توزیع 8 هزار بسته معیشتی در تهران / طرح ساماندهی ترافیکی میدان فتح اجرا شد
تهران - ایرنا - رییس سازمان بسیج شهرداری تهران از توزیع هشت هزار بسته معیشتی با مشارکت شهرداری تهران، بسیج مستضعفین و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خبر داد.
به گزارش روز یکشنبه ایرنا از سازمان بسیج شهرداری تهران، هادی سهامی در حاشیه دومین مرحله از طرح اهدای بستههای معیشتی به پاکبانان در قالب پویش مائده امام حسن (ع) اظهار کرد: با حمایت علیرضا زاکانی شهردار تهران و سردار حسنزاده فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) اعتبار هشت هزار بسته معیشتی تأمین شده و این بستهها در اختیار نیروهای شهرداری اعم از پاکبانان قرار خواهد گرفت.
وی با اشاره به اقلام تهیهشده در بستههای معیشتی تصریح کرد: این بستهها شامل ماکارونی، مرغ، برنج، حبوبات و روغن هستند که ارزش ریالی هر بسته یکمیلیون تومان محاسبه شده است.
سهامی خاطرنشان کرد: بنابر هماهنگیهای انجامشده طی دو روز آینده و همزمان با هفته اکرام، این بستهها در اختیار خانوادههای شناساییشده قرار خواهد گرفت.
رییس سازمان بسیج شهرداری تهران گفت: همچنین همزمان با شبهای لیالی قدر در 22 منطقه از تهران 22 موکب برای توزیع افطاری ساده پیشبینی شده که این کار نیز با مشارکت شهرداری تهران و بسیج و سپاه عملیاتی خواهد شد.
احداث و بهسازی شبکه های هدایت و جمع آوری آبهای سطحی منطقه13
شهردار منطقه 13 با اشاره به بیش از هفت هزار متر نهرسازی در سال گذشته از تداوم اجرای این طرح در سال جاری با هدف جلوگیری از مشکلات احتمالی ناشی از بارندگی خبر داد.
محمد هادی علی احمدی با اشاره به ضرورت احداث و ساماندهی شبکه جمع آوری آبهای سطحی برای جلوگیری از مشکلات احتمالی در معابر به ویژه در فصول بارندگی گفت: در راستای سیاستهای شهرداری تهران برای توسعه و به روز کردن شبکه جمع آوری و هدایت آبهای سطحی، احداث و بهسازی شبکه های اصلی و فرعی آب های سطحی امسال اجرایی می شود.
وی به بهسازی انهار و نوسازی جداول و کانیو در نواحی چهارگانه اشاره کرد و افزود: به منظور جلوگیری از آبگرفتگی، در سال گذشته هفت هزار و 900 متر نهر در معابر منطقه احداث شد که در سال 1401 نیز 6 هزار و 500 متر نهر توسط عوامل اجرایی فنی و عمرانی اجرایی خواهد شد.
علی احمدی اظهار کرد: بر همین اساس، احداث و بهسازی شبکه های هدایت آب های سطحی با هدف سهولت در عبور و مرور، ارتقای سطح ایمنی معابر و مدیریت بحران در شرایط جوی نامناسب از پروژههای دارای اولویت منطقه محسوب میشود.
وی افزود: در همین راستا مرمت، بهسازی، نوسازی و توسعه شبکه فرعی جمع آوری آبهای سطحی مانند بهبود عملکرد و ظرفیت، اجرای روش های نوین و سرپوشیده سازی انهار و رسوب گیر در دستور کار است.
شهردار منطقه 13 در ادامه با اشاره به اینکه ساماندهی و رفع نواقص جداول، پل های فلزی، دریچه وسنگدال در معابر از اقدامات عمرانی دیگر منطقه است گفت: برای تکمیل و ساماندهی شبکه جمع آوری و هدایت آب های سطحی در نقاط آبگیر، احداث شیب سطحی معابر، احداث نهر در محلات 13 گانه، لایروبی انهار و کانال مدیریت روان آب ها امسال انجام می شود.
وی تاکید کرد: توسعه، ایمن سازی و بهسازی شبکه اصلی و فرعی هدایت و جمع آوری آب های سطحی یکی از مهمترین اقدامات زیر بنایی در مسیر افزایش تاب آوری شهر و توسعه پایدار به شمار میآید.
آماده سازی جایگاه رژه نیروهای مسلح به مناسبت روز 29 فروردین
شهردار منطقه 19 از آماده سازی جایگاه رژه نیروهای مسلح همزمان با فرارسیدن روز ارتش با ارائه خدمات شهری ویژه ای خبر داد.
