جمعه 9 آذر 1403

توسعه مراکز جدید و پرداخت الکترونیک؛ 2 حکم اختصاصی ستاد معاینه فنی در برنامه چهارم

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
توسعه مراکز جدید و پرداخت الکترونیک؛ 2 حکم اختصاصی ستاد معاینه فنی در برنامه چهارم

امیر شهرابی از «توسعه مراکز جدید با کمک بخش خصوصی» و «توسعه روش‌های پرداخت الکترونیک» به عنوان دو حکم اختصاصی ستاد معاینه فنی خودرو‌های تهران در برنامه چهارم تحول و پیشرفت شهر تهران خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی اداره کل برنامه و بودجه شهرداری تهران، نشست تعاملی مدیران کل برنامه و بودجه و دفتر پایش و ارزیابی عملکرد شهرداری تهران با ستاد معاینه فنی خودرو‌های تهران در راستای چهارشنبه‌های همدلی و اتحاد با حضور امیر شهرابی مدیرکل برنامه و بودجه شهرداری تهران، محمد امیرآبادی مدیرکل دفتر پایش برنامه، کنترل پروژه وارزیابی عملکرد شهرداری تهران، شادی مالکی مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودرو‌های تهران و معاونان این سه بخش با موضوع ارزیابی عملکرد و تحقق بودجه مصوب سال 1402 ستاد معاینه فنی برگزار شد.

امیر شهرابی مدیرکل برنامه وبودجه شهرداری تهران در این نشست تغییر نگرش و رویکرد تحولی در امور جاری یک شرکت را برای مدیران بسیار حائز اهمیت دانست و ضمن تقدیر از زحمات و تلاش مجموعه معاینه فنی در اتخاذ رویکرد تحولی در خدمت رسانی به شهروندان، اظهارداشت: همه ما در سازمان شهرداری باید تلاش کنیم فرصت خدمت رسانی به مردم را غنیمت بدانیم و ضمن استفاده از ظرفیت‌های موجود و ضریب بخشیدن به آنها، در مسیر‌های جدید تعیین شده به سرعت گام برداریم.

وی، ارائه برنامه بلندمدت و درآمدزا توسط ستاد مرکزی معاینه فنی خودرو‌های تهران را خواستار شد و افزود: باید توسعه و بهسازی مراکز معاینه فنی خودرو برای ارائه خدمات مناسب و شایسته به مردم در اولویت باشد. با توجه به نگاه رو به رشدی که در این مجموعه حاکم است به نظر می‌رسد ضمن تدوین برنامه بلند مدت با رویکرد درآمدزایی، تحول را شاهد خواهیم بود.

شهرابی، استراتژی شهرداری تهران را در موضوع بودجه سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه، کمک برای دستیابی به خودکفایی مالی و اقتصادی عنوان کرد و افزود: به ویژه مجموعه‌هایی که ماهیت درآمدزایی دارند باید در آینده با مدیریت بهینه، کسب درآمد کرده و برای مجموعه خود هزینه کنند. ما نیز در اداره کل برنامه و بودجه طبق برنامه ریزی گام به گام پیش خواهیم رفت. فاز اول استقلال مالی و فاز دوم کمک سرمایه‌ای شهرداری است و در فاز اول کمک خواهیم کرد که سازمان‌ها و شرکت‌ها به نقطه حداقلی اقتصادی برسند.

مدیرکل برنامه وبودجه شهرداری تهران بر ضرورت تعیین بازه زمانی برای سرمایه گذاری روی تجهیزات ستاد معاینه فنی خودرو‌های تهران تاکید کرد و افزود: با تشکیل نشست‌های تکمیلی با مجموعه ستاد معاینه فنی خودرو‌های تهران با موضوع بررسی دقیق درآمد و هزینه‌ها می‌توانیم برای بودجه 1403 از بخش بودجه سرمایه‌ای این ستاد حمایت کنیم.

