جزئیات اجرای برنامههای مشترک وزارت آموزش و پرورش و صمت در مدارس اعلام شد
معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، وزارت آموزش و پرورش و وزارت صنعت، معدن و تجارت در یک همکاری مشترک، به تعریف برنامههایی همراستا و هماهنگ با یکدیگر برای ترویج اهمیت گیاهان دارویی در مدارس اقدام کردهاند.
استفاده از ظرفیت آموزش و پرورش برای ترویج اهمیت گیاهان دارویی در سطح آموزش ابتدایی تا متوسطه یکی از اولویتهایی است که در معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری دنبال میشود.
ستاد توسعه علوم و فناوریهای گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری یکی از اهداف و اولویتهای خود را ترویج صنعت گیاهان دارویی در مدارس کشور با هدف تامین نیروی انسانی ماهر، توانمند و کارآمد برای زیستبوم فناوری و نوآوری گیاهان دارویی و طب سنتی قرار داده است.
بر همین اساس معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، وزارت آموزش و پرورش و وزارت صنعت، معدن و تجارت در یک همکاری مشترک؛ به تعریف برنامههایی همراستا و هماهنگ با یکدیگر برای ترویج اهمیت گیاهان دارویی در مدارس اقدام کردهاند.
در همین راستا نیز چند گام مشترک برداشته شده است تا از پتانسیل موجود در مدارس کشور برای توسعه این صنعت بومی استفاده بهینه شود. «تاسیس باشگاه دانشآموزی گیاهان دارویی با همکاری بخش خصوصی»، «جذب و شروع همکاری با تعداد بیش از 270 پژوهش سرا و اجرای بستههای تدوینی جهت ارائه به دانش آموزان مخصوصا در تدابیر مرتبط با پاندمی کرونا»، «جذب و شروع همکاری با 830 مدرسه و 460 نفر از مربیان پژوهشی آنها و اجرای بستههای تدوینی مخصوص مدارس» و «تاسیس قطب گیاهان دارویی دانشآموزی با همکاری وزارت آموزش و پرورش» از جمله این اقدامات است.
این تلاشها با «عضویت مستقیم 4300 دانشآموز و جذب تعداد 7000 دانش آموز بهصورت گروهی»، «فعالیت دانشآموزان در قالب برگزاری بیش از 10 جشنواره، چالش، مسابقات مختلف و متنوع و ارائه بیش از 2300 تعداد خروجی از طرحهای برگزار شده در قالب مقاله، طرح پژوهشی تحقیقاتی، عکس، داستان و غیره» و «تدوین بستههای آموزشی تولید قارچ و گیاهان دارویی برای دانش آموزان توسط بخش خصوصی» به شکل مدونی ادامه دارد و در حال اجرا است.
«قطب گیاهان دارویی دانشآموزی» نیز با اجرای پروژههایی چون «تهیه برنامه اجرایی قطب کشوری گیاهان دارویی و برنامه سفیران گیاهان دارویی»، «آمادهسازی محتوای علمی برای برنامه تهیه شده توسط گروههای زیست شناسی و شیمی برای سطح اجتماع، دبیران و دانشآموزان»، «آمادهسازی پکیج گیاهان دارویی برای فرهنگسازی»، «تالیف کتاب گزیدهای از گیاهان دارویی برای آموزش دبیران»، «برگزاری کارگاه آموزشی کشت گیاهان دارویی برای دانشآموزان»، «طراحی و اجرای دورههای آموزشی دانشآموزی در قطب گیاهان دارویی به صورت پایلوت»، توانسته نقشی اثرگذار در این زیستبوم بازی کند.
از دیگر اقدامات مشترک برای توسعه زیستبوم فناوری و نوآوری گیاهان دارویی میتوان به «برگزاری دو دوره جشنواره دانشآموزی» و «تالیف کتاب درسی فرآوری گیاهان دارویی و خشکبار برای دوره دوم آموزش متوسطه شاخه فنی و حرفهای» اشاره کرد.
منبع: ایسنا هم اکنون دیگران می خوانند-
با طنازترین و بامزهترین گنگستر توپیزن ایران آشنا شوید + عکس و فیلم
-
پیام عجیب وزارت اطلاعات به مردم + عکس
-
ماجرای طرح جنجالی کنارهگیری رئیسی
-
تیراندازی در خاش | ماجرا چه بود؟
-
سبد معیشت بهمن، 17 میلیون و 800 هزار تومان | حقوق کارگران چقدر افزایش مییابد؟
-
جنجال انتشار خبر جشن ختنهسوران در صفحه اول یک نشریه | واکنشها
-
ادعای جنجالی دختر روسی در معابر تهران | بیخانمانها ماشین میخرند