش های تخصصی همکاری مثبتی داشته باشیم.
محمد حسن نامی رییس سازمان مدیریت بحران ضمن قدردانی از توجه دفتر سازمان ملل ایران به موضوع کمک رسانی بین المللی به ایران در مواقع بحران ها گفت: همکاری های بشر دوستانه در مواقع بحران ها و مخاطرات طبیعی یک موضوع دو طرفه خواهد بود و جمهوری اسلامی ایران نیز برای کمک رسانی به کشورهای آسیب دیده دیگر اعلام آمادگی میکند.
نامی به این نکته تاکید کرد: این یک حقیقت است که تمامی مردم دنیا باید در مواقع بحران و مخاطرات به هم کمک کنیم و این نشست های چند جانیه می تواند زیرساخت این همکاری ها را ار طریق تفاهم و گفتگو در خصوص ظرفیت ها فراهم سازد.
وی در ادامه بر لزوم برگزاری تمرین ها و مانورهای مختلف در راستای آمادگی به پاسخ به بحران ها مختلف و همچنین تشکیل کارگروه های مختلف در سطوح دفتر داخلی ایران و دفاتر منطقه ای سازمان ملل تاکید کرد.
رییس سازمان مدیریت بحران بر لزوم توسعه فناوری های نوین در حوزه صنعت ساختمان بزامقابلع و مقاوم سازی در صنعت ساختمان در خصوص زلزله تاکید کرد.
وی خواستار تشکیل 13 کارگروه تخصصی مشترک با دفاتر داخلی و منطقه ای سازمان ملل و وزارت امور خارجه در راستای تقویت زیر ساخت ها همکاری شد.
نامی در ادامه گفت: باتوجه به تغییرات اقلیمی و گرمایش جهانی گسترده که در سراسر جهانی در حال وقوع هست نقش سازمان ملل و دیگر سازمان های تاثیرگذار برای جلوگیری از فعالیت های مخاطره آمیز کشور ها در این حوزه بسیار حائز اهمیت است.
وی با اشاره به اقدامات نظامی مخرب آمریکا در تغییرات اقلیمی و جوی از سازمان ملل و دیگر دستگاه های ذی نفع و فعال این حوزه خواستار برخورد قاطعانه و پیشگیرانه با این اقدام شد.
نامی همچنین با اشاره به تحریمهای یکطرفه آمریکا به ایران از نماینده سازمان ملل جهت همکاری در تامین تجهیزات مدیریت بحران برای کشور در خواست همکاری کرد.
وی نقش سازمان ملل در این حوزه را بسیار کلیدی عنوان کرد: کشور با کمک سازمان ملل بتواند در تامین تجهیزات تخصصی مدیریت بحران اقدام کند.
نامی با تاکید بر نقش کاهش مساحت جنگل ها و فضای سبز در افزایش گرمای زمین و تغییرات اقلیم عنوان کرد: گسترش فضای سبز و کشت درختان و درختچه ها برای جذب دی اکسیدکربن مهمترین و بهترین راهکار خنثی کردن آسیب های انتشار گازهای گلخانه ای و مقابله با تغییرات اقلیمی خواهد بود و تمامی کشور ها باید به صورت همکاری های بین المللی در این راستا گام بردارند.
انتهای پیام /