تولید 1200 ماسک در هر ساعت با دستگاه مکانیزه / لزوم تشکیل بسیج سلامت در جامعه برای مقابله با بحرانهای آتی
رضا خواجه حسنی گفت: دستگاه مکانیزه تولید ماسک سازمان بسیج علمی استان کرمان که در مدت 8 روز و با کمترین امکانات طراحی شد قادر به تولید هزار و 200 ماسک در هر ساعت است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا خواجه حسنی در گفتگو با راه آرمان، در خصوص اقدامات انجامشده برای مبارزه با کرونا، اظهار کرد: سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان کرمان پس از شیوع ویروس کرونا فعالیت خود را در دو محور تولید محلول ضدعفونی سطوح شهری و تولید ماسک آغاز کرد.
مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان کرمان افزود: پایگاه علمی شهید اشرف گنجویی برای تولید محلول ضد عفونی شروع به کار کرد و تعدادی از بسیجیان با نظارت دانشگاه علوم پزشکی مشغول کار شدند و در حال حاضر روزانه 6 هزار لیتر محلول ضد عفونی تولید می شود.
خواجه حسنی تصریح کرد: گروه های جهادی که درحومه شهر به کار ضدعفونی معابر مشغول هستند و ادارت دولتی از جمله زندان ها، بهزیستی و جایگاه داران سوخت از محلول ضدعفونی تولیدی سازمان بسیج علمی استفاده می کنند.
وی در ادامه عنوان کرد: با توجه به احساس نیاز در بحث تولید ماسک و همچنین کندی روند تولید ماسک به صورت دستی، با تکبه بر شعار سازمان بسیج علمی با عنوان مسئله یابی و نیاز محوری، تیمی از مهندسین جوان بسیجی را فراخوان کردیم و ایده تولید مکانیزه ماسک مطرح شد.
مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان کرمان بیان کرد: خوشبختانه دستگاه مکانیزه تولید ماسک در مدت 8 روز و با کمترین امکانات شهر به دلیل تعطیلی مراکز صنفی و صنعتی، طراحی شد و به کمک مجموعه تولید ماسک استان آمد.
خواجه حسنی افزود: در حال حاضر ظرفیت اسمی تولید این دستگاه در هر ساعت هزار و 200عدد ماسک است که در یک شیفت کاری 4 هزار ماسک را می توان تولید کرد و در کنار این مسئله با توجه به اینکه در شهر کرمان دستگاه برش پارچه ماسک وجود ندارد و رول های پارچه ای که از شهرهای دیگر به کرمان می آید توسط خیاطان و با روش دستی برش داده می شود، به دنبال حال طراحی دستگاه برش هستیم.
وی خاطر نشان کرد: اقداماتی برای توسعه دستگاه مکانیزه تولید ماسک نیز مد نظر داریم و امیدورایم طراحی سیستم چینش ماسک ها به صورت دقیق و با اندازه مناسب طراحی کنیم تا چرخه تولید ماسک تکمیل شود.
مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان کرمان تصریح کرد: کرونا هم افزایی خوبی را در بحث مدیریت بحران استان ایجاد کرد و این مسئله می تواند یک شروع خوب برای ادامه این کار و پیشگیری از بحران های بعدی باشد.
خواجه حسنی در پایان مطرح کرد: تشکیل بسیج سلامت در جامعه با هم افزایی بین ارگان های مختلف و سازمان های نمردم نهاد ضرورتی برای بحران های آتی است تا بتوانسطح سلامت جامعه را افزایش داد و می توان گفت که کرونا یک آزمون وامتحان است.
انتهای پیام /