مهدی هدایت با اشاره به اینکه این منطقه همه ساله افتخار میزبانی مراسم بزرگداشت روز ارتش و رژه نیروهای مسلح را دارد افزود: در همین راستا حوزه شهری و فضای سبز این منطقه با هماهنگی ستاد برگزاری مراسم رژه نیروهای مسلح، اقدام به پاکسازی مسیرهای منتهی به جایگاه رژه در ورودی ها و خروجی ها و بزرگراه های شهید هاشمی، علامه عسگر، خلیج فارس و یادگار امام (ه) کرده همچنین نسبت به تسطیح زمین های بایر و حاشیه مسیرهای منتهی به جایگاه به مساحت 450 هزار متر مربع و جمع آوری و انتقال 35 کامیون خاک و نخاله و ضایعات از مسیرها و اراضی حاشیه جایگاه اقدام شده است.
به گفته این مسئول برای زیبایی نمای معابر رنگ آمیزی جداول، پد هلی کوپتر، مسیر رژه، جایگاه موزیک به مساحت 400 متر مربع، گاردیل ها و نیوجرسی های بزرگراه علامه عسگر، شستشوی المان های شهری اعم از جداول، گاردریل و تابلوهای ترافیکی از دیگر اقدامات در راستای آماده سازی این مراسم بوده است.
هدایت با اشاره به محصور کردن جنگل کاری های اطراف جایگاه رژه گفت: در این خصوص نسبت به جابه جایی 450 عدد فنس اقدام و دو کامیون شن و گونی کنفی برای ایجاد امنیت مراسم در این محدوده تخلیه شد.
شهردار منطقه 19 در ادامه از نصب علائم هشدار دهنده ترافیکی و هدایت مسیر و ایمنی تردد شامل 30 خطر نما،50 استوانه،30 بشکه ترافیکی،30 تابلو شورون و 60 رول نوار خطر خبر داد.
به گفته هدایت طی هماهنگی با ارتش و پلیس راهور بازدید مشترک به منظور انسداد مسیر اعلامی از طرف ستاد رژه انجام شد. همچنین در روزهای 28 و 29 فروردین اکیپ های اجرایی ترافیک در محدوده جایگاه رژه نیروهای مسلح در آماده باش کامل خواهد بود.
طرح ساماندهی ترافیکی میدان فتح اجرا شد
شهردار منطقه 9 با اشاره به اجرای طرح ساماندهی میدان فتح گفت: در قالب این پروژه نسبت به تثبیت 300 متر خشکه چینی و نیوجرسی با جدول و رفع معارض املاک واقع در ضلع جنوب میدان فتح در دستور کار قرار گرفت.
محمد جواد خسروی افزود: در این راستا و با اجرای عملیات مذکور، مسیر راستگرد حرکت غرب به جنوب بزرگراه آیت الله سعیدی به مساحت 700 مترمربع نیز اصلاح و تعریض شد.
وی خاطرنشان کرد: با این اقدام از میزان ترافیک دور میدان کاسته شده و این مهم تاثیر بسزایی در روان سازی ترافیکی شبکه معابر ورودی غربی شهر تهران خواهد داشت.
پایش مکانیزه معابر بزرگراهی تا پایان فروردین ماه امسال به سرانجام می رسد
سرپرست سازمان مشاور فنی و مهندسی شهر تهران اعلام کرد: پیشرفت عملیات پایش مکانیزه سطح روسازی معابر بزرگراهی با استفاده از دستگاه لیزر اسکن، از مرز 85 درصد فراتر رفت.
محمدصادق خیرخواه با یادآوری اینکه طول کل خطوط عبوری در معابر بزرگراهی پایتخت به 3586 کیلومتر - لاین می رسد، از پایش مکانیزه سه هزار و 65 کیلومتر - لاین از طول این خطوط خبر داد و گفت: به این ترتیب پیشرفت عملیات پایش مکانیزه روکش آسفالت معابر بزرگراهی از مرز 85 درصد فراتر رفته است و پیش بینی می شود این عملیات تا پایان فروردین ماه سال جاری به اتمام برسد.
