دوشنبه 5 آذر 1403

حماسه 9 دی پاسخ دندان‌شکنی به فتنه‌گران بود / گوش به فرمان رهبر بودن عامل مهم نجات از حوادث و کج روی ها است

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
حماسه 9 دی پاسخ دندان‌شکنی به فتنه‌گران بود / گوش به فرمان رهبر بودن عامل مهم نجات از حوادث و کج روی ها است

مزگی‌نژاد گفت: فتنه‌ها علیه جمهوری اسلامی ادامه دارد و آنچه که مشخص است این بوده که ما باید نگاه کنیم کجا بایستیم، چه کنیم و یکی از عوامل مهم ماندن در این صحنه گوش دادن به فرمان مقام معظم رهبری است که بتوان ما را از این حوادث و کج روی ها نجات بدهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی مزگی‌نژاد، کارشناس سیاسی خراسان جنوبی در گفت و گو با خبرنگار خاورستان در مورد حماسه 9 دی روز میثاق امت با ولایت، اظهار کرد: 9 دی سالروز حماسه میلیونی حضور مردم در صحنه انقلاب اسلامی و پشتیبانی از انقلاب و ولایت بود.

9 دی و پاسخ دندان شکن به فتنه گران

ویدر ادامه افزود: مردم در روز 9 دی جواب دندان شکنی به فتنه گرانی که به صحنه آمده بودند تا به زعم خودشان انقلاب اسلامی را مورد حمله قرار دهند و به اهداف خود برسند، دادند.

کارشناس سیاسی بیان کرد: پیشینه فتنه در کشور ما از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی بوده و ما طی این سالها فتنه های زیادی را پشت سر گذاشتیم و طبیعتا دشمنانی که به هر دلیلی به اهداف خود نرسیدند و منافعشان به گونه ای مورد هدف قرار گرفته علیه جمهوری اسلامی وارد صحنه شدند چه در حوزه درگیری جنگ سخت، جنگ نرم و امروز هم در حوزه جنگ هوشمند وارد صحنه شدند.

مزگی نژاد عنوان کرد: فتنه گران با ورود به صحنه احساس کردند با ایجاد فتنه میتوانند به اهداف و نتایج خود برسند و یکی از این فتنه ها، فتنه سال 88 بود که به بهانه تقلب در انتخابات خرداد 88 ایجاد کردند.

دروغ تقلب و آغاز فتنه 88 

وی با بیان اینکه انتخابات ریاست جمهوری سال 88 یکی از انتخاباتهای با حضور حداکثری مردم بود و 85 درصد در این انتخابات شرکت کردند، گفت: دشمنان ما که همیشه برای کشور برنامه دارند وقتی دیدند کاندیدهای مورد نظر آنها از جمله آقایان موسوی و کروبی که وارد صحنه شده بودند رای نیاورده و نتوانستند بر کرسی ریاست جمهوری بنشانند تا اهداف پیش روی خود را دنبال کنند به مخالفت برخواسته و اعلام کردند انتخابات را قبول نداشته و دروغ تقلب در انتخابات را مطرح کردند.

کارشناس سیاسی بیان کرد: طبیعی است در این شرایط راهکارهای قانونی وجود داشته و بررسی میشود تقلب شکل گرفته یا نه اما در سال 88 دیدیم که تمام کسانی که در انتخابات شکست خوردند زیر بار قانون نرفته و حتی مراجعه به شورای نگهبان را تحریم کردند و فقط بحث تقلب را مطرح و خواستار اعلام باطل بودن انتخابات بودند و این به نوعی زورگویی برای رسیدن به اهداف آنها بود‌.

مزگی نژاد افزود: در کشور ما قانون اسلامی حاکم است و هرچه قانون بگوید قابل اجراست اما این افراد چون قانون را قبول نداشتند سر مخالفت با انقلاب اسلامی گذاشته و با لشکرکشی طرفداران خود به صحنه انتخابات، انجام راهپیمایی های اعتراض آمیز و فضای ملتهب در روزهای اول بعد از انتخابات کرده و فضا را به سمت خشونت بردند و با تخریب اموال عمومی و اقدامات دیگر آتش فتنه را در کشور ما شعله ور کردند.

وی عنوان کرد: متاسفانه عده ای آگاهانه یا ناآگاهانه وارد این صحنه شدند و جریانی در کشور شکل گرفت که مشارکت 85 درصدی مردم که شیرین ترین نتیجه بود را به تلخ ترین وضعیت تبدیل کردند.

رفوزه شدگان داخلی و خارجی در فتنه 88 

کارشناس سیاسی در مورد اینکه چه افرادی در فتنه 88 رفوزه شدند، بیان کرد: در این فتنه افراد داخلی و خارجی زیادی رفوزه شدند؛ افرادی در خارج کشور از جمله فرانسه، انگلیس و آمریکا و کسانی که کارگردان این صحنه ها بودند و کسانی که نتوانستند به اهداف شوم خود برسند.