وی از تکلیف ستاد مرکزی معاینه فنی خودرو در 2 حکم اختصاصی و 4 شاخص برنامه چهارم خبر داد و گفت: بر اساس برنامه چهارم تحول و پیشرفت شهر تهران، ستاد مرکزی معاینه فنی خودرو‌های تهران باید در باب مأموریت محیط زیست و آلودگی هوا طبق حکم 40 برنامه در راستای برون سپاری بهره برداری حداقل 60 درصد مراکز معاینه فنی به بخش خصوصی و توسعه مراکز جدید صرفاً از طریق بخش خصوصی در طول سال‌های برنامه تلاش کند.

مدیرکل برنامه وبودجه شهرداری تهران افزود: همچنین در باب مأموریت هوشمندسازی و بهبود مدیریت نیز این ستاد باید نقش خود را در تحقق حکم 120 برنامه چهارم در زمینه «توسعه روش‌های پرداخت الکترونیک منطبق بر قوانین و مقررات موضوعه در مراکز معاینه فنی خودرو با اولویت بانک شهر و تکمیل آن تا حداکثر یک سال پس از ابلاغ برنامه» ایفا نماید.

شهرابی همچنین، بهره گیری از ظرفیت ستاد معاینه فنی برای نظرسنجی از مردم در طرح من شهردارم، بکارگیری ایده‌های جدید برای توسعه مراکز و مولد سازی و درآمدزایی برای خدمت رسانی بیشتر به مردم را از مجموعه ستاد معاینه فنی خودرو‌های تهران خواستار شد.

سمیه ایزدی: شادی مالکی مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودرو‌های تهران نیز از افزودن 10 خط معاینه فنی به خطوط معاینه طی هفت ماه اخیر خبر داد و افزود: در حال حاضر مراکز شهر تهران با کارکرد روزانه 10 ساعت از بضاعت پذیرش سالانه 3.5 میلیون دستگاه خودرو برخوردار است. خوشبختانه از در آمد پیش بینی شده در سال 1402، دو درصد فراتر هستیم و تلاش داریم با برنامه ریزی و اجرای پروژه‌های جدید و مشارکت و هم افزایی با بخش‌های مجموعه شهرداری روند درآمد زایی را تداوم ببخشیم. وی در خصوص مدیریت هزینه‌ها در سال جاری افزود: با مدیریت هزینه‌ها در بخش حقوق و دستمزد و هزینه‌های جاری مترتب، موفق شدیم میزان انحراف را از 7 درصد به 2 درصد کاهش دهیم.

مالکی در خصوص نیاز به بودجه جهت تامین تجهیزات بروز برای انجام معاینه فنی خودرو‌های با تکنولوژی جدید برقی اظهار داشت: با عنایت به ورود این خودرو‌ها در چرخه تردد نیازمند ایجاد زیرساخت و استقرار خطوط معاینه فنی برای آزمون این خودرو‌ها هستیم. بدون تردید انجام این کار نیازمند تأمین اعتبار در بودجه خواهد بود.

محمد امیرآبادی مدیرکل دفتر پایش برنامه، کنترل پروژه وارزیابی عملکرد شهرداری تهران نیز با اشاره به کارنامه ارزیابی عملکرد شرکت‌ها و سازمان ها، اظهار داشت: امسال بر اساس سیاست‌های اعلام شده ارزیابی‌ها در چهار محول تحولی مدنظر شهردار محترم تهران صورت گرفت که ارزیابی‌ها نشان می‌دهد ستاد معاینه فنی خودرو‌های تهران در شاخص تحول سخت افزاری و کالبدی وضعیت عالی، در تحول فناورانه و دانش بنیان وضعیت خوب، در تحول درون زا وضعیت متوسط دارد و در تحول نرم افزاری و روحی نیازمند توجه بیشتر است.

در این نشست معاونین ادارات کل برنامه و بودجه و دفتر پایش برنامه، کنترل پروژه وارزیابی عملکرد و ستاد معاینه فنی خودرو‌های تهران، دغدغه‌ها و ایده‌های خود در راستای بهینه سازی مراکز ستاد معاینه فنی خودرو‌ها و تسهیل در خدمت رسانی بیشتر و بهتر به شهروندان و هم وطنان بیان نمودند.