تنوع قصه در 10 فیلم با نگاهی نو / فیلم اولیها با چه داستانی به جشنواره فجر پا میگذارند؟
ده فیلم اولی راه یافته به بخش نگاه نو جشنواره فیلم فجر، قصههای جذاب و متفاوتی را روایت میکنند.
به گزارش خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، با نگاه به ده فیلم راه یافته به بخش نگاه نو سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر، متوجه میشویم همه آنها موضوعی اجتماعی دارند؛ اما اینکه چه قصهای را از چه زاویه نگاهی روایت میکنند باید تا برگزاری جشنواره صبر کرد.
میتوان در بین آنها فیلمهایی را دید که به دل تاریخ زده اند و مسائل سیاسی را به چالش میکشند؛ از مشکلات جامعه امروز میگویند و از قشر خاصی از جامعه حرف میزنند. در این گزارش هر آن چیزی که تا به امروز از موضوع و قصه این ده فیلم به دست آمده را به شما عرضه کرده ایم:
فیلم سینمایی «آن شب» به کارگردانی کورش آهاری موضوعی اجتماعی و قصهای معمایی و رمزآلود دارد. شهاب حسینی نقش اصلی آن است و پس از چهار سال دوری به جشنواره فیلم فجر میآید.
فیلم سینمایی «بی صدا حلزون» به کارگردانی بهرنگ دزفولی زاده است که سابقه خوبی در عکاسی سینمایی دارد و چند فیلم کوتاه نیز ساخته است. این فیلم به قشر ناشنوایان جامعه و اتفاقات زندگی آنها میپردازد. گفته میشود بازیهای متفاوت بازیگران، یکی از نقاط قوت این فیلم است.
فیلم سینمایی «پدران» به کارگردانی سالم صلواتی است؛ اثری اجتماعی که رویارویی دو نسل مختلف در جامعه را روایت میکند.
فیلم سینمایی «پوست» ساخته برادران بهمن و بهرام ارک، عشق و تقبیح جادو و خرافه پرستی را به مخاطب عرضه خواهد کرد. برادران ارک از موفقهای عرصه فیلم کوتاه هستند که به واسطه آنها، جوایز معتبر داخلی و خارجی کسب کردند.
فیلم سینمایی «دشمنان» با موضوعی اجتماعی، درامی عاطفی خواهد بود و علی درخشنده کارگردان در کنار مجید برزگر به عنوان تهیه کننده آن را تولید کردند.
فیلم سینمایی «روز صفر» سعید ملکان از جمله فیلمهایی است که خبرهای مبسوط و مشخصی از آن تا به حال منتشر نشده و هر آن چیزی که از قصه و موضوعش منتشر شده، مورد تایید عوامل این فیلم نبوده است.
«ریست» محمدرضا لطفی اثری با روایت درامی اجتماعی، قصهای متفاوت با حال و هوایی خاص را به مخاطب عرضه میکند. این اولین فیلم بلند سینمایی محمدرضا لطفی و دومین فیلم بلند او پس از «روایت ناپدید شدن مریم» است.
فیلم سینمایی «شنای پروانه» مضمونی اجتماعی دارد و قصه آن در جنوب شهر میگذرد و گفته میشود فیلمی موفق در کارنامه محمد کارت به عنوان کارگردان خواهد بود. کارت پیش از این در آثار مستند و فیلم کوتاههای خود نشان داده به خوبی میتواند مشکلات قشر کم درآمد و کم بضاعت جامعه نشان دهد.
مناسبات و مشکلات روز جامعه در دل قصه «کشتارگاه» عباس امینی روایت میشود. تهیه کننده این فیلم جواد نوروزبیگی است.
شاید «لباس شخصی» با توجه به خلاصه داستانش، بیانگر اتفاقی سیاسی اجتماعی و ملتهب در دل تاریخ باشد. این فیلم را امیر عباس ربیعی کارگردانی کرده است.
انتهای پیام /