مزگی نژاد عنوان کرد: عده ای هم در داخل کشور رفوزه شدند آنهایی که نتوانستند در انتخابات رای بیاورند وارد صحنه شدند و اینها (آقایان موسوی و کروبی) افراد غریبه ای نبودند کسانی بودند که انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره) و جنگ تحمیلی را درک کرده و کاملا نظام اسلامی را شناخته و میدانستند که حال زمان دفاع از نظام جمهوری اسلامی است نه اینکه علیه نظام باشند.

وی ادامه داد: اما متاسفانه دشمن روی فکر اینها کار و دیدگاه خود را تحمیل کرده بود و اینها نیز تحت تاثیر قرار گرفته و وارد صحنه ای شدند که نه شایسته نظام جمهوری اسلامی و نه شایسته خودشان بود و ما دیدیم که بسیاری از این کاندیداها در این عرصه سقوط کردند.

سقوط خواصی که تحت تاثیر افکار دشمن قرار گرفتند

کارشناس سیاسی بیان کرد: بعضی از خواصی که در جامعه از آنها انتظار میرفت در صحنه های مختلف بصیرت داشته دشمن و اهداف دشمن را شناخته و نظرات خود را بدانند و بعد به اظهار نظر، شرایط و گفت و گو و شرایطی را رقم بزنند که این شرایط نشان دهد که اینهایی که سالهای سال از موهبت های جمهوری اسلامی استفاده کرده حال باید از نظام دفاع کنند اما متاسفانه دیدیم که تحت تاثیر حرفهای دشمن قرار گرفته و جایی که باید موضع می گرفتند نگرفتند و جایی که نباید موضع می گرفتند گرفتند و یک جریان دوپهلو ایجاد کردند.

مزگی نژاد ادامه داد: اینها کسانی بودند که در خیلی از جاها مسئولیت ها پُست داشتند اما متاسفانه مورد افکار دشمن قرار گرفته و دچار بحران شدند و خیلی از افراد جامعه ما که به اینها گرایش داشتند کلاه سرشان رفت و به صحنه آمده و آن صحنه های بسیار بد را در مقابل دشمنان به نمایش گذاشتند و به دنبال این بودند که به زعم خودشان انقلاب اسلامی را براندازند که به لطف خدا نقشه های آنها نقش برآب شد.

وی افزود: اما آن چیزی که اتفاق افتاد ضربه خوردن آنها بود و اینکه در صحنه جمهوری اسلامی نتوانستند به اهداف خود رسیده و سقوط کردند.

نقش رهبری در خنثی سازی فتنه 88

کارشناس سیاسی به نقش مقام معظم رهبری در خنثی سازی فتنه 88 اشاره و بیان کرد: رهبر در هر کشوری نقش کلیدی داشته و مشخص است که رهبر باید بتواند صحنه کشور و مجموعه ای که در اختیارش است را مدیریت کند.

مزگی نژاد عنوان کرد: در کشور ما شخصیتی مانند مقام معظم رهبری که شاگرد امام (ره) بوده و ریل گذاری انقلاب اسلامی توسط امام را دنبال می کنند حاکی از این است با درایت، آگاهی، شناخت دشمن، شناخت صحنه اغتشاشات و اعتراضات، شناخت خواص و عوامی که در این صحنه بازیگر دشمن شده بودند شرایط را به گونه ای مدیریت کردند که دشمن به نتیجه نرسید و به این معنی است که رهبر میتواند در خیلی از جاها، جوامع و کارکردها نقش آفرینی کرده و انقلاب را از بحرانها، گذرها و پیچ های تاریخی مهمی که در انقلاب اتفاق می افتد به سلامت عبور دهد.

وی افزود: مقام معظم رهبری با مدیریت، نصیحت فریب خوردگان، گوشزد کردن جایگاه خواص انقلاب اسلامی به آنها و تاثیر گذاشتن دشمن روی افکار آنها در نهایت آینده ای را ترسیم کردند که انقلاب اسلامی از بحران سال 88 هم به سلامت عبور کرد و دشمنان ما به اهداف خودشان نرسیدند.

نجات از حوادث با گوش به فرمان رهبر بودن

کارشناس سیاسی گفت: فتنه ها علیه جمهوری اسلامی ادامه دارد و آنچه که مشخص است این بوده که ما باید نگاه کنیم کجا بایستیم، چه کنیم و یکی از عوامل مهم ماندن در این صحنه گوش دادن به فرمان مقام معظم رهبری است که بتوان ما را از این حوادث و کج روی ها نجات بدهد.

نقش رسانه در فتنه 88

مزگی نژاد در مورد توصیف رسانه های خارجی از فتنه و ورود رسانه های داخلی به این صحنه، بیان کرد: رسانه ها در کشورها برای آگاه سازی مردم، بصیرت بخشی و روشن کردن صحنه و قضاوت عادلانه نقش خیلی مهمی دارند.

