جدیدترین آمار از شمار جانباختگان سیل اخیر در کشور
![جدیدترین آمار از شمار جانباختگان سیل اخیر در کشور](https://static4.eghtesadnews.com/thumbnail/87SqbuudpPa9/voUSvNP2ClLRyqrAuBTFbtjFoavO7HR7-EbBXZyZf2KIZ6S7DV4gozS2IFyPge3eLHEnngE3KDobe-cYU4N2UKwO9nbkbIz6ywpgzrCJSonkiG3pI_QvVJMtK7Jf75PBNTzDAWzFE_0NFpB-bY88lA,,/Z1HPfYaJCDtP.jpg)
اقتصادنیوز: در سیلهای اخیر که در از ابتدای مردادماه امسال در 24 استان کشور رخ داده بود، 93 نفر از هموطنان جان خود را از دست دادند.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: تعداد جانباختگان سیلهای اخیر کشور به 93 نفر افزایش یافت.
مرتضی مرادی پور افزود: در سیلهای اخیر که از ابتدای مرداد آغاز شد، 93 نفر از مردم جان خود را از دست دادند.
وی با بیان اینکه در سیل اخیر 24 استان کشور متاثر از سیل بودند اظهارداشت: در این مدت، بیش از 15 هزار امدادگر و نجاتگر کادر و داوطلب به مردم کمک رسانی کردند؛ 12 هزار و 521 نفر اسکان اضطراری یافتند و سه هزار و 569 نفر نیز به مناطق امن منتقل شدند. در مجموع در سیلاب اخیر کشور به 84 هزارو 517 نفر امدادرسانی شده است.
مرادی پور اضافه کرد: متاسفانه همچنان 6 نفر مفقود هستند و هلال احمر به همراه دیگر نهادها در حال جست و جوی پیکرهای این افراد هستند. تهران، چهارمحال بختیاری، خوزستان، لرستان، مازندان استانهایی هستند که همچنان مفقودی سیلاب دارند.
به گزارش ایرنا، سیلاب های ناشی از پدیده مونسون از اول مرداد آغاز شد. در این سیلابها 24 استان شامل آذربایجان شرقی، اصفهان، البرز، بوشهر، تهران، چهارمحال وبختیاری، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خوزستان، زنجان، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، قزوین، قم، کرمان، کهگیلویه و بویراحمد، گلستان، لرستان، مازندران، مرکزی هرمزگان، همدان و یزد درگیر شدند.
همچنین بخوانید