حشمتی: دلیل حضور ما در مسئولیتها، رفع نیازهای مردم است
رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: باید با تمام وجود مشکلات مردم را مورد توجه و پیگیری قرار دهیم و دلیل حضور ما در این مسئولیت و مسندها رفع حاجات و نیازمندیهای مردم و مراجعین است و غیر از این حضور ما فلسفهای ندارد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی و رسانه دادگستری کل استان تهران، محمد جواد حشمتی در نشست شورای معاونین دادگستری تهران اظهار کرد: تعهد در انجام وظیفه بسیار مهمتر از ادای فریضه است؛ چرا که انجام آن نیازمند صرف وقت بیشتر، تلاش و کوشش مضاعف میباشد و خیلی از مشکلات جامعه و مردم را مرتفع و حل و فصل مینماید و بدین جهت اهمیت و ارزش فوق العادهای نزد خداوند متعال دارد و مزد و پاداش آن نه تنها کمتر از انجام فرائض نیست؛ بلکه بیشتر هم می باشد.
رئیس کل دادگستری استان تهران افزود: در مکتب عاشورایی حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) و همچنین در سیره و روش سایر ائمه اطهار (ع) حفظ بیت المال و رعایت حق الناس از اهمیت فوق العادهای برخوردار بوده و متفرق شدن افراد از اطراف حضرت علی (ع) بدین معنی است که با بذل بیت المال نمیتوان یارگیری نمود و این عزل و نصبهای آن امام همام نیز در همین رابطه بود و ما که شیعه و پیرو آن امام هستیم، باید در انجام کارها به این مهم توجه خاص داشته باشیم.
وی افزود: امروزه پایداری در دین خدا، حفظ ارزشها و اصرار بر رعایت شعائر دینی خیلی سخت شده و اجرای آن در تمامی مواضع کاری نکته بسیار با اهمیتی است.
حشمتی خاطرنشان کرد: ذکر نعمتها و یادآوری آنها باعث روشنی قلب انسان میشود و توجه به معبود که در سیره ائمه اطهار (ع) وجود دارد باید همواره مورد توجه قرار گیرد.
رییس کل دادگستری استان تهران تکریم ارباب رجوع را مورد اشاره قرار داد و متذکر شد: ما به واسطه مراجعین با وفور نعمت مواجه هستیم و این فرصت را که امروز برای خدمت به مردم عزیز میهن اسلامی برایمان فراهم شده باید غنیمت بشماریم و با روی گشاده با آنان برخورد نماییم و همین رفتارها و توجهات در نامه اعمال ما ثبت و ضبط خواهد شد و فردای قیامت باعث نجات ما خواهد شد و باید با تمام وجود مشکلات مردم را مورد توجه و پیگیری قرار دهیم و دلیل حضور ما در این مسئولیت و مسندها رفع حاجات و نیازمندیهای مردم و مراجعین است و غیر از این حضور ما فلسفه ای ندارد.
وی افزود: یک چهارم کاهش میزان موجودی پروندههای قضایی در کل کشور متعلق به دادگستری تهران بوده و آمار عملکرد موجود از نظر کمی و عملی قابل قبول است و نشان از تلاش و اقدامات قابل توجه صورت گرفته دارد؛ لیکن از نظر کیفی باید ارزیابی کنیم تا نگرانی و گلایه مندی مردم از موضوع اطاله دادرسی و سرعت در رسیدگی مرتفع گردد.
رئیس کل دادگستری استان تهران اجرای دقیق برنامه تحولی را خواستار شد و گفت: ارزیابی از نحوه اجرای این برنامه از لحاظ چگونگی و همچنین برقراری ارتباط منطقی میان سرفصلهای آن مشخص مینماید که دقت در مراحل رسیدگی در چه سطحی قرار دارد تا حقوق مردم حفظ و از تضییع آن جلوگیری شود.
حشمتی گفت: برای حفظ حقوق مردم ما باید فراتر این موضوعات را ببینیم و جدیتر به مسائل ورود کنیم و بدین جهت ضرورت دارد فرآیندها را به هم مرتبط و اقدامات نظارتی بیشتر اعمال گردد و در نهایت نیز نتایج آن را به مردم اعلام کنیم.
رییس کل دادگستری استان تهران تصریح کرد: در بحث مدیریت شعب باید آموزشهای لازم به قضات ارائه شود تا مشکل اطاله دادرسی و پروندههای معوق پدید نیاید و در مجتمعهای قضایی این امر نیازمند نظارت قوی و مدیریت فعال است و افزون بر این از وقت اداری حداکثر استفاده را داشته باشیم و وقت صد درصدی در راستای رسیدگی به پروندهها صرف نماییم تا رسیدگیها مبتنی بر واقعیت و نه به هر قیمتی باشد.
حشمتی مهذب صیانت و حفاظت منابع انسانی در اشکال مختلف را از مطالبات خود عنوان کرد و افزود: در این زمینه حتما باید برنامههای پیشگیرانه و مراقبتهای لازم وجود داشته و با تخلفات و عوامل آنها برخورد جدی صورت پذیرد تا همکاران در معرض این آسیبها قرار نگیرند.
در این نشست با تقدیر از زحمات غلامعلی محمدی قائم مقام پیشین دادگستری کل استان تهران مسعود ستایشی به عنوان قائم مقام رئیس کل دادگستری استان تهران معرفی شد.
همچنین در این نشست محمدرضا مرادی حقگو به عنوان سرپرست معاونت منابع انسانی دادگستری معرفی و از تلاشهای احسان مظفری تقدیر شد.
جواد جاویدنیا نیز به عنوان معاون قضایی رییس کل دادگستری تهران در پیگیری امور ویژه و فضای مجازی در شورای معاونان دادگستری تهران معرفی شد.
انتهای پیام