وی عنوان کرد: اما دیدیم که رسانه های خارجی مانند اربابان خودشان که علیه جمهوری اسلامی موضع گرفتند، موضع گیری کرده و صحنه هایی را به تصویر کشیدند که منافع خودشان در آن بود و خیلی جاها صحنه های سیاه نمایی علیه جمهوری اسلامی بود.

کارشناس سیاسی ادامه داد: رسانه های خارجی در خیلی از صحنه ها صحنه سازی کرده و دروغ های بزرگی را پرورش دادند تا به زعم خود بتوانند رسانه ای دنیا را به دست گرفته و دیدگاهی که مدنظر آنها است را اعمال کنند و مشخص است که رسانه های خارجی سلامت جمهوری اسلامی را نمی خواهند.

مزگی نژاد تصریح کرد: رسانه های داخلی نیز دو بخش شدند؛ بخشی رسانه هایی بودند که با توجیه، روشنگری، بیان حقایق، به تصویرکشیدن دستاوردهای انقلاب اسلامی و فضاهای مختلف و دشمنی دشمنان به جامعه ما امید داده و با هدایت مردم در کنار جمهوری اسلامی بودند.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه برخی از رسانه های داخلی نیز فریب خورده و با معترضین همراه شدند و دشمن نیز روی این رسانه ها حساب باز کرده بود و در رسانه های مکتوب، دیداری، شنیداری، تصویری و شبکه های اجتماعی کارهایی انجام دادند که در شان انقلاب اسلامی و رسانه ای که هدفش آگاه سازی مردم و پخش حقایق است نتوانستند وظیفه خود را انجام دهند و ضمن اینکه این در تاریخ ماند رسانه هایی هستند که شاید مردم به آنها اعتماد نکنند گرچه هنوز تلاش می کنند خود را به عنوان یاوران مردم قلمداد کنند اگرچه مردم به آنها اعتماد ندارند و این درس عبرتی برای سایر رسانه ها است که در حوادث حقایق را بیان کنند.

گرایشات غربی داشتن آقای خاتمی و امثالهم

کارشناس سیاسی در مورد دیدار محمدخاتمی رئیس جمهور ادوار هفتم و هشتم با جورج سورس صهیونیست، گفت: آقای خاتمی و امثال وی کسانی هستند که گرایش غربی دارند و این مسئله برای ملت ما روشن شده است.

مزگی نژاد افزود: اینها در افکار غربی تحصیل و زندگی کرده و اگرچه به ظاهر لباس مقدس روحانیت را پوشیده و عنوان سید را یدک میکشند اما در عمل ثابت شده که اینگونه نیستند و طرفدار غرب و جریانهای غربی هستند و قبل از اینکه به مسائل اسلامی توجه کرده و مبانی اسلامی را در جامعه پیاده کنند به دنبال این هستند که افکار غربی را پیاده کنند.

وی عنوان کرد: امثال آقای خاتمی با توجه به همه فضاهایی که در دست داشتند متاسفانه نتوانستند موضعی که شایسته یک رئیس جمهور و مسئول باشد عمل کنند و طبیعتا کشور ما که با بحران هایی مانند اقتصاد و فرهنگ روبه رو بود به دنبال توسعه سیاسی بوده و حرکاتی انجام دادند که نه تنها برای کشور سودی نداشت بلکه ضرر نیز داشت و اپوزیسیون خارجی را در کشور پیاده کردند.

کارشناس سیاسی اظهار کرد: افرادی مثل آقای خاتمی و کروبی و امثالهم دیدگاه آنها به گونه ای است که بتوانند خود را با غرب تطابق داده و ارزشهای غربی را حاکم کنند اما غافل از اینکه بخش عمده و عظیمی از مردم کشور ما اینگونه فرهنگ ها و گرایش های را نپذیرفته و طبیعتا مشاهده می کنید که دیدگاه غربی اگرچه در کشور ما تلاش کرد، بحران آفریده، با دشمن همکاری کردند و شرایط را برای ورود جاسوس به کشور آماده اما موفقیتی که بنا بود به دست بیاورند به دست نیاوردند.

مزگی نژاد بیان کرد: طبیعی است که امروز هم این افراد مقابل جمهوری اسلامی بایستند و مشاهده کردیم که در فتنه اخیر آقای خاتمی بیانیه داد و این بیانیه حاکی از این بود که هنوز افکار، گرایشات و شرایطی که در گذشته داشتند کوتاه نیامدند که هیچ بلکه بر انجام کارهایشان اصرار دارند و گاهی با اقدامات خود اسلام را نیز مورد هتک حرمت قرار دادند و لذا موفق که نمی شوند هیچ بلکه همان مقدار آبرویی که در جامعه ما داشتند از دست دادند که امیدواریم به عرصه انقلاب اسلامی بازگردند.

انتهای پیام /