جزئیات برنامههای جدید آموزش و پرورش برای دانشآموزان
کمبود کلاسهای درسی و جمعیت بالای دانشآموزان در مناطق محروم باعث ایجاد مدارس مختلط و دونوبته شده و این امر منجر به ترک تحصیل و بازماندن دانشآموزان مناطق روستایی و محروم استان شده است.
محمد وحیدی عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با اشاره به دیدار خود با معاون متوسطه وزارت آموزش و پرورش، عنوان کرد: برنامههای تدوینشده وزارت آموزش و پرورش باید در راستای افزایش پوشش تحصیلی دانش آموزان در دوره متوسط باشد.
او ادامه داد: در سالهای گذشته با توجه به شیوع ویروس کرونا خلأ برگزاری کلاسهای آموزشی منجر به آسیبهای جدی به سطح علمی و مسائل فرهنگی شد و اجرای طرحهای جبرانی از قبیل طرح تعمیق و تثبیت نقش بسزایی در توانمند سازی خواهد داشت و در کمیسیون آموزش نیز اقدام لازم جهت تخصیص اعتبارات مورد نیاز در دست اقدام است.
وی یادآور شد: کمبود کلاسهای درسی و جمعیت بالای دانشآموزان در مناطق محروم باعث ایجاد مدارس مختلط و دونوبته شده و این امر منجر به ترک تحصیل و بازماندن دانشآموزان مناطق روستایی و محروم استان شده است.
وی اضافه کرد: مدارس کشور باید ساختار و دستور العملهای مربوط به آموزش هوش مصنوعی، کدنویسی و نیز آموزش زبانهای بینالمللی را تدوین کنند و با استفاده تمام ظرفیتهای موجود، تجربه آفرینی و ارتباط سازنده با صنعت، دانش آموزان را خلاق کنند.
عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری در مجلس اضافه کرد: ارائه پیشنهادات لازم در برنامه هفتم توسعه، هدف گذاری صحیحی برای سهم اعتبار مورد نیاز و بودجهریزی عملیاتی نقش بسزایی در جهت محرومیت زدایی و ارتقای سطح علمی دانش آموزان خواهد داشت و این روند باید تا پیش از تدوین برنامه هفتم تداوم داشته باشد.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان هم اکنون دیگران می خوانند-
گزارش تکاندهنده از ماجرای سمیترین روز تهران و تبدیل پایتخت به اتاق گاز مرگ!
-
شعارنویسی و حمله به خانه «مجیدرضا رهنورد» بعد از اعدام
-
لحظه دقیق سال تحویل 1402 مشخص شد
-
جزئیات تازه از ماجرای یک نامه جنجالی برای رفع فیلترینگ اینستاگرام و واتساپ
-
ماجرای مرگ آیدا رستمی، پزشک ساکن اکباتان تهران چیست؟
-
رایزنی عجیب برای مهاجرت ایرانیها به کره شمالی!
-
کسانی که سکه خریدند، چقدر ضرر کردند؟