جهاد تبیین تنها در ایتا اتفاق نمیافتد / فیلترینگ راه حل مطلق ندارد
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، روز شنبه مناظرهای جذاب و جنجالی با موضوع فیلترینگ و صیانت از فضای مجازی به میزبانی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شاهد برگزار شد که با حواشی جالبی همراه بود. در ابتدای این برنامه آقای روح اله مؤمن نسب، کارشناس فضای مجازی و عضو سابق کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه، در موافقت با فیلترینگ فضای مجازی و پلتفرمهای شبکههای اجتماعی صحبت کرد. در طرف...
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، روز شنبه مناظرهای جذاب و جنجالی با موضوع فیلترینگ و صیانت از فضای مجازی به میزبانی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شاهد برگزار شد که با حواشی جالبی همراه بود.
در ابتدای این برنامه آقای روح اله مؤمن نسب، کارشناس فضای مجازی و عضو سابق کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه، در موافقت با فیلترینگ فضای مجازی و پلتفرمهای شبکههای اجتماعی صحبت کرد. در طرف مقابل نیز آقای محمد کشوری، کارشناس ارتباطات و فناوری اطلاعات، با ارائه دلایل و استنادات به منابع آماری از جمله ایسپا، نسبت به مخالفت با فیلترینگ سخنرانی کرد.
صیانت، منافع ملی یا مصالح میلی
در آغاز برنامه و در قسمت اول این مناظره حول محور چرایی و چگونگی اعمال محدودیت در فضای مجازی، دو طرف به یک نقطه مشترک رسیدند و آن هم پذیرش کلیت اعمال نظارت بر فضای مجازی بود اما در نحوه اجرای این تصمیم نظرات دو طرف و دیدگاه آنها از زمین تا آسمان با یکدیگر متفاوت بود.
آنچه مسلم است، اینکه مسئله فضای مجازی به یک ساختار قانونی منصفانه و ضابطهمند با ضمانت اجرایی و مقبولیت اجتماعی احتیاج دارد.
مؤمن نسب در ادامه توضیح داد: قطعاً محدودیت چیز مفیدی است و با ذات آن موافق هستیم. نمیتوان گفت کدام کشور میتواند عیناً الگوی ما باشد اما کره جنوبی برای ما مناسب است. قاعدتاً ما باید تلاش بکنیم قانون خوب گذاشته شود و خوب هم اجرا شود. مدل کره شمالی در کشور ما قابل اجرا نیست. مدل چین و روسیه هم اشکالات جدی دارد. قاعدتا و منطقا باید اولویت با بستن محتوا باشد نه بستن پلتفرمها، اما بدون همکاری شرکت اصلی چارهای نیست. 200 میلیارد تومان در مقطعی برای فیلترینگ هوشمند هزینه شد کخ عوض شدن الگوی کد اینستاگرام دور زده شد.