شنبه 29 اردیبهشت 1403

تولید اولین کنتور هوشمند آب زیر زمینی کشور

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
تولید اولین کنتور هوشمند آب زیر زمینی کشور

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بیست و چهارمین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش فناوری و فن بازار با شعار پژوهش، پیشران رشد و مهار تورم در مصلی امام خمینی برگزار شد و شرکت‌های دانش بنیان به عرضه محصولات خود پرداختند. بخش قابل توجهی از تولیدات ارائه شده در این نمایشگاه ناظر به نیازهای روز کشور بود. علی گودرزی، مدیر یک شرکت دانش بنیان فعال در زمینه صنعت آب کشور گفت: فعالیت ما در این...

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بیست و چهارمین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش فناوری و فن بازار با شعار پژوهش، پیشران رشد و مهار تورم در مصلی امام خمینی برگزار شد و شرکت‌های دانش بنیان به عرضه محصولات خود پرداختند. بخش قابل توجهی از تولیدات ارائه شده در این نمایشگاه ناظر به نیازهای روز کشور بود.

علی گودرزی، مدیر یک شرکت دانش بنیان فعال در زمینه صنعت آب کشور گفت: فعالیت ما در این صنعت از سال 1373 در کشور شروع شده و با گذشت زمان و تنوع دادن به محصولات با بهره گیری از دانش روز دنیا در حال حاضر در خصوص طراحی و تولید ابزار دقیق مهندسی آب فعال هستیم.

رئیس هیات مدیره شرکت دانش بنیان آبار توزین به بحران آب در کشور اشاره کرد و افزود: با توجه به بحران آب در کشور، نیاز است مصارف آب‌های زیرزمینی در کشور بصورت جدی کنترل شود و یکی ابزار‌های مورد نیاز در این خصوص کنتور‌های هوشمند حجمی آب است که بر اساس نیاز کشور و مشخصات ارائه شده از جانب شرکت مادر تخصصی مدیریت منابع آب ایران و وزارت نیرو در این شرکت طراحی و تولید شده است و مورد تائید آن مدیریت و وزارت نیرو است.

وی خاطرنشان کرد: کنتور‌های هوشمند ما در اکثر استان‌های کشور نصب شده و اطلاعات ارسالی از این کنتور‌ها از طریق یک نرم افزار تحت وب قابل دسترس برای کارشناسان شرکت‌های آب منطقه‌ای و امور‌های آب است، وی به این موضوع اشاره کرد که این اطلاعات پایه به مدیران و کارشناسان در کشور کمک می کند تا بتوانند یک برنامه ریزی دقیق در جهت مدیریت مصرف از آب‌های زیرزمینی برای رسیدن به یک الگوی مصرف مشخص بر اساس اقلیم هر منطقه تعریف و تعیین نمایند.

گودرزی تصریح کرد: برای بی نیاز نمودن کشور از واردات و جلوگیری از خروج ارز سعی کرده ایم محصولات تولیدی خود را به روز رسانی کنیم و از این محصولات می‌توان به کنتور‌های حجمی دیجیتالی با دقت اندازه گیری بالا با قابلیت قرائت از راه دور با بهره گیری از تکنولوژی LORA و انواع فلومتر‌های الکترومغناطیسی و التراسونیک در سایز‌های مختلف اشاره نمود.

این فناور و پژوهشگر گفت: محصولات تولیدی ما در اکثر پروژه‌ها و طرح‌های آبرسانی مهم کشور مورد استفاده قرار گرفته است که می‌توان به پروژه طرح گرمسیری مربوط به قرارگاه خاتم الانبیا، پروژه ملی دشت سیستان، دشت عباس، جهاد سیستان، طرح تجهیز چاه‌های آب زیرزمینی استان هرمزگان اشاره کرد.

وی افزود: درحال حاضر در منطقه ویژه فرودگاهی پیام در استان البرز در حال احداث یک مجموعه جدید هستیم و در نظر داریم محصولات خود را با توجه به تکنولوژی روز دنیا در آینده نزدیک صادرات کنیم.

وی به تولید دیگر مجموعه درخصوص کنتور‌های آب برای مصارف خانگی اشاره کرد و گفت: با توجه به قیمت تمام شده بالا برای تولید آب قابل شرب برای شرکت‌های آب و فاضلاب کشور و همچنین کمبود آب و تشویق مردم به صرفه جویی در مصرف آب، این شرکت اقدام به طراحی و تولید محصول جدیدی بنام سیستم هوشمند مدیریت مصارف خانگی که برای استفاده در منازل مسکونی تهیه شده و می تواند میزان مصرف آب را در واحد‌های آپارتمانی مدیریت کند و این قابلیت را دارد که میزان مصرف را بصورت مجزا برای هر واحد محاسبه و ثبت نماید و به سایت پشتیبان از طریق بستر GPRS ارسال نماید.

گودرزی در پایان خطاب به مسؤولان مربوطه گفت: خواهش ما از مسؤولان این است از شرکت‌های فناور حمایت کنند تا شرکت‌ها تشویق شوند محصولات جدید تری با تکنولوژی روز دنیا تولید و به کشور خود خدمت کنند.