دوشنبه 5 آذر 1403

حواشی روز هفتم فیلم فجر | آسمان ناامن تیم ملی، حال خوب «آسمان غرب» را شُست و برد / آسیایی ماندیم!

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
حواشی روز هفتم فیلم فجر | آسمان ناامن تیم ملی، حال خوب «آسمان غرب» را شُست و برد / آسیایی ماندیم!

هر چه قدر برای قهرمانان جنگ در «آسمان غرب» دست زدیم، برای بازی بازیکنان تیم ملی حسرت خوردیم. پسوند ستاره بین المللی کافی نیست، چون نمایش شان آسیایی بود.

- اخبار فرهنگی -

خبرگزاری تسنیم- علیرضا رحیم بصیری

روز هفتم جشنواره را باید روز تراژدی فوتبال بنامیم. روزی که همه ایرانیان چشم شان را به ساق های ملی پوشان دوخته بودند اما چشم به راه فینال ماندند.

در برج میلاد هم همهمه ای برپا بود و خبرنگاران از ساعت ها قبل خودشان را آماده تماشای فوتبال در سینما می کردند اگرچه این همه انرژی و هیاهو پایان خوشی نداشت.

حواشی روز ششم فیلم فجر | مارال بنی آدم سیمرغ گرفت، محمدرضا شریفی نیا «مارلون براندو» شد!

در فوتبال «آسیایی» ماندیم

نمایش پرانتقاد ستاره های تیم ملی سوژه اصلی گپ و گفت خبرنگاران بعد از تماشای فوتبال و باخت تیم ملی بود. بازیکنانی که به زعم خودشان ستاره های فوتبال بین المللی هستند اما در این بازی آسیایی ماندند!

اگر از فوتبال بگذریم، دوباره باید به سینما برگردیم. جایی که در روز هفتم جشنواره بخش بین الملل پا گرفت و بازار بین الملل با حضور وزیر ارشاد افتتاح شد.

وزیر ارشاد که برای بازدید از برگزاری جشنواره فیلم فجر به برج میلاد آمده بود در جمع خبرنگاران حضور پیدا کرد و حرف های مهمی را بر زبان آورد. یکی از مهم ترین سخنان وی افتتاح پردیس بزرگ جشنواره های انقلاب اسلامی بود.

پردیس بزرگ جشنواره های انقلاب: 117 هزار متر مربع 

اسماعیلی گفت: در روز اول دی ماه در محل تئاترشهر اعلام کردم که به زودی مجموعه بزرگ پردیس جشنواره‌های انقلاب اسلامی را در تهران احداث خواهیم کرد. با حمایت شخص آقای رئیس جمهور و همه همکاران ما در دولت دو روز پیش تفاهم نامه خرید زمین خوبی در خیابان حجاب در کنار پارک لاله را امضا کردیم. این زمین بیش از 8 هزار متر مربع است. حدود 117 هزار متر برای آن محل تراکم گرفتیم تا مجموعه‌ای بزرگ و کم نظیر داشته باشیم.

همه اقدامات لازم انجام شده و تا چند روز آینده با دکتر مخبر خواهیم رفت تا کار را به صورت نمادین آغاز کنیم. این مجموعه در پنجاهمین سالگرد انقلاب اسلامی در اختیار جشنواره‌های فجر اسلامی قرار می گیرد.

قهرمانان آسمانی و نقش هایی که انتخاب کردند

«آسمان غرب» نخستین فیلم روز هفتم جشنواره بود که برای اهالی رسانه به نمایش درآمد. محمدرضا مقدسیان در نشست خبری این فیلم از حضار درخواست کرد تا بایستند و قهرمانانی مانند شهید شیرودی و فرماندهان ارتش حاضر در نشست را تشویق کنند.

میلاد کی مرام که بازیگر نقش شهید شیرودی است درباره این نقش گفت: تمام سعی‌ام را کردم که نقشی شبیه به شخصیت شهید علی‌اکبر شیرودی را بازی کنم. پسر شهید به من گفت شبیه پدرشان شده ام و این موضوع برایم بسیار باارزش بود. من باید جنگی را بازی می‌کردم که ندیده‌ام.

امیرحسین آرمان که نقش شهید حسین ادبیان را در این فیلم بازی می کند، گفت: یک جمله کلیشه‌ای وجود دارد که در این فیلم برایم معنا پیدا کرد؛ این نقش من را انتخاب کرد. هرچه جلوتر رفتم، زوایای این شخصیت بیشتر برای من نمایان شد. به برادر شهید قول دادم که شان این شهید را حفظ می‌کنیم و امیدوارم که این اتفاق رخ داده باشد.

نگاهی به فیلم «احمد»| حاج احمد کاظمی، مسئله‌ی والایی و قاب سینما

«ملکه آلیشون» کاملا ایرانی است

فیلم سینمایی «ملکه آلیشون» دومین فیلمی بود که در روز هفتم برای اهالی رسانه به نمایش درآمد.

ابراهیم نورآورمحمد کارگردان این فیلم گفت: ساخت «ملکه آلیشون» 10 سال طول کشید. وقتی 10 سال پیش فیلمنامه کار را نوشتم، هرکسی آن را می‌دید، می‌گفت ساخت آن غیرممکن است. در نتیجه مجبور شدم که تنهایی آستین بالا بزنم و کار را شروع کنم.

این فیلم بیش از 100 لوکیشن داشت و نیمی از زمان تولید آن، صرف ساخت لوکیشن شد. در واقع 80 درصد لوکیشن‌های فیلم ساخته شده‌اند. این اثر ویژه کودک و همه می‌دانند ساخت فیلم کودک چقدر سخت است.

نورآورمحمد درباره طراحی لباس و گریم این اثر هم موضوع مهمی را مطرح کرد و گفت: من از طراحی لباس و گریم‌های برگرفته از کشورهای خارجی استفاده نکردم و همه المان‌ها برگرفته از الگوهای ایرانی بودند. حتی اسم شخصیت‌ها نیز کاملا اصیل و ایرانی بود، اما مخاطبان فکر می‌کردند که این المان‌ها خارجی هستند!

فیلم سینمایی «نبودنت» روایتی متفاوت از قصه مهاجرت بود که در جشنواره فیلم فجر برای اهالی رسانه به نمایش درآمد. فیلمی که روایتی متفاوت از مهاجرت دارد و آن روی سکه مهاجرت را به نمایش می گذارد.

علیرضا برازنده کارگردان این فیلم سینمایی گفت: در همه کارهایم، مسئله مهاجرت همواره مطرح بوده است. زمانی که فقدان در زندگی مطرح شود، کسالت و رخوت کاراکترها را به دنبال خودش می‌آورد.