جنگ سرد
جنگ سرد
انعقاد پیمان آکوس بین استرالیا، آمریکا و انگلیس برای مقابله با قدرت چین را می توان به نوعی تداعی کننده جنگ سرد و آغاز یک رقابت تسلیحاتی بین چین و آمریکا قلمداد کرد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، بعد از انتقاد کشورهای مختلفی از جمله چین و اندونزی از معاهده جدید آمریکا، انگلیس و استرالیا در حوزه هند و اقیانوس آرام، مالزی نیز نسبت به این معاهده اعتراض کرد. دولت مالزی روز شنبه از برنامه اعطای زیردریاییهای اتمی به استرالیا ذیل این معاهده ابراز نگرانی کرده و آن را مایه آغاز رقابت تسلیحاتی در منطقه هند و اقیانوس آرام دانست. به نوشته خبرگزاری...
تانکرهای سوخت ابران برای لبنان، خطر نابودی محصولات کشاورزی و دکترین های بایدن از جمله مسائل مورد توجه روزنامه های امروز هستند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، «بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس، امروز پنجشنبه در پاسخ به سوالی در مورد توافقنامه همکاری سه جانبه جدید با استرالیا و آمریکا موسوم به (AUKUS) که باعث فسخ قرارداد ساخت زیردریایی توسط فرانسه برای استرالیا شده است، مدعی شد که روابط انگلیس و فرانسه بسیار محکم است. جانسون در ادامه ادعایش افزود: ما شانه به شانه فرانسویها ایستادهایم،...
کتاب «آمریکا و روسیه؛ تاریخچه رابطهای سرد و پیچیده» نوشته گری وینر با ترجمه فاطمه شاداب توسط انتشارات ققنوس منتشر و راهی بازار نشر شد.
بسته ویدیویی «تابناک» مجموعهای از ویدیوها پیرامون رویدادهای سیاسی عمدتا متکی بر گزارشها و تحلیلها و ویدیوییهایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست دادهاید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر میتوان فرا گرفت.
نخستین چراغ سبز دولت سیزدهم به مذاکرات، خروج 1460 میلیارد تومانی سهامداران خرد از بورس، لغو روادید در آستانه اربعین، سرنوشت پولهای نامشروع چه شد؟ تکذیب استعفای دستهجمعی در حزب کارگزاران، آغاز نامحسوس طرح صیانت از فضای مجازی، اهمیت هشدارهای خاتمی درباره طالبان و دو پرونده مهم الکاظمی در تهران، از مواردی است که موضوع گزارشهای خبری و تحلیلی روزنامههای امروز شده است.
کتاب «جنگ، سیاست و ابرقهرمانها»، اخلاقیات و پروپاگاندا در کمیکها و فیلم اثر مارک دی پائولو و با ترجمه علیاکبر جنابزاده توسط انتشارات سوره مهر منتشر شد.
تجربه اعتماد به غرب و به ویژه آمریکا در جای جای تاریخ، درسهای بسیار عبرت آموزی برای تمام کشورها از جمله ایران اسلامی به همراه دارد. یکی از تجربه های عبرت آموز، اعتماد شوروی به آمریکا است که نهایتا باعث فروپاشی این کشور شد.
ستون نویس فارن پالیسی با تأکید بر اینکه «ایران نفوذ خود را در خاورمیانه گسترش داده است و از این نظر در جنگ سردی که با عربستان داشته، پیروز شده است»، مدعی شد: اگرچه نشست عراق با هدف بازکردن درهای تعامل در راستای پایان احتمالی جنگ سرد هژمونیک بین ریاض و تهران مورد تحسین قرار گرفت، اما هیچگونه پیشرفتی میان طرفین حاصل نشد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مرتضی عزتی در ارزیابی شرایط اقتصادی به سایت عصر ایران گفته است: ایدئولوژی باید از اقتصاد جدا شود و این امر بهراحتی قابل انجام است. چنانچه چین با این کار توانست اقتصادش را از بنبست نجات بدهد. یعنی تصمیمگیران نظام این کشور به این درک رسیدند که برای نجات «کمونیسم» باید ابزارهای علمی اقتصاد را به کار بگیرند تا اقتصادشان رشد کند و از قبل منافع اقتصادی...
یک توجیهکننده رویکرد اقتصادی سیاستزده دولت روحانی، ادعا کرد ایدئولوژی باید از اقتصاد جدا شود.
سید حسین موسویان، دیپلمات پیشین ایران و استاد دانشگاه پرینستون آمریکا و سلمان عامری دکترای حقوق دانشگاه جورج تاون آمریکا در مقاله ای مشترک به بررسی زمینه های منافع مشترک شش کشور چین، روسیه، ایران، ترکیه، عراق و سوریه در منطقه پرداختند.
خبر هیچ وقت تمام نمی شود و توقع ما از مطلع شدن از تمام آنها کاملا غیر ممکن است. تعدادی از اخبار سراسر جهان را با شما به اشتراک می گذاریم.
کتاب «سلفیگرایی عوامل و پیامدهای سیاسی» نوشته محمد ملکزاده توسط انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و کتاب «کدخدایی شیطان» نوشته غلامعلی سلیمانی وسط کانون اندیشه جوان منتشر شد.