سه‌شنبه 6 آذر 1403

توسعه نظام‌های دانش بنیان و اشتغال آفرین در صندوق بیمه روستائیان

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
توسعه نظام‌های دانش بنیان و اشتغال آفرین در صندوق بیمه روستائیان

تهران - ایرنا - مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر گفت: یکی از رویکردهای این صندوق توسعه نظام‌های دانش بنیان و اشتغال آفرین است که امسال دنبال می کنیم.

به گزارش ایرنا از صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر، «بیت اله برقراری» در جلسه با «وحید سعادت» معاون امور سرمایه گذاری، فرهنگی و اجتماعی معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری با اشاره به اینکه پنج برنامه مهم با محوریت شعار سال جاری مدنظر داریم، ادامه داد: اولین محور اصلی ما تحلیل مبتنی بر دانش از نیازها افراد جامعه هدف، دوم توسعه نظام های دانش بنیان در فرایندهای مالی و اقتصادی، سوم توسعه نظام های دانش بنیان و اشتغال آفرین در صندوق و شرکت‌های تابعه، چهارم توسعه نظام‌های دانش بنیان در فرایندهای سرمایه‌های اطلاعاتی و پنجم نظام های دانش بنیان در فرآیندهای سرمایه انسانی و سازمانی است.

وی افزود: امسال به پشتوانه نگاه علمی و تلاش همکاران برای جذب یک میلیون نفر از جامعه هدف برنامه ریزی کرده ایم معنی و مفهوم این جمله این است که ظرف یکسال قرار است یک میلیون نفر بیمه شوند یعنی اندازه 10 سال کار انجام می دهیم در طول هفده سالگی صندوق بیش از یک میلیون و 560 هزار نفر بیمه شده فعال داریم و امسال با جذب یک میلیون نفر، 70 درصد رشد خواهیم داشت.

وی ادامه داد: این صندوق توانسته است که حدود 2 میلیون نفر از جامعه هدف که کشاورزان، رورستائیان و عشایر زحمتکش هستند را بیمه کند و ضریب پوشش خود را تا به 15 درصد افزایش داده است.

وی با بیان اینکه با توجه به این رویکردها دو مسئولیت برای صندوق در نظرگرفته ایم، افزود: اولین رویکرد، رویکرد حاکمیتی است، یعنی کسانی که طبق قانون می‌توانند عضو صندوق باشند با تبلیغ و تبیین، شناسایی می‌کنیم و آنها را برای ورود به این صندوق ترغیب و تشویق می کنیم از طرف دیگر ما می توانیم ثبات و پایداری صندوق را به عنوان یکی از ملاک های اصلی برای پایداری صندوق مدنظر قرار دهیم.

برقراری اضافه کرد: اگر دو بال مدنظر در یک نگاه دقیق و علمی در کنار هم حرکت کنند قطعاً ثبات و پایداری صندوق محفوظ خواهد ماند و از یک پایداری عمیق برخوردار می شود و الان پایداری صندوق قابل قبول است و پشتیبانی صندوق یک به 10 است که چنین پشتیبانی در بین صندوق‌های کشور وجود ندارد؛ به عبارتی معنا و مفهوم این موضوع این است که از هر 10 نفر که وارد صندوق می‌شوند یک نفر به بازنشستگی نائل می‌شود.

همکاری با صندوق روستایی برای محرومیت زدایی در روستاها

«وحید سعادت»، معاون سرمایه گذاری، فرهنگی و اجتماعی معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جممهوری، از ایجاد فرصت برای همکاری در راستای محرومیت زدایی جامعه روستائی اظهار خرسندی کرد.

وی افزود: در توافقی که با ستاد کل نیروهای مسلح خواهیم داشت از نخبگان این حوزه در سطح استان ها به عنوان سرباز جهادی در راستای رفع محرومیت در کشور کمک خواهیم گرفت.

وی با اشاره به تفاهم نامه با دستگاهای که درحوزه روستا فعالیت دارند، اظهار داشت که این امر موجب هم افزایی و استفاده از شبکه مویرگی کارگزاران در کشور در جهت رشد و توسعه روستاها خواهد شد.

سعادت عنوان کرد: روستاییان و عشایر که غالبا مرزداران ما هستند در تأمین امنیت غذایی کشور نقش عمده ای دارند. روستاها محور خودکفایی و خود اتکایی ما هستند که به شکل برآیندی می توانند تمدن ساز باشند و بازیابی و خود اتکایی روستائیان و عشایر کشور را اساس کار معاونت روستایی دانست و حرکت به سمت تمدن نوین اسلامی با توجه به تغییر سبک زندگی در روستاها را از تحولات انقلاب خواند.

برچسب‌ها

توسعه نظام‌های دانش بنیان و اشتغال آفرین در صندوق بیمه روستائیان 2