حمله دزدها به خانه فرهنگ زنده یاد علی سلیمانی
در حال حاضر هنرجویان خانه فرهنگ علی سلیمانی در کلاسهایی مانند نقاشی، کاردستی، نمایش خلاق، تئاتر، تئاتر عروسکی، زبان انگلیسی و... شرکت میکنند
ایسنا نوشت: سهیلا جوادی، همسر زندهیاد علی سلیمانی که سال گذشته خانه هنر سبا (علی سلیمانی) را تأسیس کرده، از مشکلات متعدد این مکان فرهنگی میگوید از جمله این که چندی پیش از این خانه دزدی و ضرر و زیان زیادی به آن وارد شده است.
زندهیاد علی سلیمانی همیشه آرزو داشت خانه هنری را برای آموزش و استعدادیابی کودکان کار تاسیس و آنان را با دنیای هنر آشنا کند تا این کودکان دریابند در زندگی به جز سختی و مرارت، چیزهای زیباتری هم وجود دارد. او برای تحقق این آرزو برنامههایی هم داشت اما کرونا اجازه نداد تا این هنرمند در طول حیات خود به این آرزو دست یابد تا این که سهیلا جوادی همسرش، خرداد سال گذشته خانه فرهنگ و هنر سبا (علی سلیمانی) را در منطقه 14 راهاندازی کرد تا این رویا در نبودن علی سلیمانی جامه عمل بپوشد. حالا که کمتر از یک سال از راهاندازی این خانه گذشته، جوادی میگوید که فعالیت چنین مکانی بسیار دشوار و نیازمند همراهی خیرین است.
او همچنین خبر میدهد که چندی پیش از این خانه دزدی و ضرر زیادی به آن وارد شده است.
جوادی درباره این خانه فرهنگ و وضعیت فعلی آن میگوید: «چند وقت پیش دزدی شد و بخشی از داراییهای این خانه را به سرقت بردند. علاوه بر آن با تخریب بخشهایی از خانه، ضرر بیشتری به آن زدند به طوری که همراه با مادر و دخترم سبا، مدتی به صورت شبانهروزی در اینجا مستقر شدیم تا اینکه توانستیم از دوستی کمک بگیریم که شبها در خانه بماند و از آن مراقبت کند.»
سبا سلیمانی در افتتاحیه خانه فرهنگ و هنری سبا (علی سلیمانی)
او با اشاره به این که این خانه به سختی اداره میشود، اضافه میکند: «بعد از ماجرای دزدی، مجبور شدیم برای امنیت بیشتر این مکان دوربین بگذاریم و همین خودش هزینه زیادی داشت و سبب شد بعضی برنامههایمان مانند راهاندازی کتابخانه معطل بماند در حالی که پیش از این علاقهمند بودم یک کتابخانه برای بچهها راهاندازی کنیم اما موانع و مشکلات آن چنان زیاد است که دیگر به کتابخانه نرسیدهایم. در حال حاضر خانه فرهنگ یک کتابخانه کوچک دارد که همان کتابخانه شخصی خودمان است.»
جوادی با وجود مشکلات متعدد همچنان به فعالیتهای خود ادامه میدهد و میگوید: «مدتی است با همراهی خانم گیتا داودی و آقای ناصر آویژه برای شناسایی کودکان و نوجوانان مستعد به مراکز کودکان کار میرویم و بچههای مستعد را برای شرکت در کلاسهای خانه فرهنگ دعوت میکنیم. در حال حاضر هنرجویان خانه فرهنگ در کلاسهایی مانند نقاشی، کاردستی، نمایش خلاق، تئاتر، تئاتر عروسکی، زبان انگلیسی و... شرکت میکنند و برای هر روز هفته آنان برنامهای داریم. ضمن این که دروس مدرسه را هم در این جا آموزش میدهیم.»
تماشاخانه