شنبه 3 آذر 1403

توصیه سرپرست حجاج ایرانی به جانبازان چه بود؟

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
توصیه سرپرست حجاج ایرانی به جانبازان چه بود؟

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت ضمن بازدید از هتل محل اقامت کاروان ویژه جانبازان 1403 از آنها خواست تا در جوار حرم نبوی با خود عهد ببندند تا تحقق یکی از اخلاقیات و سیره پیامبر (ص) را بعنوان سوغات ببرند و همراه داشته باشند.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب؛ سرپرست حجاج ایرانی به اتفاق سید عباس حسینی؛ رئیس سازمان حج و زیارت با حضور در محل اقامت کاروان ویژه حج جانبازان در هتل «مدینه الجدیده»، با زائرین جانباز دیدار و گفت‌وگو کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین نواب و حسینی در این دیدار صمیمانه، فرصتی را در کنار جانبازان و همراهانشان به گفت‌وگو گذرانده و پای صحبت چند تن از جانبازان نشستند.

در بخشی از این دیدار، جانبازان در مدح سید و سالار شهیدان نوحه‌ای را همخوانی کردند.

بنابراین گزارش، در این دیدار حجت‌الاسلام والمسلمین نواب در سخنانی با اشاره به اینکه فرصت حضور در حرم نبوی و جنت‌البقیع را باید غنیمت دانست، اظهار کرد: خستگی برای جانبازان معنا ندارد، عزیزانی که در راه اسلام و میهن از جان خود گذشتند.

سرپرست حجاج ایرانی با اشاره به سیره پیامبر، از جانبازان خواست که در حرم نبوی و بقیع با خود عهد ببندند تا سیره پیامبراسلام (ص) را سوغات ببرند و همراه داشته باشند.

وی با تأکید براینکه زائران در هنگام حضور در شهر پیامبر باید مراقب باشند که درگیر ظواهر نشوند، یکی از آموزه‌های پیامبر اکرم (ص) را به عنوان «محمد‌امین» امانت‌داری در دورانی عنوان کرد که جاهلیت بابت غارت‌هایشان به خود افتخار می‌کردند.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت گفت: امانت‌داری مصادیق فراوانی دارد، و یکی از اصلی‌ترین ارکان امانت داری، نظام است که امام خیمنی (ره) آن را بر دوش ما نهادند. همچنین حفظ خانواده و سلامتی از دیگر موضوعاتی هستند که باید به آن توجه شود.

بر پایه این گزارش، در بخش دیگر این دیدار رئیس سازمان حج و زیارت پرسش‌های جانبازان را شنید و ضمن بیان توضیحاتی در پاسخ به آن‌ها یاد‌آور شد: عملیات حج امسال تلاش شده است تا به دور از رفاه‌زدگی انجام شود.

کاروان 90 نفره جانبازان و همراهانشان از زائران مدینه اول هستند که روز دوشنبه (هفتم خرداد ماه) وارد شهر پیامبر شدند و روز‌های نخست ورودشان به مدینه‌النبی را درجوار گنبد خضرا و قبور ائمه مظلوم بقیع می‌گذرانند.

برنامه بازدید مسئولان حوزه حج و زیارت از کاروان جانبازان، با صحبت تنی چند از جانبازان، سخنان سرپرست حجاج ایرانی و رئیس سازمان حج و زیارت و گرفتن عکس یادگاری همراه بود.

در کاروان ویژه جانبازان که از 12 استان کشورند دو بانوی جانباز و یک نفر جانباز اهل تسنن نیز حضور دارند که با همراهانشان به این سفر معنوی اعزام شده‌اند.

صحرای عرفات آماده حضور حجاج می شود بنابراین گزارش، در این دیدار زهرا طاهریان؛ متخصص پاتولوژی ضمن تشکر از خدماتی که مسئولان حج و زیارت ارائه کرده‌اند، اظهار کرد: من در 5 سالگی در ارومیه جانباز شدم و اکنون این توفیق نصیبم شده است تا در قالب کاروان ویژه جانبازان به زیارت حرم نبوی و بقیع مشرف شوم.

همچنین اسماعیل پَرمَوز هم که از جانبازان قطع نخاعی دوران هشت سال دفاع مقدس و اهل سنت است، با تشکر از شیوه رفتارمسئولان حوزه حج و زیارت گفت: من سال 1362 در منطقه قلاویزان از ناحیه کمر مجروح شدم و اکنون که به این سفر آمده‌ام بسیار خوشحالم چراکه با توجه به شرایطی که دارم خدمات دلسوزانه‌ای را دریافت می‌کنم.