جامعه روحانیت
جامعه روحانیت
فارس نوشت: معاون وزیر اسبق اطلاعات با بیان اینکه دشمنان ما همواره مترصد ضربه زدن به ما هستند، تأکید کرد: دشمنان نمیتوانند امنیت، دستاوردها و پیشرفتهای ما را تحمل کنند. در این راستا، شاهد این عملیاتها علیه ملت خود بودهایم.
مصطفی پور محمدی دبیر شورای عالی جامعه روحانیت مبارزدر برنامه صف اول درباره اهمیت گفتوگوهای انتخاباتی نکاتی را بیان کرد.
دبیرکل جامعه روحانیت مبارز گفت: مشارکت پایین در انتخابات مجلس به ضرر همه است و کسی از پایین بودن مشارکت سود نخواهد برد. همه باید سعی کنند که مشارکت بالا رود و اگر مشارکت بالا رود همه برنده هستند.
روزنامه قدس در سرمقاله امروز به انتقاد از «پدرخوانده»های جریان اصولگرا پرداخت و نوشت: متأسفانه برخی ازافراد در زمان برگزاری انتخابات یک شرکت سهامی ایجاد میکنند و نزدیکان و یا هر شخص را که نزدیک به افکار و فکر خود باشند، در آن سهیم میکنند. این رفتارها بهشدت زننده و موجب دلسردی افراد دلسوز انقلابی میشود.
آرمان ملی آنلاین نوشت: برایشان اهمیت ندارد که نتیجه اقداماتشان چه بازخوردی در افکار عمومی دارد. برای رسیدن خود وهمفکرانشان به مجلس از هر روشی استفاده میکنند. نمونه آخر آن اقدام اخیر صداوسیما بود. 20 مرداد، در جریان یک مسابقه تلویزیونی از شبکه افق سیما سوال عجیبی درباره فرزندان آیتالله هاشمی رفسنجانی مطرح شد که کاربران شبکههای اجتماعی را به واکنش واداشت.
جماران نوشت: امام جمعه رشت درباره مسائل اخیر مربوط به حجاب گفت: برادران و خواهران، تأمل و تحمل کنید ببینید که مجموعه عقلای نظام چه فکر میکنند؟ هیچ کس از کشف حجاب راضی نیست و هیچ کس از این پدیده خوشش نمیآید.
هممیهن در تحلیلی به محمدباقر قالیباف هشدار داد و نوشت: جای تعجب نیست اگر همان تیغههای ماشین خالصسازی که علی لاریجانی را حذف کرد، سراغ قالیباف هم برود و بین آنها نگاه متفاوتی نداشته باشد.
اقتصادنیوز: هممیهن در تحلیلی به محمدباقر قایباف هشدار داد.
اسدالله بادامچیان گفت: ما چه کسی را تندرو می دانیم، مبنای تندروی و کند روی چیست..... نباید وقت مان را صرف این کارها کنیم، ما همه ایرانی هستیم و هرکس نظری دارد باید آزادانه بگوید، چه اشکالی دارد. آن چیز که مطرح است این است که جمع بندی و فرایند این مطالب به گونه ای باشد که بتواند کشور را پیش ببرد و مشکلات را حل کند، تورم را مهار و تحول را ایجاد کند.
بادامچیان گفت: کشور به یک سری تحولات جدی نیاز دارد و چون این نظام نظام مردمسالاری است باید این تحول از طریق انتخابات اتفاق بیفتد. دعوا و تفرقه و برخورد در ایران جواب بده نیست. ملت از این دعواهای دو قطبی و سه قطبی خسته شده اند. اصلاح طلبان، اصول گرایان، تندرو، کند رو و این دعواهای انقلابی فایده ای ندارد.
تندرو، کندرو، محافظه کار و انقلابی را قبول ندارم، بلکه معتقدم باید همه را ایرانی ببینیم زیرا اینها کسانی هستند که در این کشور دارند زندگی می کنند.
روزنامه هم میهن نوشت: جریان خالصسازی از سوی راست رادیکال مدیریت میشود و به نظر میرسد بعد از حذف علی لاریجانی و نیروهای پیرامونی او، حالا به سراغ طیف تحت رهبری قالیباف و حدادعادل آمده است. این درحالی است که در انتخابات سال1398 شورای ائتلاف (حدادعادل و قالیباف) با جریان پایداری (صادق محصولی) ائتلاف کردند و جامعه روحانیت مبارز و طیف سنتی جریان راست را که سالها زعامت اصولگرایان را برعهده...
تسنیم نوشت: عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز گفت: جامعه روحانیت با شورای ائتلاف جریان انقلاب هماهنگ است، نه تنها شورای ائتلاف، بلکه دیگر گروههای جریان انقلاب نیز مورد حمایت ما هستن؛ ما دیگر گروههای جریان انقلاب از جمله جبهه پایداری را نیز بخشی از شورای ائتلاف میدانیم
شکل گیری میانه روی در واقع گرد آمدن بخش های اعتدالگرای جریان های مختلف سیاسی است وگرنه مخالفت بخشی از یک جریان با بخش دیگر به میانه روی نمی انجامد حتی اگر نظریات یک بخش رادیکال و دیگری غیر رادیکال باشد.
عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز گفت: جامعه روحانیت مستقل است اما این استقلال در عین همگرایی با همه گروههای انقلابی است.