سه‌شنبه 20 آبان 1404

حمله هوایی اسرائیل به کامیون غیرنظامی در مرز سوریه با لبنان

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
حمله هوایی اسرائیل به کامیون غیرنظامی در مرز سوریه با لبنان

مرکز دیده‌بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد که اسرائیل یک دستگاه کامیون غیرنظامی در نزدیکی مرزهای سوریه - لبنان را هدف قرار داده است.

رسانه‌های عربی گزارش دادند که صبح امروز (یکشنبه) یک دستگاه کامیون در منطقه «القصیر» در نزدیکی مرزهای سوریه با لبنان هدف قرار گرفته شد.

براساس گزارش الجزیره، مرکز دیده‌بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد رژیم صهیونیستی یک دستگاه کامیون غیرنظامی در نزدیکی مرزهای سوریه - لبنان را در ساعات اولیه صبح امروز (یکشنبه) هدف قرار داد که درپی آن دست‌کم دو تن کشته شدند و این دو فرد تابعیت لبنانی داشتند.

دیده‌بان حقوق بشر سوریه همچنین تاکید کرد از ابتدای سال 2024، 16 مرتبه رژیم صهیونیستی خاک سوریه را هدف قرار داد که 10 حمله هوایی و 6 حمله زمینی انجام شد و درنتیجه این حملات حدود 34 مرکز هدف قرار گرفتند.

--> اخبار مرتبط

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.