وی پایش مکانیزه معابر بزرگراهی و بهره گیری از سیستم مدیریت روسازی معابر را با توجه به محدودیت اعتبارات نگهداری معابر، لزوم توزیع بهینه منابع درسطح کل شبکه و نیز افزایش سطح آسیب های وارده به روکش معابر در صورت عدم انجام به موقع اقدامات پیشگیرانه، ضروری دانست و خاطرنشان کرد: عملکرد این سیستم علاوه بر ارزیابی کارآمد و مؤثر وضعیت موجود روسازی در شبکه معابر بزرگراهی، به اولویتبندی دقیق فعالیتهای ساخت، ترمیم و بازسازی روکش آسفالت می پردازد و ضمن تخصیص بهینه بودجه بر اساس میزان اعتبارات، تراکم ترافیک و اهمیت معبر، امکان انتخاب بهترین زمان و روش ترمیم و نگهداری را فراهم می سازد.
سرپرست سازمان مشاور فنی و مهندسی شهر تهران، خروجی سامانه (PMS) که به پایش کل خطوط معابر بزرگراهی می پردازد را شامل تعیین نوع ترک ها (طولی، عرضی، بلوکی و پوست سوسماری)، شدت ترک ها و حجم این عوارض، تعیین بافت روسازی، تعیین نوع و عمق شیارافتادگی روسازی، تعیین شاخص ناهمواری روسازی در امتداد مسیر چرخها، تعیین خصوصیات هندسی مسیر (شیب طولی، شیب عرضی و شعاع قوس) و مشخصات مکانی دادهها خواند و یادآور شد: نحوه دسترسی و بهره مندی از سامانه مدیریت معابر، ضمن برگزاری دوره های آموزشی به کارشناسان مربوطه در مناطق 22گانه شهرداری تهران آموزش داده شده و این کاربران می توانند ضمن ورود به سامانه از وضعیت معابر بزرگراهی منطقه خود باخبر شوند.
به گفته خیرخواه، کارشناسان مناطق 22 گانه این توانایی را نیز خواهند داشت که ضمن مراجعه به سامانه مدیریت معابر، راهکارهای منظور شده برای مرمت معابر شامل عدم نیاز به اصلاح، درزگیری، لکه گیری سطحی یا عمقی، تراش و روکش و همچنین برآوردهای مالی مربوطه را مشاهده کنند. امسال یک پانل مدیریتی نیز به مجموعه قابلیت های سامانه افزوده خواهد شد تا دسترسی مدیران ارشد مناطق و سازمان ها به اطلاعات آن تسهیل شود.
«پویش ماه مهربانی» برای دختران روزه اولی در منطقه 3 تهران
معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری منطقه 3 اعلام کرد: پویش ماه مهربانی به منظور افزایش همدلی و محبت بین دختران روزه اولی و خانواده هایشان در حال برگزاری است.
محمود افراخته، ایجاد نگرش مثبت و سازنده نسبت به ماه مبارک رمضان به عنوان عاملی برای ایجاد شادی و نشاط معنوی در میان افراد، تکریم و تشویق دختران روزه اولی و نوجوانان از جمله اهداف این طرح برشمرد.
وی این پویش را ویژه دختران 10 تا 15 سال خواند و ابراز داشت: برای دختران روزه اولی مسابقه عکس و فیلم با موضوع سفره افطار با میزبانی من و مادرم و من و پدرم، نمایشگاه کوچک من، تقویم ماه مهربانی، فراغت و سرگرمی طراحی شده است.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه سه اظهار داشت: در بخش دوم پویش طی فراخوانی از دختران نوجوان 10 تا 15 ساله به عنوان جامعه هدف، دعوت خواهد شد تا در برنامه های روایت ماه مهربانی، ماه مهربانی در محله ما و آیات بهاری شرکت کنند علاقهمندان به شرکت در این پویش میتوانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به آدرس سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران farhangi.tehran.ir و صفحه اینستاگرامی "ماه مهربان" @mah.e.mehraban مراجعه کنند.
توسعه فضاهای فرهنگی در منطقه 16 در اولویت قرار دارد
در دیدار سید مرتضی روحانی شهردار منطقه 16 با محمد مویدی مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی، درخصوص پروژه های فرهنگی منطقه تبادل نظر و گفتگو انجام شد.
این نشست با حضور معاونین، روسای ادارات منطقه و معاونین شرکت توسعه فضاهای فرهنگی برگزار و بر توسعه فرهنگی منطقه از طریق توسعه، ایجاد و تجهیز زیرساخت های اجتماعی و فرهنگی متناسب با نیازها و انتظارات شهروندان تاکید شد.
شهردار منطقه 16 با اشاره به تعامل، همفکری و همکاری فی ما بین در راستای توسعه و تجهیز فضاهای فرهنگی مورد نیاز شهروندان بیان داشت: دستیابی به منطقه توسعه یافته از منظر فرهنگی، اجتماعی با زیرساخت ها و فضاهای توسعه یافته فرهنگی امکان پذیر است، نوآوری و خلاقیت در انجام پروژه های فرهنگی در فعالیتهای شرکت توسعه فضاهای فرهنگی قابل مشاهده است، رفع فرسودگی و ارتقای بهره وری و استفاده حداکثری از تمام فضاها، تعمیر و بازسازی مجموعه ها و تکمیل پروژه های نیمه کاره در اولویت کاری قرار دارد.
پردیس های فرهنگی - گردشگری خانواده - محور، خانه موزه ها (معرفی خانههای دارای سه شهید و بالاتر و همچنین مدارس دارای شهید)، مساجد نیمه کاره یا محلات فاقد مسجد (معرفی مساجد در حال ساخت و نیمه کار)، مقبره شهدای گمنام (در اختیار گذاشتن زمین یا فضای شهری در معرض دید عموم شامل میادین، بوستانها، میدانگاهها، ورودیهای مترو، حاشیه خیابانها و بزرگراهها و یا سایر فضاهای شهری دارای پتانسیل اجتماع پذیری)، مراکز توسعه صنایع خلاق با رویکرد اقتصاد فرهنگی از جمله موضوعاتی بود که در این جلسه مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.
مساجد منطقه 2 میزبان طرح «سلامت درضیافت»
معاون اجتماعی و فرهنگی شهردار منطقه دو گفت: همزمان با ماه مبارک رمضان ماه مهمانی خدا، طرح «سلامت درضیافت» اجرا می شود.
کاظم داودی با اعلام این خبرگفت: همزمان با ماه میهمانی خدا، اداره سلامت با هدف ارتقا سلامت جسمی و روحی شهروندان و روزه داران ویژه برنامه های سلامت در ضیافت را اجرا می کند.
وی افزود: برپایی میزخدمت در مساجد منتخب و ارائه خدمات سلامت محور درقالب غربالگری قند وفشار خون با همکاری مراکز درمانی منطقه ازجمله برنامه های این ایام است.
داودی ادامه داد: همزمان با برپایی پردیس قرآنی لبخند دلها، غرفه سلامت با برنامه هایی همچون مشاوره پزشکی، روان شناسی، تغذیه و همچنین ارائه برنامه های آموزشی پذیرای شهروندان است.
به گفته وی، برنامه های آموزش محور در قالب برگزاری کلاس ها و کارگاههای آموزشی خود مراقبتی، تهیه و انتشار محتواهای آموزشی با موضوع تغذیه مناسب در ماه رمضان و مشاوره های پزشکی در مساجد و سرای محلات در حال انجام است.
معاون شهردار منطقه دو در ادامه به مراسم ضیافت افطار ویژه کودکان دارای بیماری خاص اشاره کرد و گفت: این مراسم به مناسبت ولادت امام حسن مجتبی (ع) در همراه سرای اتیسم برگزار شد همچنین نظارت بر اجرای شیوه نامه های بهداشتی در مساجد،، توزیع بسته کمک معیشتی میان خانواده های نیازمند از دیگر برنامه هایی است که در ماه مبارک رمضان انجام شد.
برنامهریزی همه جانبه برگزاری کنگره یکهزار شهید منطقه 10 تهران
دومین شورای فرهنگی منطقه 10 با حضور اعضای شورا در مجتمع شهید غنی پور برگزار و پیرامون برگزای یادواره شهدا در دیار مهر و ایمان بحث و تبادل نظر شد.
شهردار منطقه 10 در این شورا گفت: اولین جلسه شورای فرهنگی با نام شهدا مزین شد و امیدروارم به برکت نام مقدس شهدا و نورانیت قرآن، فعالیتهای اثرگذاری در تمامی سطوح به ثمر برسانیم.
رضا شرفی در ادامه ابراز امیدواری کرد با اجرای فرمایش حضرت آقا، یادواره شهدا با تمام اهداف و ابعاد اجتماعی و فرهنگی و با استفاده از تمامی ظرفیتها کاری ماندگار رقم زده شود و در ادامه خواستار ساختار پیشنهادی و شرح وظایف از سوی اعضا شد تا مستندسازی و تهیه کتابکار اتفاق بیفتد.
شهردار منطقه 10 در ادامه با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) مبنی بر هر مسجد یک کانون قرآنی بر تشکیل ستاد قرآنی در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی و همچنین تشکیل کارویژه برای مشترک شدن ادبیات حوزه قرآنی با استفاده از نظریات صاحبان فن، موثران و متولیان این حوزه در بازه یکساله تاکید کرد.